♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bu arada ben yarin doktora gidicem gittigimde ogrenirim die tahmin ediyorum cinsiyetini cunku kesin bisey o zaman soylerim dedi. Esimle plan yaptik antalyaya gidicez doktora otobus yolculugunu denizi havuzu sorucam bakalim bisey diyecek mi

Bu arada ben yarin doktora gidicem gittigimde ogrenirim die tahmin ediyorum cinsiyetini cunku kesin bisey o zaman soylerim dedi. Esimle plan yaptik antalyaya gidicez doktora otobus yolculugunu denizi havuzu sorucam bakalim bisey diyecek mi
Bende soracam temmuz sonu bizde antalyaya gideceğiz inşallah deniz yada uzun yolculuk yasak mi acaba

Bende soracam temmuz sonu bizde antalyaya gideceğiz inşallah deniz yada uzun yolculuk yasak mi acaba
Ben 2 saatte bir mola verilmesi gerektigini duymustum bi hamile arkadasimdan onlarda yakin zamanda 11 haftalik hamileyken istanbula gittiler doktoru 2 saatte bir 15 dakika mola verip yuru biraz demis gidecegimiz otobus esimin ailesine ait biraz esneklik gosterirler ki bende 2 saatte bir durdurun aracı demem onlarinda uymak zorunda oldugu bi plan var ama elin arabasindan daha rahat ederim şoförlerin yerine gecer uyurum falan esimle o yuzden carsaf falan goturcem yanimda soför dedigim zaten kayinlarim esim. Ben daha cok havuzla denize ne der die dusunuyorum bakalim yarin ola hayrola

Canım bende bugün gidiyorum doktora artk16 hafta olduk inşallah öğrenırz cinsiyeti ve sağlıklı haberını.mutlaka yaz gelince.bende yazıcam

Ayrıca arkadaşlar deniz faydalı kesinlikle zararı yok sadece güneşe direk sakın çıkmayın birde güneş kıruyucusuz çıkmayın.bende eylülde gidicem tatıle.şmdi çokkk sıcak..herkes gdyo valla hamile hamile ohh negüzel kafa dağıtırız hiçbişeycik olmaz

Uzun yolculuktada mola verıo yürümemız gerekiyomuş 10 dk fln.hiç bir sakıncası yok

Ben deniz tercıh edıyorum havuzda enfeksiyon riski var kızlarr

Zaten yüzmek hamilelere çok ıyı geliyomuş yasak değil sadece güneşten korunmak lazım.havuza girmem dıye düşünüyorum hamile değilkende girmezdm çünkü enfeksiyon riski var sonuçta ama deniz daha sağlıklı

Kızlarr ben doktordan geldim.cinsiyetı öğrendm doktor hemen söyledı erkek dedı:) hilall sen naptın öğrenebıldnmi?

Kızlarr ben doktordan geldim.cinsiyetı öğrendm doktor hemen söyledı erkek dedı:) hilall sen naptın öğrenebıldnmi?
Ayy çok sevindim sağlıklı olur inşallah bu aralar herkesten erkek duyuyorum bakalım bizim ne olacak cumayı sabırsızlıkla bekliyorum valla

Yolculuk için birşey dedi mi peki

Çokk teşekkür ederım :) merakım gitti ohh yaa zor bekledım zaten..ama cidden bulantım kusmam hiç olmadı. Erkek oluyo genelde ilk 3 ayı iyi geçenler bence doğru yani çoğu doğru..inşallah sende öğrenırsın :)

Yolculuk için birşey dedi mi peki
Canım bi sakıncası yok sadece 1 saatte mola verceksin yürüyceksn biraz birde sıcaktan koru kendıni mutlaka kremini sür gölgede durmaya çalış.bi sakıncası yok dedı.2. Trimeser en ıi zamanlarmış.

Canım merak ettim doktora gttınmı??

Kuzum simdi bakabildim tum mesajlarini simdi okuyorum benimki bildigin pipisini ok isaretiyle gosterdi soylemisti zaten 11+2 de erkek die bugunde kesin oglan buda pipisi dedi inanilmaz bi duyguydu kipir kipirdi kuzum . 16 cm ve 154 gram dedi seninki bilgi verdi mi biz senle ayni zamandayiz seninkine ne dedi

Canlar yolculugun havuzun ve denizin sakincasi yokmus ama bana kendini yakma dedi guneslenme demek istedi heralde. Bende baskasindan duymustum havuz icin hamilelerin enfeksiyon kapma riski yuksekmis die bakalim ama ben havuza girmeyide cok seviyorum karnim sisti cok fazla o yuzden kendime mayo aldim utandim bikini giyemem bu gobekle die etekli elbise gibi mayo aldim gobisimde cikik duruo cok tatli duruoz soyleki bikini giycekler iki tane alt gotursunler yanlarina ve degistirip giysinler islak birakmasinlar kendileeini denio islak birakmalari enfeksiyon riskini yukseltiomus ama ben mayo aldigim icin oyle bi sansim kalmadi malesef

Başka doktor vardı bukez gittiğmde.baktı cinsiyetini bıliyomusun dedı hayır dedım erkek dedı:) mutlu oldum.boyunu gramını dosyama yazdılar salak gbı heyecandan bakmadım ama ıyı dedı sıkıntı yok dedı yani.3 lü test yaptrdm.3 gun sonra sonuç alcam canım..iyi oldugunu gördüm duydum ya biraz içimnrahatladı bide cinsiyetini öğrendık yuppiii :) birde hiçbir ek hap fln yazmadı kullanmıyorum hiçbşy ben canım

Benım özel olmadığı için uzun süre bakamıyorum tabi bebişime inceleme fırsatım olmuyo.ama belki bi özele giderm sırf görmek için ya.

Bu arada 3 lu yu sordum 2li si iyi sonuc verenlere 3 lu uygulamiyoruz soyleki bu testler %80 85 dogruluk payi bulunduruo en iyi sonuc icin amniyosentez yaptirmak isterseniz yaptirabilirsiniz ama onunda risklrri vok fazla o yuzden 3lu yapmicaz dedi

Ben demir ve kan hapi kullaniyorum hayatim sanada vereymis ya artik bisey keske sen sorsaydin demir hapi kan hapi kullanmam gerekmio mu die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…