♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Darisi basimiza canimya sutun geldi mi hemen emzirebildin mi bencok korkuorum sutum gelmezse bbegim tutmazsa etmezse die

Allah analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah canım. Darısı başımıza artık. Bebeğin sağlığı kallbi herşey iyidir inşallah. Peki bebeğin boyu kilosu falan ultrason muaynesi ile uyumlu mu?

B Beyaztas06 ne yaptın canım gittin mi bugün doktora?
Gittim canım baktı inceledi doktor ultrasonda,suyu herşeyı iyi dedi.sadece baş ölçümü 33 hafta gözüküyomuş.ben 36 yım yanii ( net bşy.söylemiyo bu doktorda.gelişimi devam edıyo inşallah büyür bıraz daha.diğer ölçüler iyi sadece kafa ölçüsü yaa ve 26. Haftaya kadar hep uyumlu çıkmış sonra 1 hafta geri snrada 3 hafta geri çıktı şmdide,,,ama bu haftaya kadar hiç bir doktor bşy demedi yani hep iyi diyip gönderdiler.doğunca görcez dıo adam ya soru soruyorm yok net bşy demıo çıldrcam. O günden beri çok üzgünüm hçbşyden tat alamıyorm hep yüzüm asık çok korkuyorm..ama diğer ölçüleri iyi valla düşün düşün kafayı yicem..haftaya kan alcaz hazırlıklara başlıcaz dedı doktor doğum için.bakalım salı günü tekrar gıdıcem inşallah dua edın bana ( içimdeki korkuyu anlatamam.bebeğimi sağlıkla kucağıma bi alsam başka bşy istemıyorum

Allah analı babalı büyütsün.negüzel bebişin almışsın kucağına sağlıklı.

Eki Görüntüle 2071188
Canım ben medela almıştım verdiğim paraya değdi güzel çekiyodu resmî yüklüyorum değerlendir bence
Bence üzülme canım ciddi bir şey olsaydı söylerlerdi. Özel hastaneye mi gittin bu arada? Benim bebeğimin de fl si yani boyu 2 hafta geriden geliyor ama ne doktor bunu üzerine basarak sıkıntı olur gibi söyledi. Ne de ben kötü bişey diye hissettim. Ben ve eşim uzunuz ama anne tarafım kısa benim.
Bunlar milimetrik ölçüler üzme kendini. Yüzü minyon olacaktır :) benim görüncemin bebeği oldu mesela ultrasonda göründüğünden 500 gram fazla doğdu. Az kaldı sen onu kucağına alacağın günü hayal et yoksa son haftalar o da üzülür. Senin hislerin direkt ona geçiyor çünkü. Dua et olumlu şeyler düşün canım.

Çok teşekkür ederım canım moral verıyosun sağol,inşallah bana çekmştr benım yüzümde minyon ufacık genetiktir inşallah.. İnsan çok korkuyo işte elimde değil..özele gitmedim canım devlet hastanesıne gttım yıne. Salı günü kontrolum bakalım belki bıraz daha büyümüş olur inşallah.

İnşallah bakalım :) Doktor da gülüyor normalde boyu da uzun artık dönememesi lazım diyor :) Senin minik daha gelmedi deme?
Benim bugünü saymazsak son 8 günüm kaldı canım. Pazartesi kontrol var. Eğer kanala girmezse bebek sezeryanla alıyorlarmış gününü tamamladığı halde kanala girmemişse yani. Hep normal normal dedim sezeryanı kötüledim büyük konuşmamam lazım sanırım :) o yüzden artık hayırlısı olsun deyip susuyorum

Ayy negüzel bebeğini kucağına alcaksın çok az kalmışş ya vakit geçmiyo bana off,,bize yazarsın burdan bebişin doğunca fırsat bulursan :)

Devlet hastanesindeki doktorlarda da hastayı rahatlatma tutumu yok zaten genelde. Çok yoğunlar hastaları çok onlar da haklı gerçi de dediğim gibi sorun olarak görse başka yerlere gönderirlerdi. Kafanı dağıtmaya bak sen canım

Ayy negüzel bebeğini kucağına alcaksın çok az kalmışş ya vakit geçmiyo bana off,,bize yazarsın burdan bebişin doğunca fırsat bulursan :)
Her gün mesajdan bıktım daha doğurmadın mı diye. Biraz canım yanınca ağrı olunca devamı gelsin diye bekliyorum mazoşistlik vallahi bizimkisi de doğum başlarsa buraya da yazarım inşallah giderken falan

Darisi basimiza canimya sutun geldi mi hemen emzirebildin mi bencok korkuorum sutum gelmezse bbegim tutmazsa etmezse die
gögüs ucum çıkmıyo hiç zor oluyo alması bnde artık pomba almayı düşünüyorum ucum olsa yinede alcakta işte o canımı sıkıyo

evt cnm haftaysyla uyumlu çıktı 3 kilo 60 gr olmuş

Benim de daha kanala girmedi, Gerçi Benim daha bugünü saymazsak 15 gün var. Doktor yürüyüş yap bol bol dedi.

Merhaba hanımlar kızımı kucagıma aldım elhamdulillah agrı sızı da azaldı spınal oldum cok ıyıyız elhamdulillah ayrıntı anlatocam ınsallah

Maşallah size, tebrik ederim, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, ne güzel birer birer bebişler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…