- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Her doktor bir degil uzme kendini sana ne zaman gun verecekaaa bende 12si istiyorum tam39 oluyor benımde kabul etmıycek belkıde
Basima agri girdi. Bu hamilelik bende hemoroid yapti zaten su gunler bi gecseydi cocugumu alip evimegelseydim saglikla
persembe gün alcam bende iki gün kaldı bakalımHer doktor bir degil uzme kendini sana ne zaman gun verecek
Haberdar edersin bakarsin ayni gun doguma gideriz :) gerci sana erken olur bizim aramizdada 3 gun var cunkupersembe gün alcam bende iki gün kaldı bakalım
Yok bende dista bildigin etler var artik ve kabizlik var muz demir hapi ikiside mahfetti heralde beni((bendede yaptı bır haftadır kanama var arka tarafta dr normal dedi bende bır tek bende var sanıyordum ama bende kabızlık falanda yok
yazarım canım Allah yardımcımız olsun inşallahHaberdar edersin bakarsin ayni gun doguma gideriz :) gerci sana erken olur bizim aramizdada 3 gun var cunku
Aminnn canimyazarım canım Allah yardımcımız olsun inşallah
Bence gec olmaz gayette uygun benimkini uygun buldu arada 1 gun var. Suan kilosu kac senin
Sağlıklı olsunlar da canım ben de şimdi bebeğim obez mi diye düşünüyorum. Hamilelikten önce beslenme alışkanlıklarım kötüydü hamileyken biraz biraz düzelttim bu çocuk nasıl böyle oldu anlamadım vallahi.Bence de maşallah canım doğduğunda rahat edersin kıyafetler rahat olur bez iyi tutar ele avuca gelir rahat tutarsın maşallah canım.benimkine öyle çok kilolu bir bebek değil dedi doktor ama benim canım hiçbişe yemek istemiyor.ekmek falan da çok tüketmiyorum hayırlısı bakalım
Korkma canım kafası yukarıdaysa zaten mecbur sezeryan olacaksın. Ama sen belki döner diyorsan beklemek istiyorsan iptal edebilirsin. Bu senin kararın olmalı. Eşin yavrusuna çabuk kavuşmak istiyor heralde :)Kizlar benim bugun hizli bir kararla dogumyapacagim gun belli oldu esim sagolsun:/ bugun doktora gittim esimde dukkani birakti geldi doktor esimin yaninda bebegin kafasinin tekrar dondugunu soyledi. 32 de yukardaydi 33 te yukardaydi 36 da tekrar kafa asagidaydi bu hafta tekrar yukarda dedi kafasida biraz buyukdedi nasil yani dedim oyle korkulacak bisey degil babasininda kafasi buyuk dedi esim iri biraz kafasida vucuduna tam her neyse cati muayeneni hic yapmayalim hem kafa yukarda donmesi zor hemde donse bile zorlar dogumu dedi. esimde konusmama musade etmexen demez mi sezaryen yapalim die ne oldugumu sasirdim. Benim esimde sert bi adam oyle.konusamazsin heran ona hele.bi baskasinin yaninda zaten havada yagmurluydu sinirli geldi hic ses edemedim. Kuzu kuzu olayin akisina biraktim kendimi o an. icim cok kotu suan ne dusunecegimi ne yapacagimi bilmiorum sanki elim ayagim tutmuo gibi dusundukce karmasik hissediorum normal mi
Aynı durumdayız valla korktuğumuz başımıza geldi. Biraz da ben büyük konuştum sezeryan assslaaa olmaam diyordum. Bebekler mecbur bıraktı biziSagol canim ama korkuyorum normal dimi kprkmam utaniorumda korktugumu soylemekten ama ben elimde bicak kesigine bile dayanamam kesikten cok korkuorum
Canini skma hic sagligi yerinde olsunda kucukler daha cabuk kilo alip buyuyo derler ki dogurcagin zamana kadar 3 kiloyu kesin gecer Allahin izniyle. Bende korkuorum nasil giydiricem canini yakar miyim diye benimkide oyle tosun degil. Doktor bugun kilosuna 3106 gram dedi dogum zamani 3100 un alti dogmaz dedi. Esimde bu cocuk 1 haftada hic mi kilo almicak ben anlamadim dedi doktor degerler + - 200 oynar ben nolur nolmaza gore konusuyorum dedi. Kiminede doktor 2900 kilo diomus ertesi gun dogumu oluomus 3 kilo kusur doguyomus bildigin 200 300 gram farkla o yuzden hic takilma. Ben bi iste kiyafetlerini nasil giydircem die korkuom sonra annem olcak diom sonra bebegimle kendim ilgileneyim istiom kafada deli sorularnet bir şey söylemedi bu sefer. önce 2650 dedi, ben "çok az kilo almış" diyince bir daha ölçsek 2750 çıkar bak bi daha ölçsem 2800 olur dedi, 200-300 gram oynar diyorlar, öyleyse çok küçük olacak kızım bari günü yaklaşsa da ne kadar kilo alsa o kadar kar.
