♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kaç hafta gerideydi tam bilmiyorum canım ama doktor aa başı çok küçük demiş. Bu bir sorun mu diye sormuşlar kaçamak cevaplar vermiş. Ama doğunca kafası küçük bunun falan demezsiniz görseniz. İnce zarif yüzlü çok güzel bir bebek maşallah. Benim oğlumun da kafası 3 hafta önden gidiyordu bir ara. doktor sorun değil sadece biraz koca kafalı olacak demişti şimdi o fark da çok kalmadı. Yarın inşallah için rahatlar canım

İnşallah canım

Benimkinin kafası da 2 hafta önden gidiyo ilk oğlumda öyleydi genetik galiba bende koca kafalı doğmuşum doğumum zor olmuş doktor normal diyo

Biraz içimi rahatlattın,benımkide öyledır inşallah,ben mınyın tıpliyim yüzüm kibar yanı inşallah bana çekmştir oğlum oyızden böyledir..insan çok tedırgın oluyo doktor da tam bşy söylemeynce..yarın yazarım inşallah güzel şeyler söyler doktor.

Maşallah kilosu ne kadar iyi, gözünüz aydın:)
Ya bilmiorum niye bana az gibi geldi sagligi uerinde olsun onemli olan oda ben bi 3000 grqmi duymak istiodum heralde 2874 degince doktor az degil mi dedim doktorda yoo gayet iyi dedi ama ne bilim.iste takilacak nokta buluoruz illa bu donemlerde benimkide o hesap heralde

Dogru diyon suan haftasindan hic geri kalmioz sukurde annem.hep ogullarini 4 kilo ustu dogurmus bi beni 3 bucuklarda bisey misim 3 bucuktan asagi degildin dio simdi benimkide oglan ya 4 kiloya yakin birseye endekslemistim heralde kendimi gozum cok yuksekte :))) bugun gittigimde ne bilim bi 3000 gram olmusu duymak isterdim. aman arkadasada dedigim gibi bu haftalarda malesef zorla takilacak seyler arioruz heralde

Alttaki haftana da uyumlu görünüyor canım bence de gayet iyi maşallah

üç buçuk kilo ideal canım 2 800 lerde doğan bebekler var 4 4 buçuk kilo fazla asıl sen iyi gidiyorsun

Canım benim ilk Doğum 2900dü gayette sağlıklı doğdu takılma kiloya

Kizlar grip oldum bu gun çok kötü bu durumda neler yapıyorsunuz siz limon falan içtim O kadar üstelik çok da pekmez falan tukettjm nasıl oldu anlamadım yaa
Geçmiş olsun Canım ben de 2 yaşındaki kızımla beraber gripiz . Limon bal zencefil üçlüsünü tüketiyoruz bol bol. Biz de daha çok hapşırık ve burun akıntısı halsizlik var. Evi peşeteler götürüyor

Ben biraz belirti yasar yasamaz ihlamura bolca limon sikip balla tadlandirip iciyorum cok iyi geliyo bana ama ilerlememisken önünü kwsmek icin yapiorum kesioda bi denersin istersen umarim sifa olur cok gecmis olsun
Denedim tabi ki canım inşallah ise yarar burnum falan çok kötü

Çok sağol canım limon bal ihlamur denicem bende öyle burun falan baya kötüü

Kıyamam Normal aslında kilosu canım. 1 Hafta soraa randevu vermiş neredeyse. Sen de artık haftada 1 muaynelere düştün :)) Normal doğum için bebeğin duruşu müsait mi peki?

Hilal biraz önce kontrolden geldım nst alcaktı hareketlerını sordu normal dedım ozaman haftaya persembe gırersın nst dedı o günde dogum için gününü vercem dedı bebegin kg haftasınla uyumlu dedı 2700 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…