- 16 Nisan 2017
- 456
- 140
- 33
- 32
amin canım inşallah :)Cok sevindim kuzum Allah anali babali buyutsun saglikla kucagina almayi nasip etsin dogurur dogurmazda sutun taşsın insallah hadi darisi basimiza
Doğum perşembeydi dimi senin hadi maşallah son 3Üzülme canım aynısını bi arkadaşıma dediler detaylı ultrasonda kafası küçük diye. Annesinin kafası küçük minyon bi başı var. Bana çekmiş heralde diye çok takmadım demişti. Şimdi bir yaşında gayet de sağlıklı bir bebek. Ve o ölçümler yüzde yüz doğru çıkmıyor. Bebeğin pozisyonuyla vs değişebiliyor. Bana iki gün arayla bebeğimin kilosunu çok farklı söylemişlerdi 35.haftada.
Burada hata doktorunda bence. Olabilir sıkıntı yapmayın ölçümler değişebilir diyebilirdi. Ya da sıkıntılı olduğunu düşünüyorsa perinatoloğa yönlendirebilirdi. Böyle muallak açıklama yapmamalıydı. Sen içini ferah tut bence. Başka doktora git ya da yoksa çok takıyorsan kafaya
Git mutlaka . Çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Geriden geliyor dese korkuyoruz, önden gidiyor dese ondanda korkuyoruz çok normal. Insallah güzel şeyler söyleyecektir diğer dr. Haberdar et biziİçimde çok sıkıntılar var ya günüm mahfoldu sabahı nasıl edıcem bilmiyormaynı hastanede başka doktora gtcem içim içimi.yıyo inşallah bşy çıkmaz çok korkuyorm
Yok canım ya ben normal doğumu bekliyorum hala bi belirti yok. Bugün kontrole gideceğim bakalım nst de sancım çıkacak mı.Doğum perşembeydi dimi senin hadi maşallah son 3
Gecmis olsun canim benim hicbir fikrim yok ilk gebelik biliosun kasilma nasil bisey sanci nasil bisey yalanci sanci nasil bisey hic bilmiorum malesef bu yuzdende endiseleniorum nasil anlicam dogum sancisini dieKızlar işterindeyim lahmacun yedim acılıydı mecbur yedim sipariş verdim diye şu anda karnım davul gibi acayip gergin yumuşamadı da yalancı sancı mı acaba
Hadi hayirlisi ya haftasi benden onde olan herkesi sansli buluyorumYok canım ya ben normal doğumu bekliyorum hala bi belirti yok. Bugün kontrole gideceğim bakalım nst de sancım çıkacak mı.
Bu arada dün gece göğüslerimden süt geldi benim bu da doğumun bugün yarın olacağının habercisidir umarım :)
Davul gibi gerilmiştim ama çok şükür biraz rahatladım iyi gibiyim şimdiGecmis olsun canim benim hicbir fikrim yok ilk gebelik biliosun kasilma nasil bisey sanci nasil bisey yalanci sanci nasil bisey hic bilmiorum malesef bu yuzdende endiseleniorum nasil anlicam dogum sancisini die
Arada kasılmalar olurmuş canım bu haftalarda. Günde 4 5 kezi geçmesin yeter demişti bana doktorum. Dinlen biraz ayaklarını uzat su iç bol bolKızlar işterindeyim lahmacun yedim acılıydı mecbur yedim sipariş verdim diye şu anda karnım davul gibi acayip gergin yumuşamadı da yalancı sancı mı acaba
Yine sancı çıkmadı bebek de doğum kanalına tam girmemiş bile. 40.haftaya kadar bekleyecek sanırımHadi hayirlisi ya haftasi benden onde olan herkesi sansli buluyorum
Bende de oldu bugün iki defa karnım taş gibi oldu gerildi 10 15 dakika kadar kaldı sonra geçti haftaya kontrolüm artik o zaman sorarım doktoraKızlar işterindeyim lahmacun yedim acılıydı mecbur yedim sipariş verdim diye şu anda karnım davul gibi acayip gergin yumuşamadı da yalancı sancı mı acaba
Korkma canım inşallah bişey olmaz normal Doğumda sıkıntı yaratabilir kordon dolanması ki buna rağmen normal doğuranlar var sen fazla yorma kendini hareketlerini biraz kısıtla bebişin hareketlerine dikkat et zaten az kaldı bişeycik olmayacak inşallah üzülme
Mrb bugün kontrol vardı hala ters dedi doktor böyle giderse dönmez dedi aralık sonu gibi doğum görünüyor nasipse sağlığı iyi ya şükür benimkide çok hareketliydi ama 3 gündür biraz azaldı eşim sürekli konuşuyor kızı ile öyle hareket ediyor birazBen 38+2 deyim. Birazdan 38+3 olacağım :) benimki de öyle canım güya son haftalar hareketleri azalır derler ama benimki durmuyor gece uyanıyorum. Doğunca da böyle olursa yandık valla
Seni çok iyi anlıyorum bende grip oldum işe ayaklarımgeri geri giderek gidiyorumÇok sağol canım, okuduğum yazılarda çok da endişe edilecek bir durum olmadığını yazmış doktorlar. Şu ana kadar hep normal doğum olur demişti kendi doktorum, şimdi sezeryan ihtimali de doğdu, hayırlısı diyorum tabi ki, sağlıklı doğsun da nasıl olursa olsun.
Bu hafta okuldaki son haftam, ama grip oldum,zor geliyor gitmek
Kilo almıştır yeri daralmıştır ondandır canım. Benimki de kıvrılıyor kayıyor ayağını uzatıp sallıyor beni bazen yeri daraldığından. Günde 10 kez hareket etmesi yeterliymiş ufak da olsaMrb bugün kontrol vardı hala ters dedi doktor böyle giderse dönmez dedi aralık sonu gibi doğum görünüyor nasipse sağlığı iyi ya şükür benimkide çok hareketliydi ama 3 gündür biraz azaldı eşim sürekli konuşuyor kızı ile öyle hareket ediyor biraz
Ben 17 kilo aldım. Bunun 6 kilosunu bu son ayda aldımİyi akşamlar arkadaşlar sizler kaç kilo aldınız ben 25 kilo almışım
Al benden de o kadar 8 aralık son ins hergun yol gitmek çok sarsıyorSeni çok iyi anlıyorum bende grip oldum işe ayaklarımgeri geri giderek gidiyorumbu haftayı saymazsam 2 hafta kaldı öksürürken çok kötü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?