- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Bende soracam temmuz sonu bizde antalyaya gideceğiz inşallah deniz yada uzun yolculuk yasak mi acabaBu arada ben yarin doktora gidicem gittigimde ogrenirim die tahmin ediyorum cinsiyetini cunku kesin bisey o zaman soylerim dedi. Esimle plan yaptik antalyaya gidicez doktora otobus yolculugunu denizi havuzu sorucam bakalim bisey diyecek mi
Ben 2 saatte bir mola verilmesi gerektigini duymustum bi hamile arkadasimdan onlarda yakin zamanda 11 haftalik hamileyken istanbula gittiler doktoru 2 saatte bir 15 dakika mola verip yuru biraz demis gidecegimiz otobus esimin ailesine ait biraz esneklik gosterirler ki bende 2 saatte bir durdurun aracı demem onlarinda uymak zorunda oldugu bi plan var ama elin arabasindan daha rahat ederim şoförlerin yerine gecer uyurum falan esimle o yuzden carsaf falan goturcem yanimda soför dedigim zaten kayinlarim esim. Ben daha cok havuzla denize ne der die dusunuyorum bakalim yarin ola hayrolaBende soracam temmuz sonu bizde antalyaya gideceğiz inşallah deniz yada uzun yolculuk yasak mi acaba
Canım bende bugün gidiyorum doktora artk16 hafta olduk inşallah öğrenırz cinsiyeti ve sağlıklı haberını.mutlaka yaz gelince.bende yazıcamBu arada ben yarin doktora gidicem gittigimde ogrenirim die tahmin ediyorum cinsiyetini cunku kesin bisey o zaman soylerim dedi. Esimle plan yaptik antalyaya gidicez doktora otobus yolculugunu denizi havuzu sorucam bakalim bisey diyecek mi
Ayrıca arkadaşlar deniz faydalı kesinlikle zararı yok sadece güneşe direk sakın çıkmayın birde güneş kıruyucusuz çıkmayın.bende eylülde gidicem tatıle.şmdi çokkk sıcak..herkes gdyo valla hamile hamile ohh negüzel kafa dağıtırız hiçbişeycik olmazBende soracam temmuz sonu bizde antalyaya gideceğiz inşallah deniz yada uzun yolculuk yasak mi acaba
Ben deniz tercıh edıyorum havuzda enfeksiyon riski var kızlarrBen 2 saatte bir mola verilmesi gerektigini duymustum bi hamile arkadasimdan onlarda yakin zamanda 11 haftalik hamileyken istanbula gittiler doktoru 2 saatte bir 15 dakika mola verip yuru biraz demis gidecegimiz otobus esimin ailesine ait biraz esneklik gosterirler ki bende 2 saatte bir durdurun aracı demem onlarinda uymak zorunda oldugu bi plan var ama elin arabasindan daha rahat ederim şoförlerin yerine gecer uyurum falan esimle o yuzden carsaf falan goturcem yanimda soför dedigim zaten kayinlarim esim. Ben daha cok havuzla denize ne der die dusunuyorum bakalim yarin ola hayrola
Zaten yüzmek hamilelere çok ıyı geliyomuş yasak değil sadece güneşten korunmak lazım.havuza girmem dıye düşünüyorum hamile değilkende girmezdm çünkü enfeksiyon riski var sonuçta ama deniz daha sağlıklıBu arada ben yarin doktora gidicem gittigimde ogrenirim die tahmin ediyorum cinsiyetini cunku kesin bisey o zaman soylerim dedi. Esimle plan yaptik antalyaya gidicez doktora otobus yolculugunu denizi havuzu sorucam bakalim bisey diyecek mi
Ayy çok sevindim sağlıklı olur inşallah bu aralar herkesten erkek duyuyorum bakalım bizim ne olacak cumayı sabırsızlıkla bekliyorum vallaKızlarr ben doktordan geldim.cinsiyetı öğrendm doktor hemen söyledı erkek dedı:) hilall sen naptın öğrenebıldnmi?
Canım bi sakıncası yok sadece 1 saatte mola verceksin yürüyceksn biraz birde sıcaktan koru kendıni mutlaka kremini sür gölgede durmaya çalış.bi sakıncası yok dedı.2. Trimeser en ıi zamanlarmış.Yolculuk için birşey dedi mi peki
Canım merak ettim doktora gttınmı??Bu arada ben yarin doktora gidicem gittigimde ogrenirim die tahmin ediyorum cinsiyetini cunku kesin bisey o zaman soylerim dedi. Esimle plan yaptik antalyaya gidicez doktora otobus yolculugunu denizi havuzu sorucam bakalim bisey diyecek mi
Kuzum simdi bakabildim tum mesajlarini simdi okuyorum benimki bildigin pipisini ok isaretiyle gosterdi soylemisti zaten 11+2 de erkek die bugunde kesin oglan buda pipisi dedi inanilmaz bi duyguydu kipir kipirdi kuzum . 16 cm ve 154 gram dedi seninki bilgi verdi mi biz senle ayni zamandayiz seninkine ne dediKızlarr ben doktordan geldim.cinsiyetı öğrendm doktor hemen söyledı erkek dedı:) hilall sen naptın öğrenebıldnmi?
Başka doktor vardı bukez gittiğmde.baktı cinsiyetini bıliyomusun dedı hayır dedım erkek dedı:) mutlu oldum.boyunu gramını dosyama yazdılar salak gbı heyecandan bakmadım ama ıyı dedı sıkıntı yok dedı yani.3 lü test yaptrdm.3 gun sonra sonuç alcam canım..iyi oldugunu gördüm duydum ya biraz içimnrahatladı bide cinsiyetini öğrendık yuppiii :) birde hiçbir ek hap fln yazmadı kullanmıyorum hiçbşy ben canımKuzum simdi bakabildim tum mesajlarini simdi okuyorum benimki bildigin pipisini ok isaretiyle gosterdi soylemisti zaten 11+2 de erkek die bugunde kesin oglan buda pipisi dedi inanilmaz bi duyguydu kipir kipirdi kuzum . 16 cm ve 154 gram dedi seninki bilgi verdi mi biz senle ayni zamandayiz seninkine ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?