♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Oldum bile boğazım çok kötü enfeksiyon kapmış ve kötü bir öksürük

Sıkma canını hemen başka doktora da görün yanılma vardır mutlaka öyleyse eğer neden şimdiye kadar söylememiş iyi düşün iyi olsun belki yanlışlık olmuştur inşallah

Kötü düşünme allah korusun yarın git tabi mutlaka iyi haberlerle dönersin inşallah

Sıkma canını benim kuzenimede bebeğin kafası küçük şuana kadar nasıl farketmemişler fln demişti doktor.Kız perişan olmuştu başka doktora gitti sorun yok demişti çocuk doğdu şuan hiç bi sıkıntısı yok minyon bi çocuk zaten.Bi daha baktır inşallah birşey çıkmaz

Merhaba benimde 34+ 4 deyiz . Cuma günü kontrolüm var. Çok merak icerisindeyim. 34 de mi bebişim 2700 du masallah.

Geçmiş olsun cnm. Ağlama sakın ufacık bir sapma ile bile çok farklı çıkıyor ölçüler. Normalde 36 haftalık misin? Başka bir dr git bence için rahatlasın.

Ay çok sevindim. Allahım kucağına alınca yüzünüzü güldürsün inşallah. Darısı başımıza

Geçmiş olsun cnm. Ağlama sakın ufacık bir sapma ile bile çok farklı çıkıyor ölçüler. Normalde 36 haftalık misin? Başka bir dr git bence için rahatlasın.
İçimde çok sıkıntılar var ya günüm mahfoldu sabahı nasıl edıcem bilmiyorm aynı hastanede başka doktora gtcem içim içimi.yıyo inşallah bşy çıkmaz çok korkuyorm

Allahin izniylede merak etme hicbirseyi yoktur ben kesinlikle doktorun olcumuyle.ilgili oldugunu dusunuyorum

Teşekkür ederim moral veriyorsunuz bana, kilosunu çok da takmıyorum sağlıklı olsun da...ama kordon dolanması kafamı karıştırıyor, ultrosonla incelerken bize de gösterdi doktor kan akımını kordondan, renkli olarak, hayırlısı bakalım, her şey Allah'dan, dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.

teşekkür ederim. muz yiyorum her gün bir tane ama aç karnına hiç yemedim sabah, okuldan gelince ara öğün olarak muz yiyip süt içiyorum, bi de dediğin gibi deneyeyim bakalım

Korkma canım inşallah bişey olmaz normal Doğumda sıkıntı yaratabilir kordon dolanması ki buna rağmen normal doğuranlar var sen fazla yorma kendini hareketlerini biraz kısıtla bebişin hareketlerine dikkat et zaten az kaldı bişeycik olmayacak inşallah üzülme

Üzülme canım aynısını bi arkadaşıma dediler detaylı ultrasonda kafası küçük diye. Annesinin kafası küçük minyon bi başı var. Bana çekmiş heralde diye çok takmadım demişti. Şimdi bir yaşında gayet de sağlıklı bir bebek. Ve o ölçümler yüzde yüz doğru çıkmıyor. Bebeğin pozisyonuyla vs değişebiliyor. Bana iki gün arayla bebeğimin kilosunu çok farklı söylemişlerdi 35.haftada.
Burada hata doktorunda bence. Olabilir sıkıntı yapmayın ölçümler değişebilir diyebilirdi. Ya da sıkıntılı olduğunu düşünüyorsa perinatoloğa yönlendirebilirdi. Böyle muallak açıklama yapmamalıydı. Sen içini ferah tut bence. Başka doktora git ya da yoksa çok takıyorsan kafaya

İnşallah döner çok hareketli masallah sizin kaç haftalık
Ben 38+2 deyim. Birazdan 38+3 olacağım :) benimki de öyle canım güya son haftalar hareketleri azalır derler ama benimki durmuyor gece uyanıyorum. Doğunca da böyle olursa yandık valla

Cok sevindim kuzum Allah anali babali buyutsun saglikla kucagina almayi nasip etsin dogurur dogurmazda sutun taşsın insallah hadi darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…