Ben o kremi kullandım 1 tüp aldım sonra almadım sürdüğümüz kremler karaciğeri bile etkiler. Ben Ebru şallının bir karışımı vardı portakal yağı badem yağı kayısı yağı yağları akdardan alıp karıştırıp kullandım ve hiç çatlak olmadı. Karnım çok büyüdüğü dönemlerde günde 2 defa kullandım hafif ıslattım tabiki karnımı öle sürdüm. Tabiki vücudunuzun çatlayabilecek her yerinize sürün mesela göğüslerin alt kısmı bacakların iç kısımları popo bazılarında kollar ve yan karın. Çatlaklar zor ama anne olmanın etkileri nazar boncuğuLierac krem iyi dıye duydum almayı düşünüyorum bende bakalım..ben hiç sırtüstü yatmıyorum yüzüstüde yatmamak lazım.sağa ve sola yatıyorum.ağdada 10 dk uzansam neolurki haftaya doktora gtcem sorayım bende bakıyım.
Merhaba canım benim de 10.haftada alnımda kocaman leke çıkmıştı o yüzden ben de solante pregna aldım. Bişiy sorucam sen de onu sürünce suratın hayalet gibi bembeyaz oluyor mu?Doktorum onermisti o kremi internettn siparis verdim daha uyguna geliyor. Bu gun feldi baklm. Zaten benim catlamaya cok musaitBide hamileler icin solente pregna gunes kreminide aldim. Yuzum tek tuk cil oldu
Canim bugun alfim daha denemedim yatin sabh surcem,- ozamn bende nasl oldugunu soylerim. Baska bi marka vardi onu kullaniyordum oyle bi sorun yasamadim, Okadr dabeyaz yapmaz insMerhaba canım benim de 10.haftada alnımda kocaman leke çıkmıştı o yüzden ben de solante pregna aldım. Bişiy sorucam sen de onu sürünce suratın hayalet gibi bembeyaz oluyor mu?az bir miktar sürsem de böyle yapıyor zaten açık tenliyim arkadaşlar herkes kararır sen beyazlıyosun diyolar kremden o diyorum
Valla nohut tanesinden az sürüyorum bayağı yoğun bi krem tüm yüze yetiyor da benimki mi bozuk merak etmiştim :)Canim bugun alfim daha denemedim yatin sabh surcem,- ozamn bende nasl oldugunu soylerim. Baska bi marka vardi onu kullaniyordum oyle bi sorun yasamadim, Okadr dabeyaz yapmaz ins
Gunaydin kremi surdum, sanki ack renk fondoten surmus tonu verdi, uzerine makyaj yaptigim icin rahtsiz edici olmadi benim icin:)Valla nohut tanesinden az sürüyorum bayağı yoğun bi krem tüm yüze yetiyor da benimki mi bozuk merak etmiştim :)
16 haftada net görünüyomuş aslnda nıye öyle dedı tam anlayamadı sanırım.ayın 5. De gtcem bende öğrenebilirmiyim bilmiyorm 16 haftayı geçmiş olcak heralde öğrenrm inşallah :)Kızlar cinsiyet leri öğrendiniz mi bana 14 ve 16da kız dedi şimdi üçlü tarama sonucunu öğrendim hastaneden geldim bu seferde erkeğe benziyor dedi kızım mı olacak oğlum mu sürpriz olacak bize iki hafta sonra ayrıntılı da öğrenecem heralde
Canim bu sirtustu yatmayi doktora sordum, 24.haftadan sonra skinti oluyor zaten istesende yatamiyorsun dedi.simdilik yatabilirz sirustuKızlar çatlak kremi fln kullanmaya başladınızmu? Çokkk sıcak havalar vücudum yapış yapış oluyokrem sürüncede.napcaz.birde ağda yaptıran varmı hamileyken 3 aydır gtmıyorum ağdacıma ama şmdi gtmem lazım sıkıntı okurmuki,sırtüstü yatmam gerekicek çünkü
çok sevindim :) ama okuduğum heryerde16. Haftadan sonra artık yüzüstü sırtüstü yatmayın dıyo.baskı yapıyomuş bebege giden oksijen kısıtlanıyomuş fln yazıyo.kafam karıştıCanim bu sirtustu yatmayi doktora sordum, 24.haftadan sonra skinti oluyor zaten istesende yatamiyorsun dedi.simdilik yatabilirz sirustu
İki kez benzetti diye kendimi kıza çok hazırladım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda16 haftada net görünüyomuş aslnda nıye öyle dedı tam anlayamadı sanırım.ayın 5. De gtcem bende öğrenebilirmiyim bilmiyorm 16 haftayı geçmiş olcak heralde öğrenrm inşallah :)
Sizin kaç haftalıktı 1 kılo aldınız? Sabah hergun tartılıyorum2 kiloya yakın almışım ama hiçbelli değil sadece karnım çıktı 16 haftalık benımKızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar
Ya ben bugün tartiya çıktım da 1 kilo almışımüzüldüm. Ama bayram da çok yedirdiler bana sanırım o yüzden aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?