Canım gittim. Bebek iyi dedi biraz iri bir bebek olacakmış . Gecen hafta haftasıyla uyumluydu bu hafta önde cıktı. 19 aralık tarihi kesinleşti. Süpriz yapmazsa kuzucuk. Kafası da büyükmüş. Neyseki dr um pimpirikli sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum . Benim haftalık artik kontrollerim. Gecen hafta gittik bu haftada çağırdı . Ağrılarım içind e artik normal dedi .Netleşti mi canım Doğum tarihin?
Ben kullandım ama 6 aylık falandım kullan dediyse kullan canım kullanmamak daha kötü bir de idrar Yolu antiseptiği de kullandım tek doz olanlardan bende bakteride çıkmıştı ne ararsan vardı idrarımdaKızlar merhaba,
idrar tahlilimde yine bol lökosit çıktı. bu sefer kültür de istedi doktorum ve bana bacterim fort ve purinol yazmış. bu arada benim penisiline alerjim var. bacterim de bir antibiyotik, bi sitede okuduğuma göre hamileliğin son ayında yenidoğan sarılığının artmasına sebep olur yazıyor. aranızda hiç antibiyotik kullanan oldu mu? çok kararsız kaldım
Benimkinin de kafası büyük önden gidiyo bir buçuk 2 hafta doktor kafası büyük diyip duruyo ama takılmıyorum çok çünkü ilk oğluma da aynı şeyi söylüyordu kafası hala büyük genetik sanırımCanım gittim. Bebek iyi dedi biraz iri bir bebek olacakmış . Gecen hafta haftasıyla uyumluydu bu hafta önde cıktı. 19 aralık tarihi kesinleşti. Süpriz yapmazsa kuzucuk. Kafası da büyükmüş. Neyseki dr um pimpirikli sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum . Benim haftalık artik kontrollerim. Gecen hafta gittik bu haftada çağırdı . Ağrılarım içind e artik normal dedi .
Yok canım. Bugün gittim doktora daha doğum kanalından 3,5 cm yukarıdaymış. 3,5kilo olmuş. Senin kasılman falan var mı?İnşallah sağlıkla normal bir şekilde kucağına alırsın bebişini benim bebeğimin iri olduğundan emin değil doktorum. 3700 gözüküyor ama 3200 doğacak bence diyor. Bilmiyorum ne olcak cuma tekrar kontrol etcek inşallah. Önceki kontrolumde üç günde 250 gr almış gözüküyordu bakalım bu kez kaç çıkcak. Kasılmaların sancıların var mı senin veya açıklma başlamış mı herhangi bir şey söyledi mi doktorun
Senin kaçinci hafta banada yarın gün vereçekBende bugün gittim nst ye girmedim artik her hafta geleceksin dedi haftaya girecem ama bebisim kilo almış çok şükür 2.800 gram olmuş bir aksilik olmazsa 18 aralık doğum tarimiz inşallah
36+2 canim seninSenin kaçinci hafta banada yarın gün vereçek
Benimde 36 +4 canım benim sezeryan senin hangisi ne durumdasın suan benim bugün çok ağrım vardı bide leke geliyor36+2 canim senin
Bende ayakta durunca oluyo adet sancısı gibi ağrılarBenim belim. Çok ağrıyor ve adet sancısı gibi karnımın altında ağrılar oluyor doktor artik normal dedi bunlar
Ben kullandım ama 6 aylık falandım kullan dediyse kullan canım kullanmamak daha kötü bir de idrar Yolu antiseptiği de kullandım tek doz olanlardan bende bakteride çıkmıştı ne ararsan vardı idrarımda
Bana enfeksiyon için yazmadı antibiyotiği barsak enfeksiyonu olmuştum onda yazdı idrarda bakteri çıktığında sadece purinol muadili bi ilaç yazdı sende sadece onu iç o zaman idrar Yolu antiseptiği kadın doğumcu yazmadı mı ilaçları?benim de idrar kültürümde bakteri var, ilacın içinde hamilelikte kullanmayın yazıyor, bir de vajinal mantar olmaya yatkın bir yapım var, antibiyotik kullanırsam vajinal mantar olurum diye de korkuyorum, bebeğe zararı olur mu diye tereddütteyim, ne yapacağımı bilemiyorum(
Bana enfeksiyon için yazmadı antibiyotiği barsak enfeksiyonu olmuştum onda yazdı idrarda bakteri çıktığında sadece purinol muadili bi ilaç yazdı sende sadece onu iç o zaman idrar Yolu antiseptiği kadın doğumcu yazmadı mı ilaçları?
Haftaya alalim diyosa niye gunu vermio canim ayni hafta icinde mi ogreneceksin gununuKontrolden çıktım nst bısey çıkmadı doktor haftaya alalım dedı salı kontrole çağırdı ona göre gün verıcekmiş
ben itiraz ettim haftaya alalım degınce 12sınde olsun dedım oda tansıyon problemın var rıske gırmeyelım dedı ben ısrar edınce salı sabah muayne ederim gün verim dedi ama bence beklemıycek alcak haftaya oyle hissetimHaftaya alalim diyosa niye gunu vermio canim ayni hafta icinde mi ogreneceksin gununu
Hakkindq hayirlisi olsun canim ya bi gitte sag salim al kucagina sıkmada canini artik hangi gun derse yapcak bisey yokben itiraz ettim haftaya alalım degınce 12sınde olsun dedım oda tansıyon problemın var rıske gırmeyelım dedı ben ısrar edınce salı sabah muayne ederim gün verim dedi ama bence beklemıycek alcak haftaya oyle hissetim
7sinde alcak sanırım dedıgın gıbı hakkımızda hayırlısı ssalı sabah kesınlesır artıkHakkindq hayirlisi olsun canim ya bi gitte sag salim al kucagina sıkmada canini artik hangi gun derse yapcak bisey yok
Hilal senin ne zamandı belli olmuş muydu?Hakkindq hayirlisi olsun canim ya bi gitte sag salim al kucagina sıkmada canini artik hangi gun derse yapcak bisey yok
38+0 sin dimi o gun bakalim hangi gun diyecek hayirlisi dedigin gibi kac kilo olmus suan boyu kac7sinde alcak sanırım dedıgın gıbı hakkımızda hayırlısı ssalı sabah kesınlesır artık
Evet canim 8 aralik cuma gunu sabah 6.30 da hastanede olcam 8.30 da sezaryene alcakmisHilal senin ne zamandı belli olmuş muydu?
Var ara ara ama bugün kontrole gittim acılmam hala 1 de kalmış salıya kadar açılmazsa sezeryan alcam dedi. Moralim çok bozuldu dua edin lütfen.Yok canım. Bugün gittim doktora daha doğum kanalından 3,5 cm yukarıdaymış. 3,5kilo olmuş. Senin kasılman falan var mı?
Benimde spinal sezeryan olacak kısmetse senin belli .miBenimde 36 +4 canım benim sezeryan senin hangisi ne durumdasın suan benim bugün çok ağrım vardı bide leke geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?