♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

ben herşeyden vazgeçtim sadece çikolata dağıtacağım gelenlere bebek mevlüdü yapmayı düşünüyorum orda bir şeyler yaparım belki
Ben bebek mevludunu hemen 40i falan ciktiginda yapcak olsam magnet falan masrafina girmeyecektim sadece lokum lohusa serbeti falan yeterli olacakti ama yaza dogru dusunuyorum daha bebege yeni alisicamhavalar soguk olacak ne bilim insanlarla hemen biranda ugrasmak istemiorum hamileligin verdigi yorgunluktandq yildim acikcasi o yuzden yaza dogru daha agirdan alicagim bi hazirlikla yapmak istiyorum arayada baya mesafe gircegi icin suani cok bos gecirmek istemedim sadece bi lokumla serbetle ne bilim bide ilk cocuk etraf benim yaptigimdan daha fazlasini yapio oyle olunca insanda eksik kalmak istemio 2. cocukta bende boylesine ugrasmam heralde yazik garibim ikinci cocuguma Allahtan annemin ilk cocuguyum :))

Insallah diledigin gibi saglikli bir sekilde alirsin kucagina canim ama bence doktorunu dinlemelisin sonucta senin icin en iyisini isteyecek olan o direk sanasezaryene almam gerekioda diebilirdi hic kolayq kacmisa benzemio hakkinizda hayirlisi olsun

Insallah diledigin gibi saglikli bir sekilde alirsin kucagina canim ama bence doktorunu dinlemelisin sonucta senin icin en iyisini isteyecek olan o direk sanasezaryene almam gerekioda diebilirdi hic kolayq kacmisa benzemio hakkinizda hayirlisi olsun
Bilmiyorumki belki onu da diyebilir. Şu ana kadar bütün kontrollerimde normal gözüküyor dedi ama son iki kontrolumde tedirgin gördüm doktorumu bu yüzden bende çok tedirgin oldum. Bebeğimin hareketleri iyi çok şükür hatta fazla bile hareketli buna da şaşırdı doktorum. Normalde suyun azalması durumunda ve eş yaşlanmasında hareket azalırmış galiba. Sürpriz bebek olcak seninki diyo. Bu yüzden de müdahale istemiyorum aslında doktorum da çok emin değil. Ne kilolu olmasından ne suyunun azlığından ne gebeliğimin geç kaldığından. Bebeğim kendi hazır olduğunda gelsin istiyorum. Umarım öyle olur.

Yeter tAbi daha ne olsun benimde çikolatalarım tamam magnetleri kız kardeşim yaptı çok güzel oldu minik lokumlardan da aldim eve gelenlere ikram etmek için daha ne olsun

Yok kuzum ya. Tahmini doğum 9 aralık ama, bebek daha doğum kanalına girmediği için normal doğum olmayabilir dedi doktor. Yarın gideceğim ben de bakalım küçük hanım kanala girmiş mi. 4 kiloyu geçerse sezeryan da olabilirmiş. Senin doğum şekli belli oldu mu? Bu arada doğumdan 1 ay sonra hemen toparlanıyorlarmış kilo konusunu çok takma canım.

Hoşgeldin. MAşallah bebeğine. Ben de 38+4 haftalığım. Benim kızım da biraz iri ama seninki kadar eğil. Geçen hafta 3280 gr. dı. Doktor 4 kiloyu geçerse sezeryan öneririm dedi sadece.

