- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Ben 36+1 oldum canim bakalım yarın belli olacak mi heyecanliyim bende yaasen kaç haftalıktın?altta görünmüyo unutuyorum bende tekrar tekrar soruyor olabilirim kusura bakma:)
Aynen bende o kadar agrım oluyor ki bazen bilerek kalkıp tuvalete gidip yürüyüp agrım geçsin diye bide bu aralar kilo da aldim toplam 11 kilo almış oldum 67 kilo oldum ya inanamiyorumSaglikli gelsinlerde ama cidden bu son haftalar cok zor geciomus Rabbim.herkese guc kuvvet versin. Ben gece daha kotu oluyorum donerken canim yanio bacaklarim agrio siksik uyanip yuruyorum tuvalete gitmeyi gectim sadecw yatarken agrim oldugu icin yataktan kalkmak istiyorum uykuya hasret kaldim
Su gece uyuyamayalari sancilar olmasa tad cikarmaya calisacamda cok agirlastim kuzum bide guzel bir tek yani var heralde elim ayagima dolasmadan hazirliklarimi yapmis yanima almis olarak gidicem tarih belli oldugu icin bide oda suslenecek guzel bi oda bizi beklio olcak oglumla. bunlari dusunerek mutlu olmaya calisiyorum suan :))Evet tAbi ki her işte bir hayır var hayırlısı bu demek ki tadını çıkar sadece
Ben kilodan hic bahsetmiyim zaten 66 kiloyla hamile kalmistim 11 12 kilo almisim bende haftayq kadar alir miyim daha bilmiorumAynen bende o kadar agrım oluyor ki bazen bilerek kalkıp tuvalete gidip yürüyüp agrım geçsin diye bide bu aralar kilo da aldim toplam 11 kilo almış oldum 67 kilo oldum ya inanamiyorum
aramızda 6 gün varmışBen 36+1 oldum canim bakalım yarın belli olacak mi heyecanliyim bende yaa
ben de senin gibi çok kilo almadım bende 67 kiloyum canımAynen bende o kadar agrım oluyor ki bazen bilerek kalkıp tuvalete gidip yürüyüp agrım geçsin diye bide bu aralar kilo da aldim toplam 11 kilo almış oldum 67 kilo oldum ya inanamiyorum
o gece uyuyamamalar Allahın bir hikmeti şimdiden alıştırıyo bizleri çünkü bebek doğunca da uyuyamayazağız uykuyu çok seven biri olarak kara kara düşünürdüm ben uykusuzluğa nasıl dayanacağım diye önceden uykusuzluklar başladığı için çok zorlanmadım işteSu gece uyuyamayalari sancilar olmasa tad cikarmaya calisacamda cok agirlastim kuzum bide guzel bir tek yani var heralde elim ayagima dolasmadan hazirliklarimi yapmis yanima almis olarak gidicem tarih belli oldugu icin bide oda suslenecek guzel bi oda bizi beklio olcak oglumla. bunlari dusunerek mutlu olmaya calisiyorum suan :))
Evet canim bakalım artik yarın belli olur normal yapamam ben cesaretim yokaramızda 6 gün varmışsezeryan mı olacak senin de öyleyse 2 haftan kalmış
Ben bu aralar çok aldim birden aldim yani çok iyi gidiyordum aslında ne oldu birden anlamadımben de senin gibi çok kilo almadım bende 67 kiloyum canım
11 12 kilo çok değil ki 20 30 kilo alan varBen bu aralar çok aldim birden aldim yani çok iyi gidiyordum aslında ne oldu birden anlamadım
Aynen kuzum sonlara yaklaştıkça uyumak zorlaşıyor. Yatakta bir taratan diğer tarafa dönerken bile çok zorlanıyorum :) mide yanması beni mahvetti. Çok şükür tabi tatlı şikayetler kızımdan gelen her şey baş tacı o sağlıklı olsun yeter :) doğuma az kaldıkça şikayetler vız geliyor :) ah bir de doğum şekli netleşse.Evet tAbi ki her işte bir hayır var hayırlısı bu demek ki tadını çıkar sadece
Kızlar sabah 6 30 da sancıyla uyandım. Yalancı sancı diye gezindim duş aldım ama gelmeye devam etti. Sancı değil de kasılmalarım canımı yakıyor. Hastaneye geldik 9 gibi. Bişeyin yok diye geri gönderirler sandım ama açılmam varmış. Kötü olansa bebeğim tamamen ters dönmüş. Kafası kaburgalarımın altında. Öğleden sonra sezeryan olacağım mecburidualarınızı bekliyorum.
Bebeğimi kandil günü öğrenmiştim kandil günü doğacak inşallah.
peri sende görünmüyosun ne zamandır senşn doğum tarihi belli oldu mu ne diyo doktorun?Allahım yüzünüzü güldürsün . Sağlıkla al bebeğini kucağına insallah
Evet tAbi ama bana çok geliyor doğum edene kadar sanırım 3 kilo daha alirim11 12 kilo çok değil ki 20 30 kilo alan var
Senin belli değil mi tarih normal mi düşünüyordun benim kızım da inşallah kilo almıştır yaa minikti en son yarın bakalım artik hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar da şikayet etmeyiz artik ☺☺Aynen kuzum sonlara yaklaştıkça uyumak zorlaşıyor. Yatakta bir taratan diğer tarafa dönerken bile çok zorlanıyorum :) mide yanması beni mahvetti. Çok şükür tabi tatlı şikayetler kızımdan gelen her şey baş tacı o sağlıklı olsun yeter :) doğuma az kaldıkça şikayetler vız geliyor :) ah bir de doğum şekli netleşse.
Senin ne zaman belli olcak kontrolun ne zamqn canimAynen kuzum sonlara yaklaştıkça uyumak zorlaşıyor. Yatakta bir taratan diğer tarafa dönerken bile çok zorlanıyorum :) mide yanması beni mahvetti. Çok şükür tabi tatlı şikayetler kızımdan gelen her şey baş tacı o sağlıklı olsun yeter :) doğuma az kaldıkça şikayetler vız geliyor :) ah bir de doğum şekli netleşse.
ben herşeyden vazgeçtim sadece çikolata dağıtacağım gelenlere bebek mevlüdü yapmayı düşünüyorum orda bir şeyler yaparım belkiKizlar cikolatadan bahsediyoduk ya daha almamistim alcam diodum. Hosgeldin bebeğim yazili kare kutulardan aldim disi mavi bebek figuru var karton kutu 50 tanesi 10 liraydi onlarin icine lokum alcam kutu icinde lokum ikram etcem olur lohusa serbeti bide buzdolabi magneti tamam yetmez mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?