- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
Bende gecen devlete gittigimde bakamadim durum bildirir raporu aldim is yerine vermek icin bildigin makine kotuydu sana dogru donuk monitor yok zaten soyle bi kafami kaldirdim gorebiliyim die onuda anlayamadim desem yeridir bir ara oyle yaparsin kuzum gider bi bakarsin yada 20. Haftalarda ayrintili ultrasona giriomusuz o zaman zaten herseyiyle goruomusuz heralde o zamani beklersinBenım özel olmadığı için uzun süre bakamıyorum tabi bebişimeinceleme fırsatım olmuyo.ama belki bi özele giderm sırf görmek için ya.
Ayy teşekkür ederm canım senınde herkesinde bebişlerı sağlıklı olsun ikimizinde oğluşu olcak :)çok değişik bir duygu ya..ama kendımı halen hamile hissetmıyorum ya:) hareket fln hissedıyomusunBu arada heyecandan salak gibi unuttum cok tebrik ederim canim oglunu sag salim kucagina al insallah cinsiyet farketmioda ilk cocuk sonucta ama ogrenmek bilmek cok ayri bi duygu heyecan
Beyaztas06
Yani 4 hafta daha sabrederım olmazsa:) devlettede varmı ayrıntılı ultrason.doktor çok iyi aslnda ama bugün yoktu.başka biri baktı erkek doktor daha güzel açıklayıcı konuşuyo.bu kadın biraz suratszdı:)Bende gecen devlete gittigimde bakamadim durum bildirir raporu aldim is yerine vermek icin bildigin makine kotuydu sana dogru donuk monitor yok zaten soyle bi kafami kaldirdim gorebiliyim die onuda anlayamadim desem yeridir bir ara oyle yaparsin kuzum gider bi bakarsin yada 20. Haftalarda ayrintili ultrasona giriomusuz o zaman zaten herseyiyle goruomusuz heralde o zamani beklersin
Ben 12. Haftamdan beri hissediyorum desem yeridir boyle kivrimli gecisler hissediyorum yilan gibi bisey var sanki gibi oluo gecen devlete gittigim doktor bile cok hareketli goremiyorum dedi bide erkekler cabuk oynar ya belki o yuzden hissediyorum ki normalde ilk gebeligi olanlar 20. Haftasina kadar hissedemezlermis normalmis ilk gebeligi olmayanlar erken hissedermis ama ben bildigin hissediyorum hatta gecen hafta persembe gun boyunca hic hissetmedim korktum cunku normalde iste hissederim babamizi ararim kipir kipir die icimde genis degil ya belki o yuzden mi hissediom bilmiom kiAyy teşekkür ederm canım senınde herkesinde bebişlerı sağlıklı olsun ikimizinde oğluşu olcak :)çok değişik bir duygu ya..ama kendımı halen hamile hissetmıyorum ya:) hareket fln hissedıyomusun
Banada öyle içimde bşyler oynuyo gbı geliyo bazenlerı ama dıyorum bağırsaklarmı acaba fln dıe:)) belkide oğluşumdur. Erkek bebekler erken harrketlenırmil ve erken gösterirmiş kendını:))) doğruBen 12. Haftamdan beri hissediyorum desem yeridir boyle kivrimli gecisler hissediyorum yilan gibi bisey var sanki gibi oluo gecen devlete gittigim doktor bile cok hareketli goremiyorum dedi bide erkekler cabuk oynar ya belki o yuzden hissediyorum ki normalde ilk gebeligi olanlar 20. Haftasina kadar hissedemezlermis normalmis ilk gebeligi olmayanlar erken hissedermis ama ben bildigin hissediyorum hatta gecen hafta persembe gun boyunca hic hissetmedim korktum cunku normalde iste hissederim babamizi ararim kipir kipir die icimde genis degil ya belki o yuzden mi hissediom bilmiom ki
Burdaki devlette yok hepsinde oyle mi bilmiorum hatta ordaki doktor ayrintili ultrasondan bahsetti bana celal bayar uni. hastanesinden simdiden randevu al dedi kendi doktorum daha bahsetmedi onda varmi bu ayrintili ultrason baska yeremi yonlendirio bende bunu bilmiorum hayatim en iyisi nolur nolmaz bende simdiden randevu aliyim uni hastanesindenYani 4 hafta daha sabrederım olmazsa:) devlettede varmı ayrıntılı ultrason.doktor çok iyi aslnda ama bugün yoktu.başka biri baktı erkek doktor daha güzel açıklayıcı konuşuyo.bu kadın biraz suratszdı:)
