♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Hayirlisi olsun o zaman belki de o zamana kadar normal dogum badlar belli mi olur

Yok canim ya oyle agri falan olmuyor bak bu benim 2.sezeryan nerdeyse gecti bile disardan bakinca birsey yok zaten kaoandi tamamen sadece ani harrketler yapmiyorum
Nstde hic sancim cikmamisti buna ragmen var mi o zamana normal dogumun baslayipta bebegin donme ihtimali acaba

Bencede oyle yap uyku setinin yan korumaliklari alacagin nevresim setinede uyum gostersin olmadi korumaliklari ikiaindede kullqnirsin

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin iyi haberlerinizi bekliyoriz

Bu arada sezeryan yapan arkadaslar icin contraxtubex diye bir krem var onu mutlaka kullanin ozel bi ilac dr lar bazen soylemiyor benim ilk dogumumda soylememisti yara izi kabarmisti baya iz kalmisti bu sefer bunu kullaniyorum insallah iz kalmasin diye vucuttaki tum izleri geciriyor daha once yanik icin kullanmistim cok ise yariyor. Aldigim eczaci bile bilmiyormus daha once duymamis siparisle getirttim benzerini verirlerse almayin en etkilisi bu

Bugün kontrolü olanlar ıyi haberlerinizi bekliyoruz. Ben de çıkışta gidicem. Günü netleştir umarım. Son 1 hafta kaldı çalışmama sıkıyorum dişimi gerçekten. Ara ara altta ağrılarım oluyor. Canan okyanus aramız yakın sizde ne gibi belirtiler var?

Bende bebek toplanınca alta baskı oluyo canım ama bu ara benim yine kendimi düşünecek halim yok3 gecedir sabahlıyorum oğlum yine ateşlendi dün geniz eti var doktorlar ameliyat diyor hamile kaldığından beri hasta sanırım benden önce o ameliyat olacak ?var mı daha önce çocuğu bu ameliyatı olan arkadaşlar

Bir de işyerinde sürekli oturuyorum diye çok yoruluyorum belim falan Ağrı’yor cuma son izne çıkıyorum çok şükür

Gecmis olsun Allah sifa versin 2.cocuk olunca daha da zorlasiyor tabi

Karacanın uyku seti çok güzeldi. 250 diyor. 2 yastık 1 yorgan korumalık ve nevresim takimi

Neden olmasin ki bebegin donup kanala girmesine bagli hersey bol bol yuruyus dus falan yap
Hergun dus aliorum zaten artik hafif derecede sicak suda dusun altinda olmak bel agrilarima iyi gelio psikolojik mi bilmiorum ama hergun dakikalarca yapiorum artik bunu. Yuruyus desen o anca isim olunca iste bazen 1 gun boyunca ordan oraya git hic oturamiprum bile bqzen bir kac gun pinekliorum evde o belli olmuo ama ozel olarak cikip yuruyus yapmiorum tek basima sıkıcı buluyorum 2 3 turdan sonra donmek gelmio icimden

Kontrolden çıktım nst bısey çıkmadı doktor haftaya alalım dedı salı kontrole çağırdı ona göre gün verıcekmiş

Mrb arkadaşlar benim 2 gün önce pembe leke geldi dün acile gittim açılma yok nst aç olduğum için sonuç vermedi yarın kontrol var tekrar bugünde kahverengi leke geldi ve sabahtan beri hafif sancılar giriyor özellikle ayağa kalkınca benim bebis ters makat geliyor suan 36 haftayız geceleri çok midem yanıyor ellerimde uyuşma var ve ayaklarım çok şiş acıyor

Netleşti mi canım Doğum tarihin?

Bende bugün gittim nst ye girmedim artik her hafta geleceksin dedi haftaya girecem ama bebisim kilo almış çok şükür 2.800 gram olmuş bir aksilik olmazsa 18 aralık doğum tarimiz inşallah

Benim belim. Çok ağrıyor ve adet sancısı gibi karnımın altında ağrılar oluyor doktor artik normal dedi bunlar

Strese girme yeter relax ol o zaman duslara devam et nasil dogacaksa dogacak artik cok az kaldi tadini cikar son gunlerin

Kızlar merhaba,
idrar tahlilimde yine bol lökosit çıktı. bu sefer kültür de istedi doktorum ve bana bacterim fort ve purinol yazmış. bu arada benim penisiline alerjim var. bacterim de bir antibiyotik, bi sitede okuduğuma göre hamileliğin son ayında yenidoğan sarılığının artmasına sebep olur yazıyor. aranızda hiç antibiyotik kullanan oldu mu? çok kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…