- 24 Şubat 2015
- 614
- 601
- 303
Canım kilosu 4 olmuş bebeğin daha da kilo alıyorSicak suyla dus dogumun baslamasinda yardimci oluyor falan diye duymustum kuvet falan varsa sicak su doldurup icinde yarim saat 1 saat yatsan falan?
Canım kilosu 4 olmuş bebeğin daha da kilo alıyor. Kanala girse başlar doğum ama girmiyor çok yukarıda başı. Bir de 40 hafta tamamlanmak üzere. Perşembe tekrar doktora gideceğim hala girmemişse kanala riske atamayız dedi.
Bence de maşallah canım doğduğunda rahat edersin kıyafetler rahat olur bez iyi tutar ele avuca gelir rahat tutarsın maşallah canım.benimkine öyle çok kilolu bir bebek değil dedi doktor ama benim canım hiçbişe yemek istemiyor.ekmek falan da çok tüketmiyorum hayırlısı bakalımMaşallah tosuncuk olmuş:) canım normal doğum olacak diye bebeği riske atma, hayırlısı olsun, bebeğini sağsalim kucağına al da gerisi boş.
Allah yardimcin olsun hayirli olani iste sezeryan ya da normal cocugu etkilemiyor nasilsa sadece anneyi etkiliyor sezeryan olsa bile Elhamdulillah hemen toplaniyosun kafaya takip stres yapma bebege odaklan masallah toplu bi bebegin var ele avuca daha rahat gelir :)Canım kilosu 4 olmuş bebeğin daha da kilo alıyor. Kanala girse başlar doğum ama girmiyor çok yukarıda başı. Bir de 40 hafta tamamlanmak üzere. Perşembe tekrar doktora gideceğim hala girmemişse kanala riske atamayız dedi.
Hadi hayırlısı tarih verdi mi nasıl olacak spinal mi bende perşembe günü gidecem bakalım ne zaman tarih verecekKizlar benim bugun hizli bir kararla dogumyapacagim gun belli oldu esim sagolsun:/ bugun doktora gittim esimde dukkani birakti geldi doktor esimin yaninda bebegin kafasinin tekrar dondugunu soyledi. 32 de yukardaydi 33 te yukardaydi 36 da tekrar kafa asagidaydi bu hafta tekrar yukarda dedi kafasida biraz buyukdedi nasil yani dedim oyle korkulacak bisey degil babasininda kafasi buyuk dedi esim iri biraz kafasida vucuduna tam her neyse cati muayeneni hic yapmayalim hem kafa yukarda donmesi zor hemde donse bile zorlar dogumu dedi. esimde konusmama musade etmexen demez mi sezaryen yapalim die ne oldugumu sasirdim. Benim esimde sert bi adam oyle.konusamazsin heran ona hele.bi baskasinin yaninda zaten havada yagmurluydu sinirli geldi hic ses edemedim. Kuzu kuzu olayin akisina biraktim kendimi o an. icim cok kotu suan ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiorum sanki elim ayagim tutmuo gibi dusundukce karmasik hissediorum normal mi
E tarih ne zamana verdi doğumuKizlar benim bugun hizli bir kararla dogumyapacagim gun belli oldu esim sagolsun:/ bugun doktora gittim esimde dukkani birakti geldi doktor esimin yaninda bebegin kafasinin tekrar dondugunu soyledi. 32 de yukardaydi 33 te yukardaydi 36 da tekrar kafa asagidaydi bu hafta tekrar yukarda dedi kafasida biraz buyukdedi nasil yani dedim oyle korkulacak bisey degil babasininda kafasi buyuk dedi esim iri biraz kafasida vucuduna tam her neyse cati muayeneni hic yapmayalim hem kafa yukarda donmesi zor hemde donse bile zorlar dogumu dedi. esimde konusmama musade etmexen demez mi sezaryen yapalim die ne oldugumu sasirdim. Benim esimde sert bi adam oyle.konusamazsin heran ona hele.bi baskasinin yaninda zaten havada yagmurluydu sinirli geldi hic ses edemedim. Kuzu kuzu olayin akisina biraktim kendimi o an. icim cok kotu suan ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiorum sanki elim ayagim tutmuo gibi dusundukce karmasik hissediorum normal mi
Kizlar benim bugun hizli bir kararla dogumyapacagim gun belli oldu esim sagolsun:/ bugun doktora gittim esimde dukkani birakti geldi doktor esimin yaninda bebegin kafasinin tekrar dondugunu soyledi. 32 de yukardaydi 33 te yukardaydi 36 da tekrar kafa asagidaydi bu hafta tekrar yukarda dedi kafasida biraz buyukdedi nasil yani dedim oyle korkulacak bisey degil babasininda kafasi buyuk dedi esim iri biraz kafasida vucuduna tam her neyse cati muayeneni hic yapmayalim hem kafa yukarda donmesi
