- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 303
Kaç hafta gerideydi tam bilmiyorum canım ama doktor aa başı çok küçük demiş. Bu bir sorun mu diye sormuşlar kaçamak cevaplar vermiş. Ama doğunca kafası küçük bunun falan demezsiniz görseniz. İnce zarif yüzlü çok güzel bir bebek maşallah. Benim oğlumun da kafası 3 hafta önden gidiyordu bir ara. doktor sorun değil sadece biraz koca kafalı olacak demişti şimdi o fark da çok kalmadı. Yarın inşallah için rahatlar canımGördüm canım çok sağol,arkadaşınınki kaç hafta geriydi acaba,çok üzgünüm korkuyorum okadar hevesle herşeyını hazırladım bebeğmin şmdi hiçbişeyr hevesim kalmadı içim sıkılıyor.yarın randevu aldım gtcem bakalım başka doktor ne dıcek.
İnşallah canımSana da çok geçmiş olsun canım, herkes hasta bize de bulaştı. Benim bu cuma son ama keşke bu hafta evde olsaydım diyorum. senin de az kalmış ha gayret:) sen de ilaç kullanmıyorsun demi? bana burun ve boğaz spreyi önerdi doktor ama kullanmıyorum, inşallah minik bebişlerimize bi zararı yoktur bu gribin.
Benimkinin kafası da 2 hafta önden gidiyo ilk oğlumda öyleydi genetik galiba bende koca kafalı doğmuşum doğumum zor olmuş doktor normal diyoKaç hafta gerideydi tam bilmiyorum canım ama doktor aa başı çok küçük demiş. Bu bir sorun mu diye sormuşlar kaçamak cevaplar vermiş. Ama doğunca kafası küçük bunun falan demezsiniz görseniz. İnce zarif yüzlü çok güzel bir bebek maşallah. Benim oğlumun da kafası 3 hafta önden gidiyordu bir ara. doktor sorun değil sadece biraz koca kafalı olacak demişti şimdi o fark da çok kalmadı. Yarın inşallah için rahatlar canım
Benim de öyle 39 sınırı 23 aralıkta yaparım muhtemelen dedi hattaBana sürekli acil bir durum olmazsa 39dan önce almam diyor evımle hastane karşılıklı ani bişey olsa hemen gelcek durumdasın dıyor
Biraz içimi rahatlattın,benımkide öyledır inşallah,ben mınyın tıpliyim yüzüm kibar yanı inşallah bana çekmştir oğlum oyızden böyledir..insan çok tedırgın oluyo doktor da tam bşy söylemeynce..yarın yazarım inşallah güzel şeyler söyler doktor.Kaç hafta gerideydi tam bilmiyorum canım ama doktor aa başı çok küçük demiş. Bu bir sorun mu diye sormuşlar kaçamak cevaplar vermiş. Ama doğunca kafası küçük bunun falan demezsiniz görseniz. İnce zarif yüzlü çok güzel bir bebek maşallah. Benim oğlumun da kafası 3 hafta önden gidiyordu bir ara. doktor sorun değil sadece biraz koca kafalı olacak demişti şimdi o fark da çok kalmadı. Yarın inşallah için rahatlar canım
4 aralik 38+1 yapio 4 araliktan sonra alabilirim.dedigide 38+2 den sonra alabilirim dedi en gec o tarihte alor heraldeBana sürekli acil bir durum olmazsa 39dan önce almam diyor evımle hastane karşılıklı ani bişey olsa hemen gelcek durumdasın dıyor
Ya bilmiorum niye bana az gibi geldi sagligi uerinde olsun onemli olan oda ben bi 3000 grqmi duymak istiodum heralde 2874 degince doktor az degil mi dedim doktorda yoo gayet iyi dedi ama ne bilim.iste takilacak nokta buluoruz illa bu donemlerde benimkide o hesap heraldeMaşallah kilosu ne kadar iyi, gözünüz aydın:)
Dogru diyon suan haftasindan hic geri kalmioz sukurde annem.hep ogullarini 4 kilo ustu dogurmus bi beni 3 bucuklarda bisey misim 3 bucuktan asagi degildin dio simdi benimkide oglan ya 4 kiloya yakin birseye endekslemistim heralde kendimi gozum cok yuksekte :))) bugun gittigimde ne bilim bi 3000 gram olmusu duymak isterdim. aman arkadasada dedigim gibi bu haftalarda malesef zorla takilacak seyler arioruz heraldeAa kilosu falan hiç az değil canım. Son haftalarda zaten bebek daha hızlı kilo alır. Haftada 250- 300 gram alıyor rahat. Bak böyle dersin dersin sonra nasıl doğurcam tosun gibi oldu diye korkarsınsağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.
