♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Merhaba arkadaşlar ben oğlumu kucağıma aldım çok şükür bugün de evimize geldik:) darısı isteyen herkese inşallah. Çok güzel bir duyguymuş
Spinal anestezi ile sezeryan oldum bu arada

Kuzum Önümüzdeki c.tesi yani 9 aralıkta 40.haftası doluyor. Doktor 40 haftaya kadar bekleyeceğiz eğer gelmezse p.tesi suni sancı vereceğim, sancı ile kanala oturabilir dedi. Çünkü benim hiç sancım ya da kasılmam yok. Eğer sancı ile de kanala girmez yine kanaldan bu kadar uzak olursa sezeryana alacağız dedi. Boynunda kordon var 32. haftadan beri o da inmesine engel oluyor olabilir dedi. o yüzden de önümüzdeki çarşamba ve c.tesi çğırdı. Yani en geç 40+2 de 11 aralıkta gelecek :)

Geldin mi, doktordan canım sen?

Var ara ara ama bugün kontrole gittim acılmam hala 1 de kalmış salıya kadar açılmazsa sezeryan alcam dedi. Moralim çok bozuldu dua edin lütfen.
Neden üzülüyorsunuz ki. Çok şükür doğal yollarla çocuk sahibi olmuşsunuz ve sağlıklı bir gebelik geçirip sonuna gelmişsiniz. Siz ve bebeginiz için ne daha hayırliysa o olsun öyle dua edin. Her kadının vücudu normal doğuma elverişli değildir. Bu bir gerçek. Ne güzel ki sezeryan var bebeklerimizin hayatını riske atmadan dünyaya getirebiliyoruz.

Geçmiş olsun canım, 2 çocuk olunca üstüne bir de çalışınca daha da zor. Ben izne çıkmadan önce çok zorlanmaya başlamıştm, bir de ben 35te çıktım Allah yardımcın olsun. Çok çok geçmiş olsun.

Bende bugün gittim nst ye girmedim artik her hafta geleceksin dedi haftaya girecem ama bebisim kilo almış çok şükür 2.800 gram olmuş bir aksilik olmazsa 18 aralık doğum tarimiz inşallah
Maşallah minik kızımıza bak büyümüş :) o 3 kiloyu geçer 18 aralığa kadar inşallah. Sezeryan mı olacak senin doğum ?

Var ara ara ama bugün kontrole gittim acılmam hala 1 de kalmış salıya kadar açılmazsa sezeryan alcam dedi. Moralim çok bozuldu dua edin lütfen.
Bizim haftalarımız aynı, ben de 9 aralıkta doğurmalıyım, ama benimki gelmiyor :) suni sancı falan verelim dedi mi hiç doktorun??

Maşallah minik kızımıza bak büyümüş :) o 3 kiloyu geçer 18 aralığa kadar inşallah. Sezeryan mı olacak senin doğum ?
Evet canim ya sağol çok şükür kilo aldı evet spinal sezeryan benim ağrı esigim çok düşük kendime güvenemiyorum normal doğum konusunda o yüzden ona karar verdim inşallah seninde bebiş kanala iner de hayırlısıyla doğum edersin

Merhaba arkadaşlar ben oğlumu kucağıma aldım çok şükür bugün de evimize geldik:) darısı isteyen herkese inşallah. Çok güzel bir duyguymuş
Gözün aydın canim allah bagislasin nasıl di ameliyat sonrasında çok agrım oldu mu bende spinal sezeryan olacam da merak ediyorum

Allah sana esine bagislasin anali babali buyutun insallah. Deneyimini paylasir misin musait oldugunda zorluklari neler kolayi neler

Bizim haftalarımız aynı, ben de 9 aralıkta doğurmalıyım, ama benimki gelmiyor :) suni sancı falan verelim dedi mi hiç doktorun??
Hayır hatta ben teklif ettim sezaryeni duyunca ama bu kontrole kadar kemiklerin çok iyi doğuma çok elverişli diyen doktorum bi anda tam tur döndü dokuların zayıf kemiklerin zayıf paramparça olursun demeye başladı. Hayır gerçekten gerekli olduğuna inanabilsem hiç tereddüt etmeden bugun girerim sezaryene. Fakat anlıyamadığım salıya kadar açılmam olursa bi anda kemiklerim mi güçlenecek madem kaldıramıyorum neden beş gün bekletiyor o halde. Bu yüzden canım sıkıldı. Sanki kolaya kaçmak istiyor doktor. Kendini riske atmak istemiyor gibi geliyor.

Haklısınız bende aynı fikirdeyim beni üzen doktorumun güvenilir davranmaması. Bugunki kontrole kadar normal doğum için elverişlisin diyordu bu gün bi anda değişti. Benim anladığım 40 ı doldurup kendini riske atmamak için bu şekilde söylüyor. Suni sancı kesinlikle yapamam demesine anlam veremiyorum. Haftam yerinde bebekte plesenta yaşlanması suni sancıyla doğuma engel değil diye biliyorum kemiklerim de üç gün öncesine kadar sağlıklı olduğunu söylüyordu. Sezaryen demesi neden onu bilemiyorum

Kızlar son haftalar var mi benim gibi midesi alt üst olan bir bulantilar ekşimeler hicbirseyin tadı yok acaba yaklaştığı için mi bilmiyorum ki iyice huzursuz um

Kızlar son haftalar var mi benim gibi midesi alt üst olan bir bulantilar ekşimeler hicbirseyin tadı yok acaba yaklaştığı için mi bilmiyorum ki iyice huzursuz um
Hormonlar değişiyor ya bence ondan bana da kendim kokmaya başladım ter kokularından tiksiniyorum ve benim de midem bulanıyor ben de Doğum yaklaştıkça hormonlar değişiyor ya süt falan inecek ona bağlıyorum

Hadi kuzum gözünaydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun darısı da başımıza artık şimdi nasılsın ağrın sızın çok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…