Bende dün gece kasılmalar uzun sürünce gittim doktora, hastaneye girmemle kasılmaların geçmesi bir oldu Resmen oğlum bana fake atıyor nst de sancı çıkmadı ebe muayene etti rahminde yumuşama var doğumun yaklaşmış ağrılar daha şiddetli olursa gene gel dedi. Bu günde sağlık ocağında ebe çağırmıştı Oraya gittim oda muayne etti bebek kanala yerleşmiş artık Doğumun yakındır dedi . Bekliyorum artık bende sağlıkla gelsinler insallah rabbim olmayanlara da nasip etsinHele o kasılmaları ben hiç anlayamıyorum. Sadece bebek bi yere toplanınca sertleşiyor karnım ama doktorum kasılmaların var demişti. Bakalım ne zaman gelecekler
Anladim canim teşekkür ederim 34 haftalıkken gitmiştim almadı nst ye 36 da tekrar gidecem bakalım ne olacak
Bakalım ben de yarın rutin kontrole gideceğim doktorum ne diyecek. Arada ağrım oluyor sadece hadi inşallah düzene girer diyorum ama geçiyor sonra. Yapı olarak sabırsız bi insanım valla bekleyemiyorum artık :)Bende dün gece kasılmalar uzun sürünce gittim doktora, hastaneye girmemle kasılmaların geçmesi bir oldu Resmen oğlum bana fake atıyor nst de sancı çıkmadı ebe muayene etti rahminde yumuşama var doğumun yaklaşmış ağrılar daha şiddetli olursa gene gel dedi. Bu günde sağlık ocağında ebe çağırmıştı Oraya gittim oda muayne etti bebek kanala yerleşmiş artık Doğumun yakındır dedi . Bekliyorum artık bende sağlıkla gelsinler insallah rabbim olmayanlara da nasip etsin
Amin canim.cok sagolBenim de ilk gittiğim doktor ilgisizdi sorunumu anlatıyordum olur öyle geçer gider derdi meğer riskli gebeymişim şimdiki doktorum anladı sağolsun. Bence yarın haftada 1 e düşürür çünkü 37 sen sonra her an Doğum yapabilirsin sonuçta gelecekleri tarihi bebişlerimiz karar veriyor sen canını sıkma hayırlı haberlerle gel
Aglayip kendini yipratma canim doktorun olcumuylr ilgili biseydir yuksek olasilik yarinda baska doktora gider bi danisirsin hemen oyle yipratma kendiniKızlar bugün haftalık kontrolum vardı.moralm çok bozuk ağlaya ağlaya geldm eve.. Ultrasonda bebeğin başı 32+2 gözüküyo dedı doktor ben 36. Haftamdayım..vücudu fln gelimi güzel dedı 2.515 olmuş bebeğm.ama kafa ölçüleri geriden dedı napcam bilmıyorm.bşy de demıyo doktor net bşy söylemıyo haftaya bakcakmş tekrar.ben nasıl sabredeyım kafayı yemek üzereyım,yarın gtmeyı düşünüyorum hastaneye başka bi doktor bakar en azından.yanı bu nedemek ya içim içimi yıyo allahım şmdiye kadar hiç böylebşy dememişlerdi.ultrasonda öyle çıkıyomuş.geçen haftaki doktor nıye bşy demedı ozaman yaa.( çok canım sıkkın
Allahin izniylede merak etme hicbirseyi yoktur ben kesinlikle doktorun olcumuyle.ilgili oldugunu dusunuyorumben de şimdi kontrolden geldim. 35+6 haftalık, 49 cm kilosu 2590 grammış, biraz az gibi, sitelerden karşılaştırıyordum şu ana kadar hep öndeydi, bu hafta 2700 gibi yazmışlar benim kızım biraz zayıf kaldı, doktor sağlığı iyi gelişimi iyi dedi. Bu hafta boğaz enfeksiyonu geçiriyorum acaba o yüzden mi az kilo aldı? Bir de şu ana kadar olmayan bir şey söyledi, bebeğimin boynuna kordonu dolanmış, 3 kere hem de, anne karnında bebek kaybına yol açmaz, çok düşük ihtimal dedi ama yine de beni endişelendirdi. bu şekilde de normal doğum olur ama kalp atımı zayıflarsa hemen sezeryana alırım dedi. Yine şükrediyorum ama biraz moralim bozuldu. İlk defa nst'ye de girdim, hafif kasılmam çıktı, ama doktor hareketlendiği için olmuştur dedi. Haftaya ptesi hem raporumu alıcam hem de çatı muayenem olacakmış, her şeyin hayırlısı.
