- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 303
canım hepsiburadada acayip indirim var bugün geceye kadar sanırım bence kesinlikle bak aldığım sırt bebek bakım çantası 69 tl ye düşmüş ebebekte 160 tlydiKızlar bu hafta sonu joker de göğüs pompasında çok indirim var. Benim istediğim 170den 138e falan düşmüş. Son eksikleri tamamlayalım başka şeyler de indirimde bayağı
Canım senin doğum şekli belli oldu mu?Kızlar bu hafta sonu joker de göğüs pompasında çok indirim var. Benim istediğim 170den 138e falan düşmüş. Son eksikleri tamamlayalım başka şeyler de indirimde bayağı
Ben normal istediğim için doktor günüm tamamlanana kadar bekleyecek. Pzt günü de kontrolüm var. Umarım kanala girmiştir artıkCanım senin doğum şekli belli oldu mu?
Benim de aha kanalda değil, yürüyüş yap bol bol dedi doktorum. Size de öyle birşey dedi mi?Ben normal istediğim için doktor günüm tamamlanana kadar bekleyecek. Pzt günü de kontrolüm var. Umarım kanala girmiştir artık
Bende bez ıslak pamuk falan aldim.bubchen ürünleride indirimli onlardanda aldim.baya indirim var kizlarMerhaba iyi akşamlar arkadaşlar bugün hepsi buradada indirim varmış da bende bebek arabası bakıyım dedim siz aldınız mı hangi model marka tavsiye edersiniz
Normal Doğum yapacak olanlara yürüyüş öneriyorlar zatenBenim de aha kanalda değil, yürüyüş yap bol bol dedi doktorum. Size de öyle birşey dedi mi?
Bana bir tavsiyede bulunmadı bununla ilgili canım ama son zamanlarda yürüyüş yapmayı, çömelmeyi, bağdaş kurmayı vs birçok doktor öneriyor.Benim de aha kanalda değil, yürüyüş yap bol bol dedi doktorum. Size de öyle birşey dedi mi?
Ben casual quantum aldım arabayı. Yeğenimle de denedik bir iki kez beğendim. Ama arabanın bagajında çok yer kaplıyor ve tek elinle arabayı açıp katlamak mümkün değilMerhaba iyi akşamlar arkadaşlar bugün hepsi buradada indirim varmış da bende bebek arabası bakıyım dedim siz aldınız mı hangi model marka tavsiye edersiniz
Canım seninki tembel çıktı:)hala ses Yok heralde bebiştenBen casual quantum aldım arabayı. Yeğenimle de denedik bir iki kez beğendim. Ama arabanın bagajında çok yer kaplıyor ve tek elinle arabayı açıp katlamak mümkün değil
Ayy bugün aynı cümleyi kurdumCanım seninki tembel çıktı:)hala ses Yok heralde bebişten
Arkadaşımda senin gibiydi 40+1 de doğurdu 40. Haftayı bekliyor muhtemelen hayırlısı olsun dönmüştü dimi seninkiniAyy bugün aynı cümleyi kurdumevde çok uzun süre oturunca insan dışarı çıkası gelmez ya. Ben o durumu çok yaşarım. Benim çocuk da bana çekti heralde
Ama gerçekten artık çok sıkıldım hiçbir ağrım sızım da yok iki gündür ve vakit hiç geçmiyorannemi de getirttim erkenden o da sıkıldı beklemekten. Her gün doğurdun mu mesajlarından sıkıldım ona buna sarıp kavga edesim var
Evet canım dönmüştü yarın tekrar kontrolüm var doktor alttan muayene yapacak yineArkadaşımda senin gibiydi 40+1 de doğurdu 40. Haftayı bekliyor muhtemelen hayırlısı olsun dönmüştü dimi seninkini
Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin ne güzel bak benim daha çok varEvet canım dönmüştü yarın tekrar kontrolüm var doktor alttan muayene yapacak yinegününü geçirmesin bu hafta içinde doğsun artık tek isteğim o zaten
Merhaba hanimlar bugun 3. Gunumuz insallah hemen bi anda geciverdi nasil oldu anlamadim strese hic gerek yok kendiliginden oluyor hersey. Elhamdulillah hastane yonunden cok sansliydim mukemmel bi kadro vardi cok ilgililerdi.
Doguma ciktigimda spinal olurken diz kapaklarim muthis titriyordu dislerim falan birbirine carpiyordu heyecandan sonra anestezi yapildi dr geldi falan derken bebegimin sesini duydum gordum inanilmaz bi rahatlamaydi benim icin. Odaya geldigimde kucuk hanim coktan gelmis oksijen veriyolardi sonra emzirdim kokladim derken eve cikmisiz bile :) en cok dikkatimi ceken sey agrilarım vardı agrı kesıcıler bıle tam kesmıyoken ne zaman bebegımı emzırmeye baslasam agrı kesılıyordu elhamdulıllah hıssetmeme degıl bildiginiz kesiliyodu Allahın ne buyuk nımetı dıye dusunuyorum :)
Bana bebeğin doğumundan sonra 5.gün getirin dediler. Hastane topuk kanı alırsa sonuçlarını getirin 2.sefere gerek yok demişlerdi ama illa ki istiyorlar sisteme girmek için.maşallah size, Allah nazardan saklasın, darısı başımıza. Benim sağlık ocağındaki ebeyle yaptığım son görüşmede bebek doğduktan 3 gün sonra getireceksiniz topuk kanı alıcaz dedi, sizin bi bilginiz var mı? oldu mu böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?