Benimki 39+0 dan önce almam diyo4 aralik 38+1 yapio 4 araliktan sonra alabilirim.dedigide 38+2 den sonra alabilirim dedi en gec o tarihte alor heralde
Alttaki haftana da uyumlu görünüyor canım bence de gayet iyi maşallahYa bilmiorum niye bana az gibi geldi sagligi uerinde olsun onemli olan oda ben bi 3000 grqmi duymak istiodum heralde 2874 degince doktor az degil mi dedim doktorda yoo gayet iyi dedi ama ne bilim.iste takilacak nokta buluoruz illa bu donemlerde benimkide o hesap heralde
üç buçuk kilo ideal canım 2 800 lerde doğan bebekler var 4 4 buçuk kilo fazla asıl sen iyi gidiyorsunDogru diyon suan haftasindan hic geri kalmioz sukurde annem.hep ogullarini 4 kilo ustu dogurmus bi beni 3 bucuklarda bisey misim 3 bucuktan asagi degildin dio simdi benimkide oglan ya 4 kiloya yakin birseye endekslemistim heralde kendimi gozum cok yuksekte :))) bugun gittigimde ne bilim bi 3000 gram olmusu duymak isterdim. aman arkadasada dedigim gibi bu haftalarda malesef zorla takilacak seyler arioruz heralde
Canım benim ilk Doğum 2900dü gayette sağlıklı doğdu takılma kiloyaDogru diyon suan haftasindan hic geri kalmioz sukurde annem.hep ogullarini 4 kilo ustu dogurmus bi beni 3 bucuklarda bisey misim 3 bucuktan asagi degildin dio simdi benimkide oglan ya 4 kiloya yakin birseye endekslemistim heralde kendimi gozum cok yuksekte :))) bugun gittigimde ne bilim bi 3000 gram olmusu duymak isterdim. aman arkadasada dedigim gibi bu haftalarda malesef zorla takilacak seyler arioruz heralde
Geçmiş olsun Canım ben de 2 yaşındaki kızımla beraber gripizKizlar grip oldum bu gun çok kötü bu durumda neler yapıyorsunuz siz limon falan içtim O kadar üstelik çok da pekmez falan tukettjm nasıl oldu anlamadım yaa
Denedim tabi ki canım inşallah ise yarar burnum falan çok kötüBen biraz belirti yasar yasamaz ihlamura bolca limon sikip balla tadlandirip iciyorum cok iyi geliyo bana ama ilerlememisken önünü kwsmek icin yapiorum kesioda bi denersin istersen umarim sifa olur cok gecmis olsun
Çok sağol canım limon bal ihlamur denicem bende öyle burun falan baya kötüüGeçmiş olsun Canım ben de 2 yaşındaki kızımla beraber gripiz. Limon bal zencefil üçlüsünü tüketiyoruz bol bol. Biz de daha çok hapşırık ve burun akıntısı halsizlik var. Evi peşeteler götürüyor
Bende ıhlamur ve nane limonla atlattım taze nane limon sıcak suya koyup içtim 2 3 gün ama boğazımda öksürük kaldıDenedim tabi ki canım inşallah ise yarar burnum falan çok kötü
Günaydın canımGünaydın herkeseee hayırlı ve güzel haberlerle gelirsiniz inşallahh. Sancıları olanlara allah kolaylık versin
KıyamamKuzum nst ye aldi sasirdim.tabi 38. haftada alirim.dedigi icin sanci hic yok normal mi sezeryan mi konusmasi oldu normali daha once konusmustuk araligin basinda cati muayeneni yapariz demistiniz dedim. Oda bugun yapalim dedi ben musait degildim die 1 hafta sonra yapsak dedim oda o zamqn 2 aralikta gel yapalim dedi tamam dedim. Kilosu az geldi gozume ya 2874 boyu soylemedi bende sormak aklima gelmedi ultrason kagidina bakiyim yarin flsine canim. Aksam yemegine kaynanamlar bendeydi canim cikti suan yari baygin gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?