♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Al benden de o kadar 8 aralık son ins hergun yol gitmek çok sarsıyor
Akşamı zor ediyorum kıyafetlerim de kısıtlı gergin ne giyeceğim derdi gerçi kıyafetim de çok yok aynı şeyleri giyip gidiyorum bu da psikolojik olarak yoruyo beni akşama kadar beklemek o da yoruyo of zaman geçse de bitse keşke

Gecmis olsun canim benim hicbir fikrim yok ilk gebelik biliosun kasilma nasil bisey sanci nasil bisey yalanci sanci nasil bisey hic bilmiorum malesef bu yuzdende endiseleniorum nasil anlicam dogum sancisini die
Hilalcim bugün kontrolün vardı sanırım. Doktor ne dedi?

Seni çok iyi anlıyorum bende grip oldum işe ayaklarımgeri geri giderek gidiyorumbu haftayı saymazsam 2 hafta kaldı öksürürken çok kötü oluyo

Sana da çok geçmiş olsun canım, herkes hasta bize de bulaştı. Benim bu cuma son ama keşke bu hafta evde olsaydım diyorum. senin de az kalmış ha gayret:) sen de ilaç kullanmıyorsun demi? bana burun ve boğaz spreyi önerdi doktor ama kullanmıyorum, inşallah minik bebişlerimize bi zararı yoktur bu gribin.

Kizlar grip oldum bu gun çok kötü bu durumda neler yapıyorsunuz siz limon falan içtim O kadar üstelik çok da pekmez falan tukettjm nasıl oldu anlamadım yaa

Hilalcim bugün kontrolün vardı sanırım. Doktor ne dedi?
Kuzum nst ye aldi sasirdim.tabi 38. haftada alirim.dedigi icin sanci hic yok normal mi sezeryan mi konusmasi oldu normali daha once konusmustuk araligin basinda cati muayeneni yapariz demistiniz dedim. Oda bugun yapalim dedi ben musait degildim die 1 hafta sonra yapsak dedim oda o zamqn 2 aralikta gel yapalim dedi tamam dedim. Kilosu az geldi gozume ya 2874 boyu soylemedi bende sormak aklima gelmedi ultrason kagidina bakiyim yarin flsine canim. Aksam yemegine kaynanamlar bendeydi canim cikti suan yari baygin gibiyim

Aaa hayret sonunda senı aldı yarında ben gideyim bakim napıcak

Kizlar grip oldum bu gun çok kötü bu durumda neler yapıyorsunuz siz limon falan içtim O kadar üstelik çok da pekmez falan tukettjm nasıl oldu anlamadım yaa
Ben biraz belirti yasar yasamaz ihlamura bolca limon sikip balla tadlandirip iciyorum cok iyi geliyo bana ama ilerlememisken önünü kwsmek icin yapiorum kesioda bi denersin istersen umarim sifa olur cok gecmis olsun

Aaa hayret sonunda senı aldı yarında ben gideyim bakim napıcak
Aynen aldi canim bende hayret ettim hic sancim yokmus ama alttanda bakcaktida ben araligin basi degince eee dogumubda yaklastigi zaman die temizligimi o zamana biraktim napiyim salak adam yuzunden temiz gitmedim o yuzdende utandim 1 haftq sonra yapsak dedim oda muayene parasi alabilsin die yuksek ihtimal 10 gun gectikten sonraya verdi aralik 2sine

Banada simdiden gecmiyor nstye aldi bugun beni hic sanci yok 36+2 yim gerci bugun erken ama ne bilim insanin eee hadi olsun artik diyesi gelio

İyi akşamlar arkadaşlar sizler kaç kilo aldınız ben 25 kilo almışım
Bende kilolu hamile kalanlardanim 67ile baslamisim yani ilk kontrolümde 67ymisim bugunde 78 11 kilo almisim suana dek toplamda 80ni gecmesem bari insallah dogumdan sonrada hemen veririz bu kilolari fazlasiyla gider 54 55kilo oldugum zamanlarin hayalini kuruyorum o yuzden kendimi 11 degilde suana dek 23 kilo almisim gibi hissediyorum normali 55 ile hamile kalmam olurdu cunku :))))

Benim alttan bakmaz sanmıyorum sezeryan olduğum için bakalım ya yarın yada persembe kesın gıderım gün vercekmı bende onu merak edıyorum nst gectım artık ondan umudum yok:))

Benim alttan bakmaz sanmıyorum sezeryan olduğum için bakalım ya yarın yada persembe kesın gıderım gün vercekmı bende onu merak edıyorum nst gectım artık ondan umudum yok:))
Bizbiraz dogumdan bahsettikte sezeryan olursa 4 araliktan sonra alirim dedi istedigin bir tarih 38+ dan sonra yapiomus

Kızlar uyuyamıyorum 2 gündür yaa yarın tekrar hastaneye gtcem çok korkuyorum..bebeğimin baş çevresı ultrasonda haftasıyla uyumlu çıkmıyor 32+ larda çıkıyor ben 36 haftadayım napcam ben yaa doktorda bşy demıyo kafayı yicem.inşallah herşey iyi olur dua edın yarın iyi haberler alıyım çok kötüyüm bebeğin diğer ölçüleri çok iyi dedı.neden kafa çevresı küçük çıkıyo çıldırcam..hiç böyle bşy duydunuzmu?? ((

Aa kilosu falan hiç az değil canım. Son haftalarda zaten bebek daha hızlı kilo alır. Haftada 250- 300 gram alıyor rahat. Bak böyle dersin dersin sonra nasıl doğurcam tosun gibi oldu diye korkarsın sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.

Banada simdiden gecmiyor nstye aldi bugun beni hic sanci yok 36+2 yim gerci bugun erken ama ne bilim insanin eee hadi olsun artik diyesi gelio
37.haftayı geçsin de öyle doğsun canım. O zaman tam zamanında doğmuş deniyor. Dış dünyaya çabuk alışıyor, daha güçlü olduğu için kolay emebiliyor vs. Yoksa erken doğarsa sonra çok zahmetli olur

Yazmıştım canım göremedin sanırım arkadaşıma da öyle demişlerdi sorun olmadı diye. Bence bir sorun yok olsa detaylıda çıkardı. doktorun boşa evham yaptırdı o önemsiz görüp cevaplamayınca bilmiyorlar işte bizim nasıl endişeleneceğimizi. Keşke bugün devlet hastanesine falan gitseydin içini rahat ettirseydin

Gördüm canım çok sağol,arkadaşınınki kaç hafta geriydi acaba,çok üzgünüm korkuyorum okadar hevesle herşeyını hazırladım bebeğmin şmdi hiçbişeyr hevesim kalmadı içim sıkılıyor.yarın randevu aldım gtcem bakalım başka doktor ne dıcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…