- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 303
Bana şimdiye dek 2 kez açıklık muayenesi yaptı canım o da saniyeler sürdü ve canım pek acımadı. Yarın tekrar bakacak.Kızlar merhabalsr yarın çatı muayenesi olacağım inşallah endişelerim var 1.si acaba çatı n dar falan der mi hiç istemiyorum sezaryen normal istiyorum 2.si acaba canım acir mi bu arada kaç dk sürüyor bu muayene uzun mu kısa mi tecrübesi olan vardır mutlaka Allahım yarın olsun
Anladım canım teşekkürler inşallah kısa suret :/Bana şimdiye dek 2 kez açıklık muayenesi yaptı canım o da saniyeler sürdü ve canım pek acımadı. Yarın tekrar bakacak.
Ama kimi doktor uzun tutuyor. Rahim önündeki zarları açıyorlarmış sanırım doğumun kolaylaşması için ve ondan sonra kanama da olabiliyormuş. Yaptıkları tam olarak bu mu emin değilim ama kimisi saniyeler kimisi uzun sürüyor diyor. Doktoruna bağlı
Anladım canım teşekkürler inşallah kısa suret :/
İnşallah canım yaayarın benim de kontrolüm var, geçen hafta çatı muayenesini de yapalım demişti, hayırlısı bakalım. ben de kanamadan korkuyorum, inşallah sorunsuz geçer.
İnşallah canım yaa
Yazarim tabi ki canım çok sagollinşallah sizin de kolay geçer, yazın mutlaka yarın
Ayy o zaman yarın çatı muayenesi yapacak bana. Çünkü geçen hafta bakalım mı demişti ben istememiştim.Merhabalar hanımlar uzun süredir sessiz takipcinizdimöncelikle rabbim tüm hamilelerin bebeklerini sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin
Bende 3.çocuguma 34+1 haftalık hamileyim.bir kız birde oğlum var nasip oglursa bir tane daha oğlum olacak.
Çatı muayenesini merak edenler için yazmak istedim sadece 5 10 saniye sürüyor açıklık muayanesinin biraz daha ilerisine bakıyorlar çatıda.benim çatım dar oldugu için hepside sezeryan oldu.ankara etlik zübeyde hanım dogum evinde oldu inşallah bunuda orda düşünüyorum.burda da varmı bu hastanede dogum yapacak olan
gaz sancısıysa biraz hareket edince gecmesi lazım limon da iyi geliyor gaza ama geçmezse bence de bir doktora sor gecmiş olsun :/Kızlar sol tarafımda acayip bir ağrı var gaz sancısı gibi bişeyler batıyor gibi çok Çan’ımı acıtıyo böyle bir durum yaşayan var mı biraz daha devam ederse doktora gideceğim
Ayy canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün ömrü güzel olsun inşallah :) kaçıncı haftada geldi bebeğin?Kızlar ben doğum yaptım dün sabah taburcu oldum.3 hafta erken geldi bebeğim ama maşallah sağlıklı..stresten oldu sanırım..sabaha kadar sancı çektım çokk kötüydü.doğumhaneye aldılar 10 dk içinde doğdu bebeğm normal doğum.çok şükür evimzdeyz.alışmaya çalılıyorm yenı hayatımıza.ufacık oğlum oldu 2700 doğdu okadar tatliki maşallah. 3 gündür uykusuzum ama değdi..biraz zor oluyo ilk bebeğm oldugu için. Sütüm hiç grlmıyodu şmdi şmdi geliyo ama uçlarım belirgin değil tam tutamıyo,göğüs kalkanı takıyorm onu tutuyo..birde biberona mama yapıyorz 3 saatte bir allahım yardımm etsin herkese kızlarr. Sizide kurtarsın allahm..çok güzel bir duygu ama paha biçilemez.
Kızlar ben doğum yaptım dün sabah taburcu oldum.3 hafta erken geldi bebeğim ama maşallah sağlıklı..stresten oldu sanırım..sabaha kadar sancı çektım çokk kötüydü.doğumhaneye aldılar 10 dk içinde doğdu bebeğm normal doğum.çok şükür evimzdeyz.alışmaya çalılıyorm yenı hayatımıza.ufacık oğlum oldu 2700 doğdu okadar tatliki maşallah. 3 gündür uykusuzum ama değdi..biraz zor oluyo ilk bebeğm oldugu için. Sütüm hiç grlmıyodu şmdi şmdi geliyo ama uçlarım belirgin değil tam tutamıyo,göğüs kalkanı takıyorm onu tutuyo..birde biberona mama yapıyorz 3 saatte bir allahım yardımm etsin herkese kızlarr. Sizide kurtarsın allahm..çok güzel bir duygu ama paha biçilemez.
