♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Hele o kasılmaları ben hiç anlayamıyorum. Sadece bebek bi yere toplanınca sertleşiyor karnım ama doktorum kasılmaların var demişti. Bakalım ne zaman gelecekler
Bende dün gece kasılmalar uzun sürünce gittim doktora, hastaneye girmemle kasılmaların geçmesi bir oldu Resmen oğlum bana fake atıyor nst de sancı çıkmadı ebe muayene etti rahminde yumuşama var doğumun yaklaşmış ağrılar daha şiddetli olursa gene gel dedi. Bu günde sağlık ocağında ebe çağırmıştı Oraya gittim oda muayne etti bebek kanala yerleşmiş artık Doğumun yakındır dedi . Bekliyorum artık bende sağlıkla gelsinler insallah rabbim olmayanlara da nasip etsin

Bakalım ben de yarın rutin kontrole gideceğim doktorum ne diyecek. Arada ağrım oluyor sadece hadi inşallah düzene girer diyorum ama geçiyor sonra. Yapı olarak sabırsız bi insanım valla bekleyemiyorum artık :)

Amin canim.cok sagol

kızlar birde daha yeni aklıma geliyo bana açılma varmı diye baktıklarında ayağa kalktım zaman biraz su gibi bşy akmıştı öle çok deil bacağımdan sızdı durdu okdr sormama ragmnde cvp vermedi pislk başkasına sordum korkma sıvı gelmiştr biraz dedi bugnde sağlık ocağına gittm aşı için onada sordum öle su gelse zaten 24 saat içinse doğum olması gerekir kanama fln geldimi o su devm ettimi dedi olmadı hiç birdaha öle bşy dedim onlr zaten komtr altına tutmuş seni illaki bşy derlerdi dedi ama aklımda takıl kaldı yinede 3 gün oldu bi sıkıntı yok su gelme kanama gibi bugnde kalp atışınada baktı bi sorun yok dedi

Kızlar bugün haftalık kontrolum vardı.moralm çok bozuk ağlaya ağlaya geldm eve.. Ultrasonda bebeğin başı 32+2 gözüküyo dedı doktor ben 36. Haftamdayım..vücudu fln gelimi güzel dedı 2.515 olmuş bebeğm.ama kafa ölçüleri geriden dedı napcam bilmıyorm.bşy de demıyo doktor net bşy söylemıyo haftaya bakcakmş tekrar.ben nasıl sabredeyım kafayı yemek üzereyım,yarın gtmeyı düşünüyorum hastaneye başka bi doktor bakar en azından.yanı bu nedemek ya içim içimi yıyo allahım şmdiye kadar hiç böylebşy dememişlerdi.ultrasonda öyle çıkıyomuş.geçen haftaki doktor nıye bşy demedı ozaman yaa.( çok canım sıkkın

ben de şimdi kontrolden geldim. 35+6 haftalık, 49 cm kilosu 2590 grammış, biraz az gibi, sitelerden karşılaştırıyordum şu ana kadar hep öndeydi, bu hafta 2700 gibi yazmışlar benim kızım biraz zayıf kaldı, doktor sağlığı iyi gelişimi iyi dedi. Bu hafta boğaz enfeksiyonu geçiriyorum acaba o yüzden mi az kilo aldı? Bir de şu ana kadar olmayan bir şey söyledi, bebeğimin boynuna kordonu dolanmış, 3 kere hem de, anne karnında bebek kaybına yol açmaz, çok düşük ihtimal dedi ama yine de beni endişelendirdi. bu şekilde de normal doğum olur ama kalp atımı zayıflarsa hemen sezeryana alırım dedi. Yine şükrediyorum ama biraz moralim bozuldu. İlk defa nst'ye de girdim, hafif kasılmam çıktı, ama doktor hareketlendiği için olmuştur dedi. Haftaya ptesi hem raporumu alıcam hem de çatı muayenem olacakmış, her şeyin hayırlısı.

Aglayip kendini yipratma canim doktorun olcumuylr ilgili biseydir yuksek olasilik yarinda baska doktora gider bi danisirsin hemen oyle yipratma kendini

Allahin izniylede merak etme hicbirseyi yoktur ben kesinlikle doktorun olcumuyle.ilgili oldugunu dusunuyorum

Ben her sabah ve gece yatarken 2 kasık bu karşımdan içtim ceviz ve pekmez karıştırdım bebeğe kilo aldırıyor çok faydalı

Ben her sabah ve gece yatarken 2 kasık bu karşımdan içtim ceviz ve pekmez karıştırdım bebeğe kilo aldırıyor çok faydalı
Bende her gün ceviz pekmez birazda tahin karıştırıp yiyorum muz mutlaka süt ama ancak bu kadar sağlıklı olsun da

Evet cnm kilosu iyi yinede masallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin isim ne düşünüyorsunuz

Yok canim kilosu çokta az değil maşallah ben geçen hafta gittim doktora 34 haftaliktik 2200 gr çıktı kızım 45 cm boyu da doktor minyon bir kız olacak diyor sağlıklı olsun da önemli değil artik bu hafta bende boğaz enfeksiyonu geçiriyorum çok kötü ilaçta içemiyorum öksürükte başladı bebegime üzülüyorum

Evet cnm kilosu iyi yinede masallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin isim ne düşünüyorsunuz
4 5 aylıkken koyduk ismini beren olacak inşallah allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin sizin Bebisin adı ne

Canını sıkma canım cihazdan cihaza bile yanlış ölçümler olabiliyor sabah uyanınca aç karına muz ye aşırı kilo aldırıyor bende 35 haftalığım 1 haftada 200 gr almış çok şükür. 400 gr oynama olabiliyormuş kiloda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…