♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Aynen bende o kadar agrım oluyor ki bazen bilerek kalkıp tuvalete gidip yürüyüp agrım geçsin diye bide bu aralar kilo da aldim toplam 11 kilo almış oldum 67 kilo oldum ya inanamiyorum

Evet tAbi ki her işte bir hayır var hayırlısı bu demek ki tadını çıkar sadece
Su gece uyuyamayalari sancilar olmasa tad cikarmaya calisacamda cok agirlastim kuzum bide guzel bir tek yani var heralde elim ayagima dolasmadan hazirliklarimi yapmis yanima almis olarak gidicem tarih belli oldugu icin bide oda suslenecek guzel bi oda bizi beklio olcak oglumla. bunlari dusunerek mutlu olmaya calisiyorum suan :))

Aynen bende o kadar agrım oluyor ki bazen bilerek kalkıp tuvalete gidip yürüyüp agrım geçsin diye bide bu aralar kilo da aldim toplam 11 kilo almış oldum 67 kilo oldum ya inanamiyorum
Ben kilodan hic bahsetmiyim zaten 66 kiloyla hamile kalmistim 11 12 kilo almisim bende haftayq kadar alir miyim daha bilmiorum

o gece uyuyamamalar Allahın bir hikmeti şimdiden alıştırıyo bizleri çünkü bebek doğunca da uyuyamayazağız uykuyu çok seven biri olarak kara kara düşünürdüm ben uykusuzluğa nasıl dayanacağım diye önceden uykusuzluklar başladığı için çok zorlanmadım işte

kızlar bu ara doğadan ın hazır nane ıhlamur çayı var ondan içiyorum her gün bi zararı olur mu ne dersiniz önceden yaş naneyi limonla suya koyuyodum 1 su bardağı içiyorum

Evet tAbi ki her işte bir hayır var hayırlısı bu demek ki tadını çıkar sadece
Aynen kuzum sonlara yaklaştıkça uyumak zorlaşıyor. Yatakta bir taratan diğer tarafa dönerken bile çok zorlanıyorum :) mide yanması beni mahvetti. Çok şükür tabi tatlı şikayetler kızımdan gelen her şey baş tacı o sağlıklı olsun yeter :) doğuma az kaldıkça şikayetler vız geliyor :) ah bir de doğum şekli netleşse.

Allahım yüzünüzü güldürsün . Sağlıkla al bebeğini kucağına insallah

Senin belli değil mi tarih normal mi düşünüyordun benim kızım da inşallah kilo almıştır yaa minikti en son yarın bakalım artik hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar da şikayet etmeyiz artik ☺☺

Senin ne zaman belli olcak kontrolun ne zamqn canim

Kizlar cikolatadan bahsediyoduk ya daha almamistim alcam diodum. Hosgeldin bebeğim yazili kare kutulardan aldim disi mavi bebek figuru var karton kutu 50 tanesi 10 liraydi onlarin icine lokum alcam kutu icinde lokum ikram etcem olur lohusa serbeti bide buzdolabi magneti tamam yetmez mi sizce

Merhaba bayanlar ben aranıza bugün katıldım. Bişey merak ediyorum. Ben şu an normalde 38+4 günlük gebeyim. Fakat dün doktor kontrolümde doktorum plesentamın yaşlanmaya başladığını ve sıvımın azaldığını söyledi ve bebeğim o kadar iri gözükmüyormuş ki 42 haftada görünüyormuşum. Doktorum da şaşırdı kendim o kadar küçük görünüyorum ki gören 6 aylık sanıyor. Bu yüzden doktorum bu bebek bizi çok şaşırtcak içerde bu kadar büyük bir bebek yok bence diyo. Bu arada şu an bebeğim 3750 olarak gözüküyor ve 1cm acılmam var. Sancılarım da oluyor sık sık üç dört gündür. Doktorum cuma tekrar görmem gerek dedi. Benim durumuma benzer şeyler yaşayan var mı aranızda. Doktorum suni sancı verelim derse napmalıyım sizce. Hiç de istemiyorum dua edin lütfen kendi normal olarak gelsin inşallah bebişim

ben herşeyden vazgeçtim sadece çikolata dağıtacağım gelenlere bebek mevlüdü yapmayı düşünüyorum orda bir şeyler yaparım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…