Kizlar yarin 9 da dogacak insallah kizim cok heyecanliyim vakit gecmiyor ya
saglıkla gelsın inşallah allah yardımcınız olsun sezeryan seklıne karar verdınızmıKizlar yarin 9 da dogacak insallah kizim cok heyecanliyim vakit gecmiyor ya
Allah yardımcın olsun ne güzel bebisini kucağına alacaksın sağlıkla doğar inşallah epidural sezeryan mı olacaksın bende öyle düşünüyorum doğumdan sonra bizimle paylaşır misin nasıl olduğunuKizlar yarin 9 da dogacak insallah kizim cok heyecanliyim vakit gecmiyor ya
Mutlu haberlerle gel korkma canım çok kıskandım seni :)zaman geçse de ben de o günleri görsem sağlıklı sıhhatli yavrumu kucağıma alsam...Kizlar yarin 9 da dogacak insallah kizim cok heyecanliyim vakit gecmiyor ya
Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Darısı başımıza. Güzelce uyu bu gece, güzel kızınla oyna malum karnındaki son günü :)Kizlar yarin 9 da dogacak insallah kizim cok heyecanliyim vakit gecmiyor ya
Baş aşağı dönmesin mi yani sezeryan mı istiyorsun canım anlamadımKızlar bugün doktora gittim. 37+4 günlük. boyu 51 cm olmuş, kilosu da 3290 gr olmuş. Başını yine aşağı dönmüş. Bu 3 haftadır her gittiğimde dönüyor. Haftaya gittiğimde yine döner mi ya :) Çatı muaynesi de oldumBebeğin daha gelmesine rahat 2 hafta var dedi :)
Ne bilim cok sukur derdim yokya dert ariom heralde kendimeüç buçuk kilo ideal canım 2 800 lerde doğan bebekler var 4 4 buçuk kilo fazla asıl sen iyi gidiyorsun
Umarim sifa olur canimDenedim tabi ki canım inşallah ise yarar burnum falan çok kötü
Musaitti bu hafta kuzum 33ncu haftada da devlete gittigimde donmustu zaten bu hafta hala asagidaydi basKıyamamNormal aslında kilosu canım. 1 Hafta soraa randevu vermiş neredeyse. Sen de artık haftada 1 muaynelere düştün :)) Normal doğum için bebeğin duruşu müsait mi peki?
Ben kendime kafaya takacak bisey ariom hicbirsey bulamadim nie daha kilolu degil die takiyim dedim anlasilan :))Hilal biraz önce kontrolden geldım nst alcaktı hareketlerını sordu normal dedım ozaman haftaya persembe gırersın nst dedı o günde dogum için gününü vercem dedı bebegin kg haftasınla uyumlu dedı 2700 kg
Tebrik ederim ya insallah saglikla kucagina al canim benim dogumdan sonra yaz mutlaka bu gece uyku tutmaz sanirim seni ama ne yap ne et uyumaya calis yarindan itibaren daha yorucu stresli ama bir o kadarda güzel gunler seni bekliyo darisi basimiza :)Kizlar yarin 9 da dogacak insallah kizim cok heyecanliyim vakit gecmiyor ya
Kizlar yarin 9 da dogacak insallah kizim cok heyecanliyim vakit gecmiyor ya
Yok kuzum şimdi çok şükür başı aşağıda. ama bu 3 haftadır üst üste dönüyor. Haftaya gittiğimde de ya dönerse diye korktum.Baş aşağı dönmesin mi yani sezeryan mı istiyorsun canım anlamadım
Çok geçmiş olsun canim ben gitgide daha kötü oldumBende ıhlamur ve nane limonla atlattım taze nane limon sıcak suya koyup içtim 2 3 gün ama boğazımda öksürük kaldı
38+2 de dogmus olacak inşallah 1 hafta önce gittim en son 3 kiloyu gecıyor dedı boyu bilmiyorum jastanenın ultrasonu 2boyutlu hıc bısıyını net bilmiyorum gostermiyor. Allah razı olsun9 ay geçiyor da o son günler geçmiyor derlerdi doğruymuş :) sağlıkla gelsin inşalllahh. Saatler kalmış ne güzel keyfini çıkar göbeğinin son akşamı nasıl olsa :)) kaç haftalıksın canım bebeğin kilosu falan nasıl
Allah razı olsun spınal olacak ınsallahsaglıkla gelsın inşallah allah yardımcınız olsun sezeryan seklıne karar verdınızmı
Bu sefer spınal olsun dedık ınsallah ilki epıduraldıAllah yardımcın olsun ne güzel bebisini kucağına alacaksın sağlıkla doğar inşallah epidural sezeryan mı olacaksın bende öyle düşünüyorum doğumdan sonra bizimle paylaşır misin nasıl olduğunu
Allah razı olsun hepımız saglıkla kucagımıza alalım ınsallahMutlu haberlerle gel korkma canım çok kıskandım seni :)zaman geçse de ben de o günleri görsem sağlıklı sıhhatli yavrumu kucağıma alsam...
Allah razı olsın oda bugun cok hareketli zaten :)Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Darısı başımıza. Güzelce uyu bu gece, güzel kızınla oyna malum karnındaki son günü :)
Zaman gecmıyor gıbı bıraz da heyecanlandım galıba dızlerım falan tıtrıyor hayırlı haberlerle donerım inşallahTebrik ederim ya insallah saglikla kucagina al canim benim dogumdan sonra yaz mutlaka bu gece uyku tutmaz sanirim seni ama ne yap ne et uyumaya calis yarindan itibaren daha yorucu stresli ama bir o kadarda güzel gunler seni bekliyo darisi basimiza :)
Allah razı olsun saglıcakla evımoze donerız ınsallah :)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. siz de bebek de sağsalim evinize dönün. ayy ne heycanlı tek gidip iki kişi döneceksiniz, Allah yardımcınız olsun.
Benimde sezeryan olucak ikinci doğumum ondan sordum peki kararı sizemi bırakıyorlar bız daha konuşmadık ama ben kesınlıkle genel ıstıyorum ilkimde geneldı 2003 yılında yapmıştım38+2 de dogmus olacak inşallah 1 hafta önce gittim en son 3 kiloyu gecıyor dedı boyu bilmiyorum jastanenın ultrasonu 2boyutlu hıc bısıyını net bilmiyorum gostermiyor. Allah razı olsun
Allah razı olsun spınal olacak ınsallah
Bu sefer spınal olsun dedık ınsallah ilki epıduraldı
Allah razı olsun hepımız saglıkla kucagımıza alalım ınsallah
Allah razı olsın oda bugun cok hareketli zaten :)
Zaman gecmıyor gıbı bıraz da heyecanlandım galıba dızlerım falan tıtrıyor hayırlı haberlerle donerım inşallah
Allah razı olsun saglıcakla evımoze donerız ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?