Ben her sabah ve gece yatarken 2 kasık bu karşımdan içtim ceviz ve pekmez karıştırdım bebeğe kilo aldırıyor çok faydalıMaşallah bebisine benimde kızım olacak inşallah 34 uncu haftadayım ama 2200 gr benim minik kuş yemedigim şey kalmıyor sırf kendi kilo alsin diye ona yarar şeyler yiyorum ama ancak bu kadar oldu:)) sen nasıl aldırdın kilo
İnşallah döner çok hareketli masallah sizin kaç haftalıkBenimki de tersti sonra baş aşağı döndü hatta geçen hafta tekrar ters dönüp tekrar baş aşağı indi :) o yüzden daha vaktin var merak etme.
Güzel haberler alırsın inşallah :)Bakalım ben de yarın rutin kontrole gideceğim doktorum ne diyecek. Arada ağrım oluyor sadece hadi inşallah düzene girer diyorum ama geçiyor sonra. Yapı olarak sabırsız bi insanım valla bekleyemiyorum artık :)
Bende her gün ceviz pekmez birazda tahin karıştırıp yiyorum muz mutlaka süt ama ancak bu kadar sağlıklı olsun daBen her sabah ve gece yatarken 2 kasık bu karşımdan içtim ceviz ve pekmez karıştırdım bebeğe kilo aldırıyor çok faydalı
Yok canim kilosu çokta az değil maşallah ben geçen hafta gittim doktora 34 haftaliktik 2200 gr çıktı kızım 45 cm boyu da doktor minyon bir kız olacak diyor sağlıklı olsun da önemli değil artik bu hafta bende boğaz enfeksiyonu geçiriyorum çok kötü ilaçta içemiyorum öksürükte başladı bebegime üzülüyorumben de şimdi kontrolden geldim. 35+6 haftalık, 49 cm kilosu 2590 grammış, biraz az gibi, sitelerden karşılaştırıyordum şu ana kadar hep öndeydi, bu hafta 2700 gibi yazmışlar benim kızım biraz zayıf kaldı, doktor sağlığı iyi gelişimi iyi dedi. Bu hafta boğaz enfeksiyonu geçiriyorum acaba o yüzden mi az kilo aldı? Bir de şu ana kadar olmayan bir şey söyledi, bebeğimin boynuna kordonu dolanmış, 3 kere hem de, anne karnında bebek kaybına yol açmaz, çok düşük ihtimal dedi ama yine de beni endişelendirdi. bu şekilde de normal doğum olur ama kalp atımı zayıflarsa hemen sezeryana alırım dedi. Yine şükrediyorum ama biraz moralim bozuldu. İlk defa nst'ye de girdim, hafif kasılmam çıktı, ama doktor hareketlendiği için olmuştur dedi. Haftaya ptesi hem raporumu alıcam hem de çatı muayenem olacakmış, her şeyin hayırlısı.
4 5 aylıkken koyduk ismini beren olacak inşallah allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin sizin Bebisin adı neEvet cnm kilosu iyi yinede masallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin isim ne düşünüyorsunuz
İnş nasipse asel veya Alya arasında kaldık4 5 aylıkken koyduk ismini beren olacak inşallah allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin sizin Bebisin adı ne
Adıyla büyüsün güzel isimlerİnş nasipse asel veya Alya arasında kaldık
ben de şimdi kontrolden geldim. 35+6 haftalık, 49 cm kilosu 2590 grammış, biraz az gibi, sitelerden karşılaştırıyordum şu ana kadar hep öndeydi, bu hafta 2700 gibi yazmışlar benim kızım biraz zayıf kaldı, doktor sağlığı iyi gelişimi iyi dedi. Bu hafta boğaz enfeksiyonu geçiriyorum acaba o yüzden mi az kilo aldı? Bir de şu ana kadar olmayan bir şey söyledi, bebeğimin boynuna kordonu dolanmış, 3 kere hem de, anne karnında bebek kaybına yol açmaz, çok düşük ihtimal dedi ama yine de beni endişelendirdi. bu şekilde de normal doğum olur ama kalp atımı zayıflarsa hemen sezeryana alırım dedi. Yine şükrediyorum ama biraz moralim bozuldu. İlk defa nst'ye de girdim, hafif kasılmam çıktı, ama doktor hareketlendiği için olmuştur dedi. Haftaya ptesi hem raporumu alıcam hem de çatı muayenem olacakmış, her şeyin hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?