♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Spinalle epidural farkli mi farki ne tam olarak

9 yil gecti hala arada sizlio diyenini duydum neyin kafasi bu gercekten var mi boyle bisey

Ben bide kabizlik sorunum var ya tuvalet falan cok korkutuyo beni ikinan biriyim surekli nasil olcak bilmiom

9 yil gecti hala arada sizlio diyenini duydum neyin kafasi bu gercekten var mi boyle bisey
2003te oldum ben ılk 3ay korudum kendımı sonra normale döndüm seEryan yerını hısetmıyorum dıyenler bıle duydum bende hiç öyle birşeyde olmadı benım tek korkum genelı kabul etmezse Dr ondan korkuyorum ilk doğumumu yapan Dr gercı herhalde bunuda genel yapar

Ayy o zaman insallah benimde bunyem saglamdir senin gibi bende sonrasinda hic fark hissetmem insallah. Genel anestezi zor diyorlar uyandiginda agriyla uyaniormussun

Ayy o zaman insallah benimde bunyem saglamdir senin gibi bende sonrasinda hic fark hissetmem insallah. Genel anestezi zor diyorlar uyandiginda agriyla uyaniormussun
evet agrıyla uyanıyorsun ama bas agrısı bel agrısı falan olmuyor en azından bide ben zaten panıgım o anı gormek ıstemıyorum bu arada lavman sabunlu su gıbı bısey makattan ıcerı verıyolar anında wc de ıcınde ne varsa cıkıyor

Seninle günümüz aynı canım ben de 39+3 teyim. Benim bebek kanala girmediği için doğum başlamıyor. Sana en son muayenede ne dedi doktor?
Doktor alttan muayene etmek istemedi . Bebek ne zaman geleceğini kendi karar verir tahmini doğum sürene daha var dedi . En son ayın 17sinde gitmiştim perşembe günü yine randevum var bakalım ne diyecek bu sefer

Onlar mi verio. Onlarin vermeside kotu bsna biraksalar benim elim hic yetismio artik desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…