Kiz bildigin gobek deligimin solunda ve cok az altinda hissediom.hep ayni yerde hissediom bagirsak falan olmadigina eminim bence seninkide degildir sonucta bagirsak olsa ardindn tuvalete falan kosman gerekmez miBanada öyle içimde bşyler oynuyo gbı geliyo bazenlerı ama dıyorum bağırsaklarmı acaba fln dıe:)) belkide oğluşumdur. Erkek bebekler erken harrketlenırmil ve erken gösterirmiş kendını:))) doğru
:)) bende sağ tarafıma doğru hissediyorum hep kıpırtı gbi, bi kaç hafta sonra daha net hissederız çok heyecanlı:)) valla benım göbişte çıktı biraz ama dışardan gören anlamayabilir.elbiseler alcam kendıme bu hafta ferah ferah elbise giyinirim.pant.fln olmuyo zaten evdekiler.çok dar yanı.alışverş yapmak lazımKiz bildigin gobek deligimin solunda ve cok az altinda hissediom.hep ayni yerde hissediom bagirsak falan olmadigina eminim bence seninkide degildir sonucta bagirsak olsa ardindn tuvalete falan kosman gerekmez mi
Ben tayt giyiyorum is disinda cok tahat hissediyorum diz altinda elbise pek sevmiyorum üstünde oluncada esim sevmiyo o yuzden elbiselerden biraz uzak duruyorum:)) bende sağ tarafıma doğru hissediyorum hep kıpırtı gbi, bi kaç hafta sonra daha net hissederız çok heyecanlı:)) valla benım göbişte çıktı biraz ama dışardan gören anlamayabilir.elbiseler alcam kendıme bu hafta ferah ferah elbise giyinirim.pant.fln olmuyo zaten evdekiler.çok dar yanı.alışverş yapmak lazım
Ben almadim daha bizimkilerin aktar dukkani var ordan bana bitkisel catlak yagi getirdiler onu kullanayim diorum tabi ise yarar yaramaz bilmiorumÇatlak kremi alcam bu hafta bide.araştrdım lierac iyiymş ama bio oil de çok ıyı dıye duydum ve daha uygun fiyatı.bio oil almaya karar verdIm.sonuçta nemlenmesı önemli cildin.gerek yok 100 lira vermeye kreme dıye düşündüm.sen aldnmı
Bu arada benim sag tarafta cikolata kistim var 5 cm capinda saniyorum o yuzden bebegim sol tarafimda ki hamileligimdeb once doktorum sol yumurtaligindan hamile kalabilirsin dedi o yuzden solumda heralde sagimdada kist var:)) bende sağ tarafıma doğru hissediyorum hep kıpırtı gbi, bi kaç hafta sonra daha net hissederız çok heyecanlı:)) valla benım göbişte çıktı biraz ama dışardan gören anlamayabilir.elbiseler alcam kendıme bu hafta ferah ferah elbise giyinirim.pant.fln olmuyo zaten evdekiler.çok dar yanı.alışverş yapmak lazım
Bencede cildi nemli tutmak önemli olan.zeytinyağı sürüyorum ben doğal. Bide bio oil alcam oda yağ..ikisini kullanırım.fazla kılo almazsak çatlajta pek oluşmaz dıye düşünüyorumİyi geceler kızlar,aralıkta bende minnoşumu kucağıma alıcam inşallah. Doktorum bana badem yağı yada cilt yumuşatıcısı önerdi badem yağı kullanıyorum bende.kremden daha ii bence.16 haftalığız bu hafta..
Bence işe yarar neden yaramasın.önemli olan cildi kuru tutmamak.birde fazla kılo almamakBen almadim daha bizimkilerin aktar dukkani var ordan bana bitkisel catlak yagi getirdiler onu kullanayim diorum tabi ise yarar yaramaz bilmiorum
Tayt rahat oluyo evet.ama ben elbiseyı çok sevıyorum..:) uzun kısa..taytta alırım çünkü doktora kontrole gittiğmde elbise olmaz :)Ben tayt giyiyorum is disinda cok tahat hissediyorum diz altinda elbise pek sevmiyorum üstünde oluncada esim sevmiyo o yuzden elbiselerden biraz uzak duruyorum
Ben kilo almaya cok musaitim o yuzden buyuk olasilik her yerim catlayacakkkkBence işe yarar neden yaramasın.önemli olan cildi kuru tutmamak.birde fazla kılo almamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?