- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Nstde hic sancim cikmamisti buna ragmen var mi o zamana normal dogumun baslayipta bebegin donme ihtimali acabaHayirlisi olsun o zaman belki de o zamana kadar normal dogum badlar belli mi olur
Yok canim ya oyle agri falan olmuyor bak bu benim 2.sezeryan nerdeyse gecti bile disardan bakinca birsey yok zaten kaoandi tamamen sadece ani harrketler yapmiyorum
Bencede oyle yap uyku setinin yan korumaliklari alacagin nevresim setinede uyum gostersin olmadi korumaliklari ikiaindede kullqnirsinSeninki yeterli canım. benim beşiğin içinde yan korumaları var ,uyku seti şeklinde alırsam yan korumaları da oluyor ama baya pahalı, nevresim olursa fiyatı çok uygun. 40 tl cotton box'ın nevresim takımı, bilemedim ben de, ikisinden de birer takım almalıyım sanırım:)
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin iyi haberlerinizi bekliyorizKızlar sabah 6 30 da sancıyla uyandım. Yalancı sancı diye gezindim duş aldım ama gelmeye devam etti. Sancı değil de kasılmalarım canımı yakıyor. Hastaneye geldik 9 gibi. Bişeyin yok diye geri gönderirler sandım ama açılmam varmış. Kötü olansa bebeğim tamamen ters dönmüş. Kafası kaburgalarımın altında. Öğleden sonra sezeryan olacağım mecburidualarınızı bekliyorum.
Bebeğimi kandil günü öğrenmiştim kandil günü doğacak inşallah.
Neden olmasin ki bebegin donup kanala girmesine bagli hersey bol bol yuruyus dus falan yapNstde hic sancim cikmamisti buna ragmen var mi o zamana normal dogumun baslayipta bebegin donme ihtimali acaba
Bende bebek toplanınca alta baskı oluyo canım ama bu ara benim yine kendimi düşünecek halim yokBugün kontrolü olanlar ıyi haberlerinizi bekliyoruz. Ben de çıkışta gidicem. Günü netleştir umarım. Son 1 hafta kaldı çalışmama sıkıyorum dişimi gerçekten. Ara ara altta ağrılarım oluyor. Canan okyanus aramız yakın sizde ne gibi belirtiler var?
Bir de işyerinde sürekli oturuyorum diye çok yoruluyorum belim falan Ağrı’yor cuma son izne çıkıyorum çok şükürBugün kontrolü olanlar ıyi haberlerinizi bekliyoruz. Ben de çıkışta gidicem. Günü netleştir umarım. Son 1 hafta kaldı çalışmama sıkıyorum dişimi gerçekten. Ara ara altta ağrılarım oluyor. Canan okyanus aramız yakın sizde ne gibi belirtiler var?
Gecmis olsun Allah sifa versin 2.cocuk olunca daha da zorlasiyor tabiBende bebek toplanınca alta baskı oluyo canım ama bu ara benim yine kendimi düşünecek halim yok3 gecedir sabahlıyorum oğlum yine ateşlendi dün geniz eti var doktorlar ameliyat diyor hamile kaldığından beri hasta sanırım benden önce o ameliyat olacak ?var mı daha önce çocuğu bu ameliyatı olan arkadaşlar
Amin canım sağolasınGecmis olsun Allah sifa versin 2.cocuk olunca daha da zorlasiyor tabi
Karacanın uyku seti çok güzeldi. 250 diyor. 2 yastık 1 yorgan korumalık ve nevresim takimiSeninki yeterli canım. benim beşiğin içinde yan korumaları var ,uyku seti şeklinde alırsam yan korumaları da oluyor ama baya pahalı, nevresim olursa fiyatı çok uygun. 40 tl cotton box'ın nevresim takımı, bilemedim ben de, ikisinden de birer takım almalıyım sanırım:)
Aynen bende. Kalksamda oturuyorum sınıfta. Servistede artik sırtım ve kaburgalarım batıyor.Allah yardımcımız olsun.Bir de işyerinde sürekli oturuyorum diye çok yoruluyorum belim falan Ağrı’yor cuma son izne çıkıyorum çok şükür
Hergun dus aliorum zaten artik hafif derecede sicak suda dusun altinda olmak bel agrilarima iyi gelio psikolojik mi bilmiorum ama hergun dakikalarca yapiorum artik bunu. Yuruyus desen o anca isim olunca iste bazen 1 gun boyunca ordan oraya git hic oturamiprum bile bqzen bir kac gun pinekliorum evde o belli olmuo ama ozel olarak cikip yuruyus yapmiorum tek basima sıkıcı buluyorum 2 3 turdan sonra donmek gelmio icimdenNeden olmasin ki bebegin donup kanala girmesine bagli hersey bol bol yuruyus dus falan yap
Netleşti mi canım Doğum tarihin?Bugün kontrolü olanlar ıyi haberlerinizi bekliyoruz. Ben de çıkışta gidicem. Günü netleştir umarım. Son 1 hafta kaldı çalışmama sıkıyorum dişimi gerçekten. Ara ara altta ağrılarım oluyor. Canan okyanus aramız yakın sizde ne gibi belirtiler var?
Benim belim. Çok ağrıyor ve adet sancısı gibi karnımın altında ağrılar oluyor doktor artik normal dedi bunlarBugün kontrolü olanlar ıyi haberlerinizi bekliyoruz. Ben de çıkışta gidicem. Günü netleştir umarım. Son 1 hafta kaldı çalışmama sıkıyorum dişimi gerçekten. Ara ara altta ağrılarım oluyor. Canan okyanus aramız yakın sizde ne gibi belirtiler var?
Strese girme yeter relax ol o zaman duslara devam et nasil dogacaksa dogacak artik cok az kaldi tadini cikar son gunlerinHergun dus aliorum zaten artik hafif derecede sicak suda dusun altinda olmak bel agrilarima iyi gelio psikolojik mi bilmiorum ama hergun dakikalarca yapiorum artik bunu. Yuruyus desen o anca isim olunca iste bazen 1 gun boyunca ordan oraya git hic oturamiprum bile bqzen bir kac gun pinekliorum evde o belli olmuo ama ozel olarak cikip yuruyus yapmiorum tek basima sıkıcı buluyorum 2 3 turdan sonra donmek gelmio icimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?