Kizlar benim bugun hizli bir kararla dogumyapacagim gun belli oldu esim sagolsun:/ bugun doktora gittim esimde dukkani birakti geldi doktor esimin yaninda bebegin kafasinin tekrar dondugunu soyledi. 32 de yukardaydi 33 te yukardaydi 36 da tekrar kafa asagidaydi bu hafta tekrar yukarda dedi kafasida biraz buyukdedi nasil yani dedim oyle korkulacak bisey degil babasininda kafasi buyuk dedi esim iri biraz kafasida vucuduna tam her neyse cati muayeneni hic yapmayalim hem kafa yukarda donmesi zor hemde donse bile zorlar dogumu dedi. esimde konusmama musade etmexen demez mi sezaryen yapalim die ne oldugumu sasirdim. Benim esimde sert bi adam oyle.konusamazsin heran ona hele.bi baskasinin yaninda zaten havada yagmurluydu sinirli geldi hic ses edemedim. Kuzu kuzu olayin akisina biraktim kendimi o an. icim cok kotu suan ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiorum sanki elim ayagim tutmuo gibi dusundukce karmasik hissediorum normal mi. Niye tuhaf hissediyorsun canım ne zamana gün verdi peki
Onumuzdeki cuma canim 8 aralik epidural olcak sabah 6.30 da gitcek misim tetkiklerim yapilcak mis 8.30 dada sezaryene alcakmisHadi hayırlısı tarih verdi mi nasıl olacak spinal mi bende perşembe günü gidecem bakalım ne zaman tarih verecek
8 aralik cuma canim.bufun kilosu 3106 gramdi o gune sizce kac kg olurE tarih ne zamana verdi doğumu
Hayir yani ben 3106 gramlik cocukla ne diye zorlanacak misim onuda anlamadim niye bekleyelim demedi ki. Bende esimden tirstim sinirli kavga edicez die sustum. sezaryen olanlar sezaryen olmak nasil bi duygu
AA erken olması çok iyi canım benim hadi hayırlısı darısı da başımıza benim de 21 ya da 23 aralık bey değil ama ben 21 isteyeceğim uygunsan ay hadi az kaldı inşallah yaOnumuzdeki cuma canim 8 aralik epidural olcak sabah 6.30 da gitcek misim tetkiklerim yapilcak mis 8.30 dada sezaryene alcakmis
38+5 olucaz canim suan sen kacinci haftandasin pekihayırlı olsun canım, demek böyle olması gerekiyor. 8 aralıkta tam olarak kaç günlük olacaksın? bana da önümüzdeki ptesi gün verecek, 38+2 gibi falan düşün dedi ama ben biraz daha dursun istiyorum,benim bebeğim daha 3 kilo olmadı.
Canım ben de sezaryen oldum ilkinde bel ağrısı maalesef oluyo zorladın mı ağır kaldırınca falan bir de ilk yıl üşüdüğümde hemen belim ağrıyodu ama sezeryan olmayanlarda da değişik bel rahatsızlıkları falan çıkıyo öyle düşün kendini rahatlat ben de 2. Ye sezeryana gireceğim mesela ama yine korkuyorum
Sagol canim ama korkuyorum normal dimi kprkmam utaniorumda korktugumu soylemekten ama ben elimde bicak kesigine bile dayanamam kesikten cok korkuorumAA erken olması çok iyi canım benim hadi hayırlısı darısı da başımıza benim de 21 ya da 23 aralık bey değil ama ben 21 isteyeceğim uygunsan ay hadi az kaldı inşallah ya
Allah Yar ve Yardimcimiz olsun insallah kotu gecmez ne benim dogumum ne senin nede kimseninkiCanım ben de sezaryen oldum ilkinde bel ağrısı maalesef oluyo zorladın mı ağır kaldırınca falan bir de ilk yıl üşüdüğümde hemen belim ağrıyodu ama sezeryan olmayanlarda da değişik bel rahatsızlıkları falan çıkıyo öyle düşün kendini rahatlat ben de 2. Ye sezeryana gireceğim mesela ama yine korkuyorum
Eğer spinal olursan zaten acıyı hissetmen akşamı bulur bebeğinle daha rahat ilgilenirsin ben de korkuyorum çok normal kuzum ameliyat sonuçta insan tırsıyo ama bir hafta o da en kötü ihtimal aetık eskisi gibi dikişinde olmuyo yapıştırma yapıyorlar sadece tuvalete falan gittiğinde ilk günler dikiş yerlerin biraz acıyo o da bir kaç gün dediğim gibi normal doğumda da alttan kesiyolarmış ondaki acı daha kötüdür bence inşallah sağsalim atlatırız bebeklerimizle tabiki de zor bende korkuyorum.bide benim doktorum falan da aynı :)aslında daha rahat olmam gerekSagol canim ama korkuyorum normal dimi kprkmam utaniorumda korktugumu soylemekten ama ben elimde bicak kesigine bile dayanamam kesikten cok korkuorum
Allah Yar ve Yardimcimiz olsun insallah kotu gecmez ne benim dogumum ne senin nede kimseninki
Persembe banada sezeryan günü vercek benım ilk doğumum genel anestezi ile oldu şimdi yine genel istıyorum korkma evet ılk zamanlar sıkıntı oluyor ilk ayağa kalkıp yürüdükten sonra hafıflıyor uzun yıllar falan dıyenlerede inanma o kadarda değilAllah Yar ve Yardimcimiz olsun insallah kotu gecmez ne benim dogumum ne senin nede kimseninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?