♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Netleşti mi canım Doğum tarihin?
Canım gittim. Bebek iyi dedi biraz iri bir bebek olacakmış . Gecen hafta haftasıyla uyumluydu bu hafta önde cıktı. 19 aralık tarihi kesinleşti. Süpriz yapmazsa kuzucuk. Kafası da büyükmüş. Neyseki dr um pimpirikli sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum . Benim haftalık artik kontrollerim. Gecen hafta gittik bu haftada çağırdı . Ağrılarım içind e artik normal dedi .

Ben kullandım ama 6 aylık falandım kullan dediyse kullan canım kullanmamak daha kötü bir de idrar Yolu antiseptiği de kullandım tek doz olanlardan bende bakteride çıkmıştı ne ararsan vardı idrarımda

Benimkinin de kafası büyük önden gidiyo bir buçuk 2 hafta doktor kafası büyük diyip duruyo ama takılmıyorum çok çünkü ilk oğluma da aynı şeyi söylüyordu kafası hala büyük genetik sanırım

Yok canım. Bugün gittim doktora daha doğum kanalından 3,5 cm yukarıdaymış. 3,5kilo olmuş. Senin kasılman falan var mı?

Ben kullandım ama 6 aylık falandım kullan dediyse kullan canım kullanmamak daha kötü bir de idrar Yolu antiseptiği de kullandım tek doz olanlardan bende bakteride çıkmıştı ne ararsan vardı idrarımda

benim de idrar kültürümde bakteri var, ilacın içinde hamilelikte kullanmayın yazıyor, bir de vajinal mantar olmaya yatkın bir yapım var, antibiyotik kullanırsam vajinal mantar olurum diye de korkuyorum, bebeğe zararı olur mu diye tereddütteyim, ne yapacağımı bilemiyorum(

Bana enfeksiyon için yazmadı antibiyotiği barsak enfeksiyonu olmuştum onda yazdı idrarda bakteri çıktığında sadece purinol muadili bi ilaç yazdı sende sadece onu iç o zaman idrar Yolu antiseptiği kadın doğumcu yazmadı mı ilaçları?

kadın doğumcu yazdı canım ama yazdığım gibi benim durumum biraz karışık, tahlilleri yaptırdı sonucu telefonla öğrendim, epey düşündü,çok yazdığım bir ilaç değil dedi bi de üstüne, onun için tereddüt ettim.

Haftaya alalim diyosa niye gunu vermio canim ayni hafta icinde mi ogreneceksin gununu
ben itiraz ettim haftaya alalım degınce 12sınde olsun dedım oda tansıyon problemın var rıske gırmeyelım dedı ben ısrar edınce salı sabah muayne ederim gün verim dedi ama bence beklemıycek alcak haftaya oyle hissetim

Hakkindq hayirlisi olsun canim ya bi gitte sag salim al kucagina sıkmada canini artik hangi gun derse yapcak bisey yok

Yok canım. Bugün gittim doktora daha doğum kanalından 3,5 cm yukarıdaymış. 3,5kilo olmuş. Senin kasılman falan var mı?
Var ara ara ama bugün kontrole gittim acılmam hala 1 de kalmış salıya kadar açılmazsa sezeryan alcam dedi. Moralim çok bozuldu dua edin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…