- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Maşallah bebisine benimde kızım olacak inşallah 34 uncu haftadayım ama 2200 gr benim minik kuş yemedigim şey kalmıyor sırf kendi kilo alsin diye ona yarar şeyler yiyorum ama ancak bu kadar oldu:)) sen nasıl aldırdın kiloMrb arkadaşlar bende 34 haftalık oldum nasipse kızım olcak 10 gun önce kontrol vardı bebeğim 2700 gr salı günü tekrar kontrol var benimde bebeğim ters duruyor baştan beri hiç dönmedi hep popoyu gördük büyük ihtimal sezeryan dedi doktorum Rabbim hepimize sağ salim bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inş
Hele o kasılmaları ben hiç anlayamıyorum. Sadece bebek bi yere toplanınca sertleşiyor karnım ama doktorum kasılmaların var demişti. Bakalım ne zaman geleceklerBende kasık ağrısı iki gündür var kasılma da var ama çok düzenli değil bende bekliyorum artık çalışan insana evde vakit geçmiyor malesef temizlik le oyalaniyorum bende
Benimki de tersti sonra baş aşağı döndü hatta geçen hafta tekrar ters dönüp tekrar baş aşağı indi :) o yüzden daha vaktin var merak etme.Mrb arkadaşlar bende 34 haftalık oldum nasipse kızım olcak 10 gun önce kontrol vardı bebeğim 2700 gr salı günü tekrar kontrol var benimde bebeğim ters duruyor baştan beri hiç dönmedi hep popoyu gördük büyük ihtimal sezeryan dedi doktorum Rabbim hepimize sağ salim bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inş
Hele o kasılmaları ben hiç anlayamıyorum. Sadece bebek bi yere toplanınca sertleşiyor karnım ama doktorum kasılmaların var demişti. Bakalım ne zaman gelecekler
38.haftayamı gün verdi sezeryan içinKızlaaar doktordan geldik 35+1 olduk bugün kilosu 2500 olmuş gelişimi gayet güzel dedi sezaryen için de 3 hafta sonra yaparız dedi hayırlısı olsun hakkımızda
Evet canım 38 de alırız bir sıkıntı olmazsa dedi38.haftayamı gün verdi sezeryan için
32 haftadan sonra doktor gerekli görürse yapılıyor canım karnına iki adet alet koyuyorlar biri ağrını ölçüyor diğeri bebeğin kalp seslerini dinliyor çıktı olarak eline veriyorlar sonraKızlar nst nasıl yapılıyor nerden bakılıyor merak ettim ben ne zaman yaptıracam
Valla benim ozeldeki doktorum 38 de alcam demisti ama baska ozele giden arkadas var o suan 32. haftasinda ve kac kezdir girdigini soyluo. Devletteki arkadasta 30. haftadan sonra girmis hastaneler arasi doktorlar arasi degiskenlik.gosteri anlasilan benimki doguma gitcegim gun yapcak heralde herseyi sinir sey. Yarin kontrolum var bakalim kac olmus kilosuKızlar nst nasıl yapılıyor nerden bakılıyor merak ettim ben ne zaman yaptıracam
Hepimizin hakkinda hayirlisi hadi bakalim.netlik kazandi seninki darisi basimiza normal mi olcam sezeryan mi daha o bile belli degilKızlaaar doktordan geldik 35+1 olduk bugün kilosu 2500 olmuş gelişimi gayet güzel dedi sezaryen için de 3 hafta sonra yaparız dedi hayırlısı olsun hakkımızda
Hepimizin hakkinda hayirlisi hadi bakalim.netlik kazandi seninki darisi basimiza normal mi olcam sezeryan mi daha o bile belli degil
Anladim canim teşekkür ederim 34 haftalıkken gitmiştim almadı nst ye 36 da tekrar gidecem bakalım ne olacak32 haftadan sonra doktor gerekli görürse yapılıyor canım karnına iki adet alet koyuyorlar biri ağrını ölçüyor diğeri bebeğin kalp seslerini dinliyor çıktı olarak eline veriyorlar sonra
Canım bende özele gidiyorum 34 haftalıkken gittim almadı 36 da tekrar çağırdı bakalım alacak mi o zmanValla benim ozeldeki doktorum 38 de alcam demisti ama baska ozele giden arkadas var o suan 32. haftasinda ve kac kezdir girdigini soyluo. Devletteki arkadasta 30. haftadan sonra girmis hastaneler arasi doktorlar arasi degiskenlik.gosteri anlasilan benimki doguma gitcegim gun yapcak heralde herseyi sinir sey. Yarin kontrolum var bakalim kac olmus kilosu
Malesef iste tamda sorunum.bu en son 32+1 de gitmistim tam 1 ay sonraya kontrol verdi simdi yarin gidicem 36+2 yim yarin malesef degil haftada 1 e 2 haftada 1 e bile dusurmemisti bakalim yarin gittigimde hic sanmiorum haftada 1i ama artik heralde 2 haftaya dusurur cok sevgili doktorcugumDoktorundan pek memnun değilsin galiba canım. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin haftada bir kontrol yapıyorsa belki bu sefer netlik kazanır seninki de
Cidden oyle olcak anlasilan ya devlet bile artik 30.cu haftalardan sonra aliomus nst ye benim doktorum nasil almaz aklim almio yaslı kurt sinir birakmio bende :)) yani sinirlerimi altust edio demek istedim :))Hilal ve ben nst girmeden Doğuma gıtcez sanırım:)))
Seninki en axindan 2 haftada 1 e randevu verio hayatim benimkinde oda yok bence seninki 36 da alir seni benimki zaten almaz 38e randevuyu verirCanım bende özele gidiyorum 34 haftalıkken gittim almadı 36 da tekrar çağırdı bakalım alacak mi o zman
Benim de 1 ay sonra gel dedi ama ben kontrol için erken gittim yani 2 haftada bir olcak benimde. 4 aralıkta bir sonraki randevumSeninki en axindan 2 haftada 1 e randevu verio hayatim benimkinde oda yok bence seninki 36 da alir seni benimki zaten almaz 38e randevuyu verir
Malesef iste tamda sorunum.bu en son 32+1 de gitmistim tam 1 ay sonraya kontrol verdi simdi yarin gidicem 36+2 yim yarin malesef degil haftada 1 e 2 haftada 1 e bile dusurmemisti bakalim yarin gittigimde hic sanmiorum haftada 1i ama artik heralde 2 haftaya dusurur cok sevgili doktorcugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?