Belki donerdi doktorunda isine geldi esim zaten ordada bizim vaktimiz yok sezaryen olsun dio. Icimden hayirdir ya neye vaktimiz yoksa dedim ama tabi disima yansitamadim. Esim 1 ay once bile sezaryende erken aliniomus ben cocugumu ozledim sezaryen ol muhabbeti yapmisti. Bende anne karninda 1 gunu bile ne kadar onemliymis haberin var mi die konusma yapmistim sonra bi daha bahsi gecmedi gibi oldu. Bugunde yapti yapcagini. Hastaneden geldigimden beri sadece onu dinliorum konusurken onu izliorum nasil itici gelio bu adam suan bana Ya Rabbi bide utanmadan en dogru karari vermis cocukla benim icin oyle dio. Allah razi olsun dedim . Iptal etmenin lafini bile acamiorum bana hep memnuniyetsizsin seni hic mutlu edemem der durur bisey oldugunda simdide iptal etcem dersem kesin kavga ederiz. Bunu goze alsam alirim hic kavga etmeyen bir cift degiliz sonucta ama normali beklesem sonunda Allah korusun kotu gecen bisey olsa onun dili benim dikligim bosanmaya kadar goturur bizi kaldi ki cocuga Allah korusun bi hasar olsa kendimi asla affedemem. O yuzden kipirdayamiorum yerimden dilim boyle kilitlendiyse vardir bundada hayir diorum.Korkma canım kafası yukarıdaysa zaten mecbur sezeryan olacaksın. Ama sen belki döner diyorsan beklemek istiyorsan iptal edebilirsin. Bu senin kararın olmalı. Eşin yavrusuna çabuk kavuşmak istiyor heralde :)
Bende hep normal dedim eltilerimde hep sezaryen olmus ben normal istiyorum deyip duruyodum onlarada fesatlik mi yaptim ne Allah al sana dedi :))Aynı durumdayız valla korktuğumuz başımıza geldi. Biraz da ben büyük konuştum sezeryan assslaaa olmaam diyordum. Bebekler mecbur bıraktı bizi
Bilmiyorum bana yapmadılarLavman aci veriomu tam olarak nasil birsey
İyi de gömüyosun ki önüne yeşil bez örtüyolar bebek doğdumu sesini duyuyorsun hemen getirip gösteriyorlar sana çok güZel bir duyguyduevet agrıyla uyanıyorsun ama bas agrısı bel agrısı falan olmuyor en azından bide ben zaten panıgım o anı gormek ıstemıyorum bu arada lavman sabunlu su gıbı bısey makattan ıcerı verıyolar anında wc de ıcınde ne varsa cıkıyor
Benim beşiğin ölçüleri farklı oldugu için ben kendim diktiriyorum bursa kumas pazarından yüzde yüz organik pamuk olan nevresim lik kumaşlardan aldım ben. Bence siz iki türlü de fiyat alın ona göre karar verinbu arada şu an konuşulanlarla çok alakasız ama beşik için nevresim takımı mı yoksa uyku seti mi aldınız? beşiğin içindeki dışında alamadım ben daha, önerinizi yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?