♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Etlik zübeyde hanım hastanesımı canım?? Gördüğüm en kötü hastane orası çok berbat

Etlik zübeyde hanım hastanesımı canım?? Gördüğüm en kötü hastane orası çok berbat
aynen öle nelr nelr oldu ya yemn ederm okudurdum ederdimde böle bilmezdim yaşayınca anladım özel hastanede allahın izniyle sezeryan olcam

Aramizda ilk dogum.yapcak sen olcaksin desene Rabbim hepimizin kucagina saglikla almayi.nasip etsin herkese hayirli dogumlatlr nasip etsin. Umarim dogumun cok iyi gecer sonrasindada hemen toparlanirsin insallah

Kuzum cok gecmis olsun ya. Sende bebekte suan iyisiniz dimi ? Sürec nasil ilerleyecek bundan sonrq normal dogumunu mu bekliosun canim

Kuzum cok gecmis olsun ya. Sende bebekte suan iyisiniz dimi ? Sürec nasil ilerleyecek bundan sonrq normal dogumunu mu bekliosun canim
yok cnm özelde sezeryana konuştuk cumartesi gelm dedi kontrl için bebeğim iyi allaha şükür nerdeyse doğum yaptrcakalrda bana aileme kapıda öyle demiller açılması yok 2 sefer baktılar birde olmazsa seseryab olur diye zamanı gelmemiş sancım yok bi sıkıntı yok doğum yapacaklardı. bebek iyi yani şükür en son bşy çıkmadı ama ben hala yorgunluğu atamadım üzerimden o norml doğum yapanlrın sesleri yanımda öle gördm kan olmuştu fln onlrı unutmadm çok yorgn hissediyorum kendimi

Benim çocuk beni trollüyor. 36.haftada sancı çıkmıştı doktor 10 güne gelir demişti. O lafın üzerinden 10 gün geçti bile.
Sonraki muayenede de ters dönmüştü şimdi o da normale döndü çok şükür. Sezeryandan korkuyorum ben de işte :/
Bugün 38+1 im arada hafif kasıklarım ağrıyor sadece başka birşey yok.
Kendimi gelecek diye hazırladım günlerdir. Son günler hele hiç geçmiyor kızlar bari işe gitseydim böyle de çok sıkılıyorum. Habire temizlik yapasım geliyor

Bende kasık ağrısı iki gündür var kasılma da var ama çok düzenli değil bende bekliyorum artık çalışan insana evde vakit geçmiyor malesef temizlik le oyalaniyorum bende

Cok gecmis olsun kuzum ya zaten cok hassastin bu konuda tuz biber olmus cidden. iyi bari hastane buldun o zaman dimi

Mrb arkadaşlar bende 34 haftalık oldum nasipse kızım olcak 10 gun önce kontrol vardı bebeğim 2700 gr salı günü tekrar kontrol var benimde bebeğim ters duruyor baştan beri hiç dönmedi hep popoyu gördük büyük ihtimal sezeryan dedi doktorum Rabbim hepimize sağ salim bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inş

Ayy sen zaten normalden korkuyordun bu da üzerine tuz biber olmuş. Geçmiş olsun canım
sorma cnm allah gösterdimi deseö olacakmıydı desem bilemdm ama inanırmısn gece kaçkere uyandım sürekli hala okdr yorgun hissediyorum ki kendimi sanki bn doğum yaptım çok yorgunm ayy

Maşallah kilosu çok iyiymiş belki son zamanlarda döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…