♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Ben o kremi kullandım 1 tüp aldım sonra almadım sürdüğümüz kremler karaciğeri bile etkiler. Ben Ebru şallının bir karışımı vardı portakal yağı badem yağı kayısı yağı yağları akdardan alıp karıştırıp kullandım ve hiç çatlak olmadı. Karnım çok büyüdüğü dönemlerde günde 2 defa kullandım hafif ıslattım tabiki karnımı öle sürdüm. Tabiki vücudunuzun çatlayabilecek her yerinize sürün mesela göğüslerin alt kısmı bacakların iç kısımları popo bazılarında kollar ve yan karın. Çatlaklar zor ama anne olmanın etkileri nazar boncuğu

Doğumdan sonraki dönemlerde de belli bir süre yine yağları kullanmak gerekir ben o kısmı unuttum ama yinede bir gün sürmediği için yapı sadece 1 tane çatlağım oldu. Vücudum çatlamaya çok müsait. Buarada krem baya pahalıymış ben 6 yık önce almıştım. Buarada yağları kullanmadan önce her gün bir yağı sürerek deneyiniz alerji yapıp yapmadığını anladıktan sonra hepsini karıştırıp sürün. Ben memnun kaldım

Benim de cildim çatlamaya çok müsait. Lise zamanında 6 7 kilo almıştım hala popomda durur izleri beyaz beyaz. Şimdi lierac kullanıyorum umarım işe yarar. Lierac pahalı geliyorsa bio oil alabilirsiniz kızlat o da etkili ama onu günde iki kez sürmek gerekirmiş.
Cildiniz için de mutlaka güneş kremi kullanın. Herhangi bir markanın çocuklar için olanı kullanılabilirmiş ama ben solante pregna aldım

Doktorum onermisti o kremi internettn siparis verdim daha uyguna geliyor. Bu gun feldi baklm. Zaten benim catlamaya cok musaitBide hamileler icin solente pregna gunes kreminide aldim. Yuzum tek tuk cil oldu
Merhaba canım benim de 10.haftada alnımda kocaman leke çıkmıştı o yüzden ben de solante pregna aldım. Bişiy sorucam sen de onu sürünce suratın hayalet gibi bembeyaz oluyor mu? az bir miktar sürsem de böyle yapıyor zaten açık tenliyim arkadaşlar herkes kararır sen beyazlıyosun diyolar kremden o diyorum

Canim bugun alfim daha denemedim yatin sabh surcem,- ozamn bende nasl oldugunu soylerim. Baska bi marka vardi onu kullaniyordum oyle bi sorun yasamadim, Okadr dabeyaz yapmaz ins

Canim bugun alfim daha denemedim yatin sabh surcem,- ozamn bende nasl oldugunu soylerim. Baska bi marka vardi onu kullaniyordum oyle bi sorun yasamadim, Okadr dabeyaz yapmaz ins
Valla nohut tanesinden az sürüyorum bayağı yoğun bi krem tüm yüze yetiyor da benimki mi bozuk merak etmiştim :)

Kızlar cinsiyet leri öğrendiniz mi bana 14 ve 16da kız dedi şimdi üçlü tarama sonucunu öğrendim hastaneden geldim bu seferde erkeğe benziyor dedi kızım mı olacak oğlum mu sürpriz olacak bize iki hafta sonra ayrıntılı da öğrenecem heralde

16 haftada net görünüyomuş aslnda nıye öyle dedı tam anlayamadı sanırım.ayın 5. De gtcem bende öğrenebilirmiyim bilmiyorm 16 haftayı geçmiş olcak heralde öğrenrm inşallah :)

Canim bu sirtustu yatmayi doktora sordum, 24.haftadan sonra skinti oluyor zaten istesende yatamiyorsun dedi.simdilik yatabilirz sirustu

Ciddenmi
Canim bu sirtustu yatmayi doktora sordum, 24.haftadan sonra skinti oluyor zaten istesende yatamiyorsun dedi.simdilik yatabilirz sirustu
çok sevindim :) ama okuduğum heryerde16. Haftadan sonra artık yüzüstü sırtüstü yatmayın dıyo.baskı yapıyomuş bebege giden oksijen kısıtlanıyomuş fln yazıyo.kafam karıştı neyse bakalım bide ben sorayım haftaya benım doktor ne dicek

16 haftada net görünüyomuş aslnda nıye öyle dedı tam anlayamadı sanırım.ayın 5. De gtcem bende öğrenebilirmiyim bilmiyorm 16 haftayı geçmiş olcak heralde öğrenrm inşallah :)
İki kez benzetti diye kendimi kıza çok hazırladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda

Bizim 12+5 de kıza benziyor dedi. 13+5 de erkek dedi direkkızlar dr larınizin kontrol ü nasıl ben tatil dolayısıyla başka dr a geldim memlekette 2 dk da bakıyor sanki. En son 13+5 de uzunlugunuda söylemedi

Her gittiğmde uzunluğunu söylüyo haftaya uyumlu fln dıo canım.yada ultrason kağıdını verıyo.bende 16 haftamdayım.cinsiyetı öğrenmek için sabırsızlanıyorm.4 gün kaldı randevuma

Kızlarr şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyosunuz..ben yükleme yaptırmak istemıyorum bence zararlı bşy.siz napcaksınız??

Kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar
Ya ben bugün tartiya çıktım da 1 kilo almışım üzüldüm. Ama bayram da çok yedirdiler bana sanırım o yüzden aldim

Ben 3 -3.5 kilo aldim. Ben oğlumda şeker yüklemesi yaptırdım hiç bir zararını görmedim. Eğer gizli şeker varsa önlem alıyorlar.

Kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar
Ya ben bugün tartiya çıktım da 1 kilo almışım üzüldüm. Ama bayram da çok yedirdiler bana sanırım o yüzden aldim
Sizin kaç haftalıktı 1 kılo aldınız? Sabah hergun tartılıyorum2 kiloya yakın almışım ama hiçbelli değil sadece karnım çıktı 16 haftalık benım

Kizlar merhaba ya ben sagimada yatiyorum solumada sirt ustude yatiyorum ki sirt ustu yattigimda daha rahat ediyorum ve bizey dicem yuz ustude yatiyorum ama bir ayagimi kaldirarak benim o sekilde aliskanligim var vazgecemiorum ama karnima baski uygulamayacagim sekilde yatiyorum elimde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…