- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 303
Ha anladım canım demek ki yeri geniş bebeğin biraz da hareketliyse :) benimki de baş aşağıyken 37+4 te falan tekrar yan dönmüştü. Sonra tekrar baş aşağı döndü ama hala kanala girmiş değil. Merak etme geri yukarı dönme şansı oldukça az :)Yok kuzum şimdi çok şükür başı aşağıda. ama bu 3 haftadır üst üste dönüyor. Haftaya gittiğimde de ya dönerse diye korktum.
göğsün yara olursa da kullanıyorsun canım ama ne olursa olsun bebek kadar çekmiyo ben elektrikli olanlardan kullandım gayet güzelde çekiyodu ama sütüm çok olmadı maalesef görevi çabuk bittiKızlar sizce göğüs pompası şart mı? Ben henüz almadım ama ya aniden lazım olursa ne bileyim. Bebeğim 7 aylıkken de işe geri dönücem o zaman almak şart sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz aklım hala karışık.
Bu arada almak isteyenler için joker mağazalarında lansinoh ürünlerinde indirim varmış. En iyisi elektrikli olanlarıymış.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin biz diğer arkadası beklıyorduk siz ne ara Doğum yaptınız:)))kızzlaarrr bm anne oldummm
kızzlaarrr bm anne oldummm
gözünaydın nasıl oldu normal doğum mu ? nasılsınız ?kızlar doğum haberleri gelmeye başladı darısı vaktinde başımızakızzlaarrr bm anne oldummm
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)kızzlaarrr bm anne oldummm
İnşallah bakalım :) Doktor da gülüyor normalde boyu da uzun artık dönememesi lazım diyor :) Senin minik daha gelmedi deme?Ha anladım canım demek ki yeri geniş bebeğin biraz da hareketliyse :) benimki de baş aşağıyken 37+4 te falan tekrar yan dönmüştü. Sonra tekrar baş aşağı döndü ama hala kanala girmiş değil. Merak etme geri yukarı dönme şansı oldukça az :)
Ben de işe döneceğim kızım 5 aylıkken alacağım ama ne alacağım nasıl alacağım bilmiyorum.Kızlar sizce göğüs pompası şart mı? Ben henüz almadım ama ya aniden lazım olursa ne bileyim. Bebeğim 7 aylıkken de işe geri dönücem o zaman almak şart sanırım. Siz ne düşünüyorsunuz aklım hala karışık.
Bu arada almak isteyenler için joker mağazalarında lansinoh ürünlerinde indirim varmış. En iyisi elektrikli olanlarıymış.
Aaa hayırlı olsun, gözün aydın canım. Doğum sezeryandı sanırım. Nasılsınız ?kızzlaarrr bm anne oldummm
Manuel olanlar eli yoruyor elektrikli olanla işini çabuk görüyorsun diyorlar. Şimdi de indirim var işte yine de bilemedim elektrikli olanlar da öyle çok ucuz değil. Hala bilemiyorumBen de işe döneceğim kızım 5 aylıkken alacağım ama ne alacağım nasıl alacağım bilmiyorum.
kızzlaarrr bm anne oldummm
Canım ben medela almıştım verdiğim paraya değdi güzel çekiyodu resmî yüklüyorum değerlendir benceBen de işe döneceğim kızım 5 aylıkken alacağım ama ne alacağım nasıl alacağım bilmiyorum.
evt sezeryan oldum ama genel bayılma oldu ben çok panikledm tabi uyanıncada ağrıyla uyandım o zordu. şimdi daha iyim az az yürüyorumAaa hayırlı olsun, gözün aydın canım. Doğum sezeryandı sanırım. Nasılsınız ?
Oh ne güzel darısı başımızazaten sezeryan tercihimdi ama devlet hastanesi malum isteğe bağlı ypmadı sonra kendimi normale motive etmiştm bu seferde bebeğin kalbi yavaş sanırıö ritim bozukluğu var dediler bigünde yatış yapılmıştı ve ordan çıkar çıkmaz özel hastne aradım bulduk sonunda şükür. cumartesi gelecektik ama bnm mide bulntısı ishal fln olunca sık tuvalete çıkmalr fln korkutm gidelm dedim geldik muayene fln edildi herşeyi çok güzel ama seni korkutmuşlr işte tabi sen nasıl istersen öle olsun dedi ama ben heycandan korkudan fln yarısını duymadım bile çok farklı duygu çnki o anki karman çorman bşydi. :) neyse hazırlndım ameliyat a aldılar ama nasıl titriyorum çok fenayıdm öle oldumu görünce genel bayıltalım dedi dokrum bnde evt sanırım daha iyisi böle olcak dedm. :) hava vererek bayıldım zaten sonra ayılmak zordu keşke öle dayanabilseydm yarm olsaydı ama o an öle istedm gibi olmadı uyanmk zor oldu kendime gelmek fln derken bi geldim odadaya bizim paşa gelmiş yerini almış annem eşim fln orda :) ben zor kendime geldm az çok baktım dedim burnu aynı babası :) :) sonrası emzirme çabalrı fln derkn kendime gelmeye başladım şimdi şok daha iyim yürümekte zorlanıyorım ama değermi değer :) şuan babsı bi yerde kendi bi yerde uyuyolar :) yarında evimize gideceğiz allah izin veririse :)
vet şimdi netten baktım fiyat olarak yksekmiş birazzManuel olanlar eli yoruyor elektrikli olanla işini çabuk görüyorsun diyorlar. Şimdi de indirim var işte yine de bilemedim elektrikli olanlar da öyle çok ucuz değil. Hala bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?