♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

bu arada şu an konuşulanlarla çok alakasız ama beşik için nevresim takımı mı yoksa uyku seti mi aldınız? beşiğin içindeki dışında alamadım ben daha, önerinizi yazar mısınız?
Kuzum benimki park yatak o yuzden yardimci olamiyorum ama soyle soyluym bana bir tane carsafi yastik yuzu ve pikesi olan takim hediye geldi. Bir tane nevresim takimi hediye geldi icinde yastik kilifiyla nevresimi vardi carsafi yoktu onun disinda ayri ikili lastikli uyumlu mavi carsaf almislar bide yorganla yastik seti hediye geldi icine gecirmek icin zaten kaynanamdan hediye geldi eee 4 tanede kalin battaniye hediye geldi annem krem kaynanama yesil aldirdim eltim karisik mavili sarili bisey arkadasimda sadece mavi almis icinde fil oyuncagi olan bende dahada baska bisey almasam olur diye dusundum. bende alsam uyku setindense ayrica yorgan setiyle nevresim setleri alirdim sonucta 4 5 yasina kadar degisik nevresimlerle kullanir. Ama seninki besikmis yan korumaliklar falan oluo ya ona nasil bi sistem gerekio bilmiorum

Bana da başı çok yukarıda demişti. Merak ediyorum acaba indi mi aşağıya diye. Perşembe kontrolüm var. Bana bebeğin 40.haftaya kadar daha da irileşebilir boyu uzun, ilk doğumun 4 kilo üzeri olursa sezeryan önerecceğim sana ama karar sana ait dedi. Ha bir de 40. haftaya kadar inmemişse kanala suni sancı vermem çünkü inmez o saatten sonra dedi. Çok merak ediyorum ne alemde acaba ufaklık:)

Canım daha dönebilirdi aslında ya. Benim 32 de testi 35 te başını aşağı indirdi, 37 da tekrar döndürdü başını, 38 de gittim başını indirmiş aşağıya dedi. 38 e kadar bekleseydiniz keşke. Doğum ne zaman hayırlısıyla.

Kızlar sabah 6 30 da sancıyla uyandım. Yalancı sancı diye gezindim duş aldım ama gelmeye devam etti. Sancı değil de kasılmalarım canımı yakıyor. Hastaneye geldik 9 gibi. Bişeyin yok diye geri gönderirler sandım ama açılmam varmış. Kötü olansa bebeğim tamamen ters dönmüş. Kafası kaburgalarımın altında. Öğleden sonra sezeryan olacağım mecburi dualarınızı bekliyorum.
Bebeğimi kandil günü öğrenmiştim kandil günü doğacak inşallah.

hadi hayırlısı kuzum korkma sakin güzel haberlerle gel bişicik olmayacak inşallah sonunda gelmeye niyetlendi bücürük :)

İyi de gömüyosun ki önüne yeşil bez örtüyolar bebek doğdumu sesini duyuyorsun hemen getirip gösteriyorlar sana çok güZel bir duyguydu
Görmüyorum ama bilmiyorum ben hastaneye girince tansıyonum yukselıyor korkudan yollarca bu yüzden Doğum yapmadım sımdıde hıc cesaretım yok(

Biliyorum canim.donebilirdi dedigin gibi ama esim.resmen tek basina karar verdi bizim.icin en dogru karar oldugunu savunarak bende anlattigim gibi ses edemedim 8 aralik cuma gunu hayatim.dogum

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah ne güzel geliyor bebiş sağlıklı doğar inşallah

Biliyorum canim.donebilirdi dedigin gibi ama esim.resmen tek basina karar verdi bizim.icin en dogru karar oldugunu savunarak bende anlattigim gibi ses edemedim 8 aralik cuma gunu hayatim.dogum
Hayırlısı olsun boşver ne şekilde doğduğu önemli değil az kalmış bak ne güzel tadını çıkar bence bu gunlerin bende merak ediyorum ne zaman gelecek benim fındık yarın kontrol var bakalım ne dicek

Rabbim sag salim kurtarsin saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum yazarsin musait zamaninda ayrintilari

Insallah hayirli seyler duyarsin. Baksana zaten arkadas 39 uncu haftasinda bebegi tekrar dondurmus kafayi yukari ki 4 kilo olmus diyodu herseyde demek ki.hayir var benim icinde bu hayirliymis diyorum

Sağlıkla alırsın canım inşallah kucağına. Gözün aydın. Ağrısız kolay bir doğum olur inşallah.

Hayırlısı böyle demekmiş kuzum. Dediğin gibi müdahale etseydin Allah korusun aksilik lursa vicdan azabından için içini yerdi.Ne güzel kavuşaksın oğluna. Darısı başıma artık. En son ben doğuraacağım bu gidişle :)

Hayırlısı olsun Canım sağlıkla kucağına alırsın inş bu mübarek günde. Dualarımız seninle

Insallah hayirli seyler duyarsin. Baksana zaten arkadas 39 uncu haftasinda bebegi tekrar dondurmus kafayi yukari ki 4 kilo olmus diyodu herseyde demek ki.hayir var benim icinde bu hayirliymis diyorum
Evet tAbi ki her işte bir hayır var hayırlısı bu demek ki tadını çıkar sadece

Saglikli gelsinlerde ama cidden bu son haftalar cok zor geciomus Rabbim.herkese guc kuvvet versin. Ben gece daha kotu oluyorum donerken canim yanio bacaklarim agrio siksik uyanip yuruyorum tuvalete gitmeyi gectim sadecw yatarken agrim oldugu icin yataktan kalkmak istiyorum uykuya hasret kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…