♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Bence gec olmaz gayette uygun benimkini uygun buldu arada 1 gun var. Suan kilosu kac senin

net bir şey söylemedi bu sefer. önce 2650 dedi, ben "çok az kilo almış" diyince bir daha ölçsek 2750 çıkar bak bi daha ölçsem 2800 olur dedi, 200-300 gram oynar diyorlar, öyleyse çok küçük olacak kızım bari günü yaklaşsa da ne kadar kilo alsa o kadar kar.

bu arada şu an konuşulanlarla çok alakasız ama beşik için nevresim takımı mı yoksa uyku seti mi aldınız? beşiğin içindeki dışında alamadım ben daha, önerinizi yazar mısınız?

Sağlıklı olsunlar da canım ben de şimdi bebeğim obez mi diye düşünüyorum. Hamilelikten önce beslenme alışkanlıklarım kötüydü hamileyken biraz biraz düzelttim bu çocuk nasıl böyle oldu anlamadım vallahi.
Boşver ne yapacaksın ekmeği. Günlük meyveni süt ürünlerini tüket de karbonhidrat çok da mühim değil yani

Korkma canım kafası yukarıdaysa zaten mecbur sezeryan olacaksın. Ama sen belki döner diyorsan beklemek istiyorsan iptal edebilirsin. Bu senin kararın olmalı. Eşin yavrusuna çabuk kavuşmak istiyor heralde :)

Sagol canim ama korkuyorum normal dimi kprkmam utaniorumda korktugumu soylemekten ama ben elimde bicak kesigine bile dayanamam kesikten cok korkuorum
Aynı durumdayız valla korktuğumuz başımıza geldi. Biraz da ben büyük konuştum sezeryan assslaaa olmaam diyordum. Bebekler mecbur bıraktı bizi

Canini skma hic sagligi yerinde olsunda kucukler daha cabuk kilo alip buyuyo derler ki dogurcagin zamana kadar 3 kiloyu kesin gecer Allahin izniyle. Bende korkuorum nasil giydiricem canini yakar miyim diye benimkide oyle tosun degil. Doktor bugun kilosuna 3106 gram dedi dogum zamani 3100 un alti dogmaz dedi. Esimde bu cocuk 1 haftada hic mi kilo almicak ben anlamadim dedi doktor degerler + - 200 oynar ben nolur nolmaza gore konusuyorum dedi. Kiminede doktor 2900 kilo diomus ertesi gun dogumu oluomus 3 kilo kusur doguyomus bildigin 200 300 gram farkla o yuzden hic takilma. Ben bi iste kiyafetlerini nasil giydircem die korkuom sonra annem olcak diom sonra bebegimle kendim ilgileneyim istiom kafada deli sorular

Korkma canım kafası yukarıdaysa zaten mecbur sezeryan olacaksın. Ama sen belki döner diyorsan beklemek istiyorsan iptal edebilirsin. Bu senin kararın olmalı. Eşin yavrusuna çabuk kavuşmak istiyor heralde :)
Belki donerdi doktorunda isine geldi esim zaten ordada bizim vaktimiz yok sezaryen olsun dio. Icimden hayirdir ya neye vaktimiz yoksa dedim ama tabi disima yansitamadim. Esim 1 ay once bile sezaryende erken aliniomus ben cocugumu ozledim sezaryen ol muhabbeti yapmisti. Bende anne karninda 1 gunu bile ne kadar onemliymis haberin var mi die konusma yapmistim sonra bi daha bahsi gecmedi gibi oldu. Bugunde yapti yapcagini. Hastaneden geldigimden beri sadece onu dinliorum konusurken onu izliorum nasil itici gelio bu adam suan bana Ya Rabbi bide utanmadan en dogru karari vermis cocukla benim icin oyle dio. Allah razi olsun dedim . Iptal etmenin lafini bile acamiorum bana hep memnuniyetsizsin seni hic mutlu edemem der durur bisey oldugunda simdide iptal etcem dersem kesin kavga ederiz. Bunu goze alsam alirim hic kavga etmeyen bir cift degiliz sonucta ama normali beklesem sonunda Allah korusun kotu gecen bisey olsa onun dili benim dikligim bosanmaya kadar goturur bizi kaldi ki cocuga Allah korusun bi hasar olsa kendimi asla affedemem. O yuzden kipirdayamiorum yerimden dilim boyle kilitlendiyse vardir bundada hayir diorum.

Aynı durumdayız valla korktuğumuz başımıza geldi. Biraz da ben büyük konuştum sezeryan assslaaa olmaam diyordum. Bebekler mecbur bıraktı bizi
Bende hep normal dedim eltilerimde hep sezaryen olmus ben normal istiyorum deyip duruyodum onlarada fesatlik mi yaptim ne Allah al sana dedi :))

İyi de gömüyosun ki önüne yeşil bez örtüyolar bebek doğdumu sesini duyuyorsun hemen getirip gösteriyorlar sana çok güZel bir duyguydu

bu arada şu an konuşulanlarla çok alakasız ama beşik için nevresim takımı mı yoksa uyku seti mi aldınız? beşiğin içindeki dışında alamadım ben daha, önerinizi yazar mısınız?
Benim beşiğin ölçüleri farklı oldugu için ben kendim diktiriyorum bursa kumas pazarından yüzde yüz organik pamuk olan nevresim lik kumaşlardan aldım ben. Bence siz iki türlü de fiyat alın ona göre karar verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…