öncelikle hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah kaç haftalıkken doğdu?bende de ağrılar falan arttı korkuyorum erken doğuracağım diye şu an 35. Haftam bitti 36 nın içindeyim ve bu gün nedense ağrım var inşallah zamanında gelir bebişim kuveze falan koydular mı?Kızlar ben doğum yaptım dün sabah taburcu oldum.3 hafta erken geldi bebeğim ama maşallah sağlıklı..stresten oldu sanırım..sabaha kadar sancı çektım çokk kötüydü.doğumhaneye aldılar 10 dk içinde doğdu bebeğm normal doğum.çok şükür evimzdeyz.alışmaya çalılıyorm yenı hayatımıza.ufacık oğlum oldu 2700 doğdu okadar tatliki maşallah. 3 gündür uykusuzum ama değdi..biraz zor oluyo ilk bebeğm oldugu için. Sütüm hiç grlmıyodu şmdi şmdi geliyo ama uçlarım belirgin değil tam tutamıyo,göğüs kalkanı takıyorm onu tutuyo..birde biberona mama yapıyorz 3 saatte bir allahım yardımm etsin herkese kızlarr. Sizide kurtarsın allahm..çok güzel bir duygu ama paha biçilemez.
Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla büyütürsün inşallah oğlunu. Doğumhanede çok kalmamışsın ne güzel. Darısı başımızaKızlar ben doğum yaptım dün sabah taburcu oldum.3 hafta erken geldi bebeğim ama maşallah sağlıklı..stresten oldu sanırım..sabaha kadar sancı çektım çokk kötüydü.doğumhaneye aldılar 10 dk içinde doğdu bebeğm normal doğum.çok şükür evimzdeyz.alışmaya çalılıyorm yenı hayatımıza.ufacık oğlum oldu 2700 doğdu okadar tatliki maşallah. 3 gündür uykusuzum ama değdi..biraz zor oluyo ilk bebeğm oldugu için. Sütüm hiç grlmıyodu şmdi şmdi geliyo ama uçlarım belirgin değil tam tutamıyo,göğüs kalkanı takıyorm onu tutuyo..birde biberona mama yapıyorz 3 saatte bir allahım yardımm etsin herkese kızlarr. Sizide kurtarsın allahm..çok güzel bir duygu ama paha biçilemez.
Merhaba canım bu gün olsun muayne 1 parmak açılma var doğum şekli normal duruyor dedi beklemeye geçtik bakalım nasıl olacakinşallah sizin de kolay geçer, yazın mutlaka yarın
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah darısı başımıza kızlarKızlar ben doğum yaptım dün sabah taburcu oldum.3 hafta erken geldi bebeğim ama maşallah sağlıklı..stresten oldu sanırım..sabaha kadar sancı çektım çokk kötüydü.doğumhaneye aldılar 10 dk içinde doğdu bebeğm normal doğum.çok şükür evimzdeyz.alışmaya çalılıyorm yenı hayatımıza.ufacık oğlum oldu 2700 doğdu okadar tatliki maşallah. 3 gündür uykusuzum ama değdi..biraz zor oluyo ilk bebeğm oldugu için. Sütüm hiç grlmıyodu şmdi şmdi geliyo ama uçlarım belirgin değil tam tutamıyo,göğüs kalkanı takıyorm onu tutuyo..birde biberona mama yapıyorz 3 saatte bir allahım yardımm etsin herkese kızlarr. Sizide kurtarsın allahm..çok güzel bir duygu ama paha biçilemez.
Anladım canım teşekkürler inşallah kısa suret :/[/QUO
nasıl geçti kontrolunuz? benim doktorum çatı muayenesi yapmadı, kızımın boynuna kordon dolanmıştı, bugün de durduğunu söyledi, bize de gösterdi. Bu durumda normal doğum olur, ama 3 kez dolanmış, riske atmak istemiyorum dedi, haftaya bugün yine kontrol olacak ve sezeryan günü verecek, biraz moralim bozuldu ama napalım kısmet.
size ne dedi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?