♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Benim bebeğim doğum kanalına inmiyor ne yazık ki. Hala göbeğimin ortalarında başı. 39+2 yim ve sancım falan da yok. Bu saatten sonra inmesi zor dedi. Kordonu kısa olabilir ya da kilosundan dolayı inmiyor olabilir sebebini bilemeyiz dedi.
1 hafta daha bekleriz ama bebek daha da kilo almış olacak ya da suni sancı verebiliriz ama yine inme garantisi yok dedi.
Çok üzüldüm başından beri normal doğum istemiştim ama hayırlı olsun demek gerekiyormuş. Sezeryan nasıl yapılır aşamalarını bile bilmiyorum.
Benden haberler böyle kızlar. Tek tesellim bebeğime yakında kavuşacak olmam. Her zaman hayırlısını isteyin ben büyük konuştum sanırım

Allah razi olsun :) hastanede toouk kani aliyorlar saglik ocaginda bi daha aliyorlar bizi 5 gunlukken cagirdilar aslinda 7 gunluk cagiriyoruz ama 5 gunluk gelin daha iyibolur falan dediler
Allah anali babali buyutsun cok sevindim :) sutun artar yavas yavas rezene falan ic bol bol bende cok etki ediyor rezene

Sicak suyla dus dogumun baslamasinda yardimci oluyor falan diye duymustum kuvet falan varsa sicak su doldurup icinde yarim saat 1 saat yatsan falan?

Sicak suyla dus dogumun baslamasinda yardimci oluyor falan diye duymustum kuvet falan varsa sicak su doldurup icinde yarim saat 1 saat yatsan falan?
Canım eğer sıkıntı değilse bol bol yürüyüş yapabilirsin merdiven inip çıkabilirsin. Kimisinin birden iniyor öyle Doğuma bir iki gün kala. Bu drlar da çok aceleci ya.hani 41-42. Haftada olsan anlarım insan panikliyor o zaman. Sen bilirsin Canım tabi ama bol hareket iyidir bebeğin zamanı dolmamış demekki zorla doğurtuyor resmen doktorlar. Arada başka Dr gitmeni tavsiye ederim bakalım o Ne diyecek. Tabi baktın içine sinmiyor sezeryan olursun hakkında hayırlısı olsun inş.

Canım bana da muayene de çatı dar falan demedi 1 parmak açılma var su falan gelirse gel yoksa haftaya yine kontrol e gel dedi doğum şekli normal dedi seseryan lafı hiç etmedi açıkçası şimdi kafam şurada karışık yaptığı muayene çatı muayenesi herhalde değil mi açıklık muaynesei ayrı mi oluyor anlamadım hayırlısı olsun canım ya bakalım ne olacak normal diye bekleyip son dk sezaryen olmak da var

Hilal dan ses yok acaba o da mi doğum yaptı ya merak ettim

Hayırlısı olsun canım hakkına bakalım ne olacak inşallah iner2 bebeğin normal doğum yaparsın

Kızlar bugün 39+3 oldum ama hala bende tik yok ne sancı ne birşey perşembeye kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor . Ama 4 gün öncesine kadar sancılarım vardı birden bire kesildi gitti nedendir acaba benimle aynı sorunu yaşayan var mı

Cok sevindim canim Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin darisi bizlerin basinaa :)

okyanus_es Y Yaramazarda C Canan7954 kizlar dogum yapmadim daha cok sagolun merak etmissiniz beni. Biliosunuz kayinvalidem gec geldi hafta ici hep alisverisle ugrastik tum eksiklerimiz bitti cok yorulmusum 3 gundur sancim vardi adet sancisi gibi kasiklarimda belimde inanin yorgunluktan ama dunxen beri daha iyiyim. Kotuydum elime telefonu bile almak istemiodum bugunde doktora gidicem mutlaka yazarim. Sizler nasilsiniz

ben artık gece hıc uyuyamıyorum ellerım uyusuyor bazen sancım oluyor ayak agrım zaten hıc gecmıyor persembe dogum ıcın gun vercek bakalım banada sende bugunun sonucunu yaz mutlaka

biZ de doğurdun sandık canım:)ben de dün kötüydüm tek taraflı ağrım vardı geçmeyince gittim doktora nst çekildi bebeğe bakıldı şükür sancı falan bişe yok insan korkuyo burda erken doğuranları görünce benim de daha çok var ama tarih belli gibi ya 23 ya 21 aralık .bide dün gece oğlum ateşlendi sabaha kadar uyumadım şimdi izin aldım işe gitmedim dinleneceğim inşallah

Seninle günümüz aynı canım ben de 39+3 teyim. Benim bebek kanala girmediği için doğum başlamıyor. Sana en son muayenede ne dedi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…