Hoşgeldin. MAşallah bebeğine. Ben de 38+4 haftalığım. Benim kızım da biraz iri ama seninki kadar eğil. Geçen hafta 3280 gr. dı. Doktor 4 kiloyu geçerse sezeryan öneririm dedi sadece.
İnşallah sağlıkla normal bir şekilde kucağına alırsın bebişini benim bebeğimin iri olduğundan emin değil doktorum. 3700 gözüküyor ama 3200 doğacak bence diyor. Bilmiyorum ne olcak cuma tekrar kontrol etcek inşallah. Önceki kontrolumde üç günde 250 gr almış gözüküyordu bakalım bu kez kaç çıkcak. Kasılmaların sancıların var mı senin veya açıklma başlamış mı herhangi bir şey söyledi mi doktorun

Onumuzdeki cuma canim 8 aralik epidural olcak sabah 6.30 da gitcek misim tetkiklerim yapilcak mis 8.30 dada sezaryene alcakmis
Hayirlisi olsun o zaman belki de o zamana kadar normal dogum badlar belli mi olur
Sezaryen olmak istemiodum ki kesilmekten sonrasinda agrisi uzun yillar kendini hissettiriomus bunlardan korkuorum. 8 aralik cuma gunu canim
C Canan7954
Yok canim ya oyle agri falan olmuyor bak bu benim 2.sezeryan nerdeyse gecti bile disardan bakinca birsey yok zaten kaoandi tamamen sadece ani harrketler yapmiyorum

Bende yarın gidecem canim belli olur heralde benimde senin bebiş inmemişse kanala bir kaç güne sende doğum edebilirsin çünkü 39 akadar sezeryan olmak lazım muş hayırlısı olsun artik hepimiz için yarını merakla bekliyoruz herkesin kontrolü var

İlkinde bende 2 çeşit magnet yaptırmıştım kurabiye yapmıştı eştim bide biberonların içine badem şekeri yaptırmıştım şimdi ben 40 o çıkmadan yapcam mevlüdü onda da inşallah Yasin ve tespih dağıtırım diye düşünüyorum ondan bişey yapmayacağım canım sen yap tabiki mantıklı

Benim kontrolüm pazartesi sonra haftada bir giderim heralde gerçi son aylar benim pinpirikliğim yüzünden 11 12 günde bir oldu ama çoğu doktor zaten 2 haftada bir alıyordu

Benim kontrolüm pazartesi sonra haftada bir giderim heralde gerçi son aylar benim pinpirikliğim yüzünden 11 12 günde bir oldu ama çoğu doktor zaten 2 haftada bir alıyordu
Evet 2 haftada bir gidiyoruim artik bende

peri sende görünmüyosun ne zamandır senşn doğum tarihi belli oldu mu ne diyo doktorun?

Canım giriyorum hergun aslında. Valla benimde yarın kontrolüm var. Kesin tarih söylemedi 19 gibi alabiliriz demişti. Ama oğlumun yazilisi var o gün . Bende 21 gibi olsun dedim gecen hafta bakalim sıkıntı çıkmassa olur dedi. Yarın netleştirir umarım.

ben herşeyden vazgeçtim sadece çikolata dağıtacağım gelenlere bebek mevlüdü yapmayı düşünüyorum orda bir şeyler yaparım belki
Ben bebek cikolatasina yaptırdım. Bebek çikolatası, taş magnet, dr çikolatası tavsiye ederim. Instagram dan verdim siparişi.

Aynıngünndoğurcaz yani seninle gerçi benimde netleşmedi ama çok büyük ihtimal 21

Seninki yeterli canım. benim beşiğin içinde yan korumaları var ,uyku seti şeklinde alırsam yan korumaları da oluyor ama baya pahalı, nevresim olursa fiyatı çok uygun. 40 tl cotton box'ın nevresim takımı, bilemedim ben de, ikisinden de birer takım almalıyım sanırım:)

çok merak ettim sizi, bebeğiniz olmuş olmalı, inşallah ikiniz de sağlıklısınızdır, dualarım sizinle

Yeter tAbi daha ne olsun benimde çikolatalarım tamam magnetleri kız kardeşim yaptı çok güzel oldu minik lokumlardan da aldim eve gelenlere ikram etmek için daha ne olsun
Aynen ya yeter bu kadar artik ben mevlutte sende 6 ay kinasinda daha da iyilerini yapariz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…