Amin canım inşallah iyi geçerAllah Yar ve Yardimcimiz olsun insallah kotu gecmez ne benim dogumum ne senin nede kimseninki
Spinalle epidural farkli mi farki ne tam olarakEğer spinal olursan zaten acıyı hissetmen akşamı bulur bebeğinle daha rahat ilgilenirsin ben de korkuyorum çok normal kuzum ameliyat sonuçta insan tırsıyo ama bir hafta o da en kötü ihtimal aetık eskisi gibi dikişinde olmuyo yapıştırma yapıyorlar sadece tuvalete falan gittiğinde ilk günler dikiş yerlerin biraz acıyo o da bir kaç gün dediğim gibi normal doğumda da alttan kesiyolarmış ondaki acı daha kötüdür bence inşallah sağsalim atlatırız bebeklerimizle tabiki de zor bende korkuyorum.bide benim doktorum falan da aynı :)aslında daha rahat olmam gerek
9 yil gecti hala arada sizlio diyenini duydum neyin kafasi bu gercekten var mi boyle biseyPersembe banada sezeryan günü vercek benım ilk doğumum genel anestezi ile oldu şimdi yine genel istıyorum korkma evet ılk zamanlar sıkıntı oluyor ilk ayağa kalkıp yürüdükten sonra hafıflıyor uzun yıllar falan dıyenlerede inanma o kadarda değil
Ben bide kabizlik sorunum var ya tuvalet falan cok korkutuyo beni ikinan biriyim surekli nasil olcak bilmiomEğer spinal olursan zaten acıyı hissetmen akşamı bulur bebeğinle daha rahat ilgilenirsin ben de korkuyorum çok normal kuzum ameliyat sonuçta insan tırsıyo ama bir hafta o da en kötü ihtimal aetık eskisi gibi dikişinde olmuyo yapıştırma yapıyorlar sadece tuvalete falan gittiğinde ilk günler dikiş yerlerin biraz acıyo o da bir kaç gün dediğim gibi normal doğumda da alttan kesiyolarmış ondaki acı daha kötüdür bence inşallah sağsalim atlatırız bebeklerimizle tabiki de zor bende korkuyorum.bide benim doktorum falan da aynı :)aslında daha rahat olmam gerek
Bilmiyorum ya işte belimden iğne yaptılar o da acıtmıyor bileSpinalle epidural farkli mi farki ne tam olarak
2003te oldum ben ılk 3ay korudum kendımı sonra normale döndüm seEryan yerını hısetmıyorum dıyenler bıle duydum bende hiç öyle birşeyde olmadı benım tek korkum genelı kabul etmezse Dr ondan korkuyorum ilk doğumumu yapan Dr gercı herhalde bunuda genel yapar9 yil gecti hala arada sizlio diyenini duydum neyin kafasi bu gercekten var mi boyle bisey
Ben de ondan çok korktum ameliyat anında kazayla yaparım falan diye çok şükür bişe olmadı lavman yaparlar bazınhastaneler öyle yapıyomuşBen bide kabizlik sorunum var ya tuvalet falan cok korkutuyo beni ikinan biriyim surekli nasil olcak bilmiom
:))amelıyata girmeden lavman yapıyorlar korkmayın zaten sezeryandan sonrada wc çıkmadan hastaneden çıkarmıyorlarBen de ondan çok korktum ameliyat anında kazayla yaparım falan diye çok şükür bişe olmadı lavman yaparlar bazınhastaneler öyle yapıyomuş
O zaman hakkimizda hayirlisi diyorumBilmiyorum ya işte belimden iğne yaptılar o da acıtmıyor bile
Lavman aci veriomu tam olarak nasil birseyBen de ondan çok korktum ameliyat anında kazayla yaparım falan diye çok şükür bişe olmadı lavman yaparlar bazınhastaneler öyle yapıyomuş
Ayy o zaman insallah benimde bunyem saglamdir senin gibi bende sonrasinda hic fark hissetmem insallah. Genel anestezi zor diyorlar uyandiginda agriyla uyaniormussun2003te oldum ben ılk 3ay korudum kendımı sonra normale döndüm seEryan yerını hısetmıyorum dıyenler bıle duydum bende hiç öyle birşeyde olmadı benım tek korkum genelı kabul etmezse Dr ondan korkuyorum ilk doğumumu yapan Dr gercı herhalde bunuda genel yapar
evet agrıyla uyanıyorsun ama bas agrısı bel agrısı falan olmuyor en azından bide ben zaten panıgım o anı gormek ıstemıyorum bu arada lavman sabunlu su gıbı bısey makattan ıcerı verıyolar anında wc de ıcınde ne varsa cıkıyorAyy o zaman insallah benimde bunyem saglamdir senin gibi bende sonrasinda hic fark hissetmem insallah. Genel anestezi zor diyorlar uyandiginda agriyla uyaniormussun
Doktor alttan muayene etmek istemedi . Bebek ne zaman geleceğini kendi karar verir tahmini doğum sürene daha var dedi . En son ayın 17sinde gitmiştim perşembe günü yine randevum var bakalım ne diyecek bu seferSeninle günümüz aynı canım ben de 39+3 teyim. Benim bebek kanala girmediği için doğum başlamıyor. Sana en son muayenede ne dedi doktor?
38+5 olucaz canim suan sen kacinci haftandasin peki
Onlar mi verio. Onlarin vermeside kotu bsna biraksalar benim elim hic yetismio artik desem yeridirevet agrıyla uyanıyorsun ama bas agrısı bel agrısı falan olmuyor en azından bide ben zaten panıgım o anı gormek ıstemıyorum bu arada lavman sabunlu su gıbı bısey makattan ıcerı verıyolar anında wc de ıcınde ne varsa cıkıyor
evet canım hasta bakıcılar yapıyorOnlar mi verio. Onlarin vermeside kotu bsna biraksalar benim elim hic yetismio artik desem yeridir
Bilmiorum canim esim 11 i olsun dedi 39+1 oluoduk gec olur dedi sancisi gelebilir dedi 38+5 e verildişu an tam 37 haftalığım. ptesi gün verecek, ayın 11'ne gün verse 38+6 olur o zaman, çok mu geç oluyor?
Bence gec olmaz gayette uygun benimkini uygun buldu arada 1 gun var. Suan kilosu kac seninşu an tam 37 haftalığım. ptesi gün verecek, ayın 11'ne gün verse 38+6 olur o zaman, çok mu geç oluyor?
aaa bende 12si istiyorum tam39 oluyor benımde kabul etmıycek belkıdeBilmiorum canim esim 11 i olsun dedi 39+1 oluoduk gec olur dedi sancisi gelebilir dedi 38+5 e verildi
Basima agri girdi. Bu hamilelik bende hemoroid yapti zaten su gunler bi gecseydi cocugumu alip evimegelseydim sagliklaevet canım hasta bakıcılar yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?