- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Sıkma canını hemen başka doktora da görün yanılma vardır mutlaka öyleyse eğer neden şimdiye kadar söylememiş iyi düşün iyi olsun belki yanlışlık olmuştur inşallahKızlar bugün haftalık kontrolum vardı.moralm çok bozuk ağlaya ağlaya geldm eve.. Ultrasonda bebeğin başı 32+2 gözüküyo dedı doktor ben 36. Haftamdayım..vücudu fln gelimi güzel dedı 2.515 olmuş bebeğm.ama kafa ölçüleri geriden dedı napcam bilmıyorm.bşy de demıyo doktor net bşy söylemıyo haftaya bakcakmş tekrar.ben nasıl sabredeyım kafayı yemek üzereyım,yarın gtmeyı düşünüyorum hastaneye başka bi doktor bakar en azından.yanı bu nedemek ya içim içimi yıyo allahım şmdiye kadar hiç böylebşy dememişlerdi.ultrasonda öyle çıkıyomuş.geçen haftaki doktor nıye bşy demedı ozaman yaa.( çok canım sıkkın
Sıkma canını hemen başka doktora da görün yanılma vardır mutlaka öyleyse eğer neden şimdiye kadar söylememiş iyi düşün iyi olsun belki yanlışlık olmuştur inşallah[/QUO bilmiyorm ama tadım çok fena kaçtı nasıl yarın edicem bilmiyorm çok bozuk moralim,bu ne demek yani bi sorunun habercisimi anlamadım yaa.allahm yardım etsin çok korkuyorm.yarın gtcem dayanamam haftaya kadar
[/QUOT
Kötü düşünme allah korusun yarın git tabi mutlaka iyi haberlerle dönersin inşallah
Kızlar bugün haftalık kontrolum vardı.moralm çok bozuk ağlaya ağlaya geldm eve.. Ultrasonda bebeğin başı 32+2 gözüküyo dedı doktor ben 36. Haftamdayım..vücudu fln gelimi güzel dedı 2.515 olmuş bebeğm.ama kafa ölçüleri geriden dedı napcam bilmıyorm.bşy de demıyo doktor net bşy söylemıyo haftaya bakcakmş tekrar.ben nasıl sabredeyım kafayı yemek üzereyım,yarın gtmeyı düşünüyorum hastaneye başka bi doktor bakar en azından.yanı bu nedemek ya içim içimi yıyo allahım şmdiye kadar hiç böylebşy dememişlerdi.ultrasonda öyle çıkıyomuş.geçen haftaki doktor nıye bşy demedı ozaman yaa.( çok canım sıkkın
Mrb arkadaşlar bende 34 haftalık oldum nasipse kızım olcak 10 gun önce kontrol vardı bebeğim 2700 gr salı günü tekrar kontrol var benimde bebeğim ters duruyor baştan beri hiç dönmedi hep popoyu gördük büyük ihtimal sezeryan dedi doktorum Rabbim hepimize sağ salim bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inş
Kızlar bugün haftalık kontrolum vardı.moralm çok bozuk ağlaya ağlaya geldm eve.. Ultrasonda bebeğin başı 32+2 gözüküyo dedı doktor ben 36. Haftamdayım..vücudu fln gelimi güzel dedı 2.515 olmuş bebeğm.ama kafa ölçüleri geriden dedı napcam bilmıyorm.bşy de demıyo doktor net bşy söylemıyo haftaya bakcakmş tekrar.ben nasıl sabredeyım kafayı yemek üzereyım,yarın gtmeyı düşünüyorum hastaneye başka bi doktor bakar en azından.yanı bu nedemek ya içim içimi yıyo allahım şmdiye kadar hiç böylebşy dememişlerdi.ultrasonda öyle çıkıyomuş.geçen haftaki doktor nıye bşy demedı ozaman yaa.( çok canım sıkkın
kızlarrr kısmetsrcumartesi kavuşuyoruz biz bol bol dua bekliyorum bizim için şimdeden teşekkür ederim aralık annesi olcaktm kasım annesi olcam inşallah ama burdada çok şeyi payşaltık rabbim sıra sizinkine sağlıkla gelemyi nasip etsn
amin canım rabbim isteyen bekleyen herkesede nasip etisnAy çok sevindim. Allahım kucağına alınca yüzünüzü güldürsün inşallah. Darısı başımıza
İçimde çok sıkıntılar var ya günüm mahfoldu sabahı nasıl edıcem bilmiyormGeçmiş olsun cnm. Ağlama sakın ufacık bir sapma ile bile çok farklı çıkıyor ölçüler. Normalde 36 haftalık misin? Başka bir dr git bence için rahatlasın.
33 haftalık iken 2700 du benim bebis şimdi yarın kontrol var bakalım kaç olduMerhaba benimde 34+ 4 deyiz . Cuma günü kontrolüm var. Çok merak icerisindeyim. 34 de mi bebişim 2700 du masallah.
Yok canim kilosu çokta az değil maşallah ben geçen hafta gittim doktora 34 haftaliktik 2200 gr çıktı kızım 45 cm boyu da doktor minyon bir kız olacak diyor sağlıklı olsun da önemli değil artik bu hafta bende boğaz enfeksiyonu geçiriyorum çok kötü ilaçta içemiyorum öksürükte başladı bebegime üzülüyorum
Allahin izniylede merak etme hicbirseyi yoktur ben kesinlikle doktorun olcumuyle.ilgili oldugunu dusunuyorum
Yok canim kilosu çokta az değil maşallah ben geçen hafta gittim doktora 34 haftaliktik 2200 gr çıktı kızım 45 cm boyu da doktor minyon bir kız olacak diyor sağlıklı olsun da önemli değil artik bu hafta bende boğaz enfeksiyonu geçiriyorum çok kötü ilaçta içemiyorum öksürükte başladı bebegime üzülüyorum
Canını sıkma canım cihazdan cihaza bile yanlış ölçümler olabiliyor sabah uyanınca aç karına muz ye aşırı kilo aldırıyor bende 35 haftalığım 1 haftada 200 gr almış çok şükür. 400 gr oynama olabiliyormuş kiloda
İçimde çok sıkıntılar var ya günüm mahfoldu sabahı nasıl edıcem bilmiyormaynı hastanede başka doktora gtcem içim içimi.yıyo inşallah bşy çıkmaz çok korkuyorm
Korkma canım inşallah bişey olmaz normal Doğumda sıkıntı yaratabilir kordon dolanması ki buna rağmen normal doğuranlar var sen fazla yorma kendini hareketlerini biraz kısıtla bebişin hareketlerine dikkat et zaten az kaldı bişeycik olmayacak inşallah üzülmeTeşekkür ederim moral veriyorsunuz bana, kilosunu çok da takmıyorum sağlıklı olsun da...ama kordon dolanması kafamı karıştırıyor, ultrosonla incelerken bize de gösterdi doktor kan akımını kordondan, renkli olarak, hayırlısı bakalım, her şey Allah'dan, dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.
Üzülme canım aynısını bi arkadaşıma dediler detaylı ultrasonda kafası küçük diye. Annesinin kafası küçük minyon bi başı var. Bana çekmiş heralde diye çok takmadım demişti. Şimdi bir yaşında gayet de sağlıklı bir bebek. Ve o ölçümler yüzde yüz doğru çıkmıyor. Bebeğin pozisyonuyla vs değişebiliyor. Bana iki gün arayla bebeğimin kilosunu çok farklı söylemişlerdi 35.haftada.Kızlar bugün haftalık kontrolum vardı.moralm çok bozuk ağlaya ağlaya geldm eve.. Ultrasonda bebeğin başı 32+2 gözüküyo dedı doktor ben 36. Haftamdayım..vücudu fln gelimi güzel dedı 2.515 olmuş bebeğm.ama kafa ölçüleri geriden dedı napcam bilmıyorm.bşy de demıyo doktor net bşy söylemıyo haftaya bakcakmş tekrar.ben nasıl sabredeyım kafayı yemek üzereyım,yarın gtmeyı düşünüyorum hastaneye başka bi doktor bakar en azından.yanı bu nedemek ya içim içimi yıyo allahım şmdiye kadar hiç böylebşy dememişlerdi.ultrasonda öyle çıkıyomuş.geçen haftaki doktor nıye bşy demedı ozaman yaa.( çok canım sıkkın
Ben 38+2 deyim. Birazdan 38+3 olacağım :) benimki de öyle canım güya son haftalar hareketleri azalır derler ama benimki durmuyor gece uyanıyorum. Doğunca da böyle olursa yandık vallaİnşallah döner çok hareketli masallah sizin kaç haftalık
Cok sevindim kuzum Allah anali babali buyutsun saglikla kucagina almayi nasip etsin dogurur dogurmazda sutun taşsın insallah hadi darisi basimizakızlarrr kısmetsrcumartesi kavuşuyoruz biz bol bol dua bekliyorum bizim için şimdeden teşekkür ederim aralık annesi olcaktm kasım annesi olcam inşallah ama burdada çok şeyi payşaltık rabbim sıra sizinkine sağlıkla gelemyi nasip etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?