♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Çok sevindim.saglikla kucağınıza almışsınız bebeğinizi. Darısı bizlerin başına

Oo masallah bebise annesi iyi beslenmis :)

gözünüz aydın masallah size, sizin de bebeğin de iyi olmasına çok sevindim

Kızlar yürüyemiyorum avm ye geldik arabadan içeri girene kadar bütün enerjim bitti yageçseydi şu günler evde iş de yapamıyorum artık sizde öyle misiniz ?

Kızlar yürüyemiyorum avm ye geldik arabadan içeri girene kadar bütün enerjim bitti yageçseydi şu günler evde iş de yapamıyorum artık sizde öyle misiniz ?
Ben 2aydır sol ayağım ve kasıgımın agrısından ölüyorum yürüyemıyorum çok zorluyor

Ben 2aydır sol ayağım ve kasıgımın agrısından ölüyorum yürüyemıyorum çok zorluyor
Bende çok yorgun hissediyorum artik. Ara ara iyi ağrı oluyor alt tarafta sonra geçiyor allahtan. Normal sanirim artık.

Bende çok yorgun hissediyorum artik. Ara ara iyi ağrı oluyor alt tarafta sonra geçiyor allahtan. Normal sanirim artık.
Benim ayaklarım çok şişti birde bebeğim ters makat oldugu icin aşağı baskı yapıyor zor yürüyorum allah herkese kolaylık versin çoğu bitti azı kaldı arkadaşlar :)

Benim ayaklarım çok şişti birde bebeğim ters makat oldugu icin aşağı baskı yapıyor zor yürüyorum allah herkese kolaylık versin çoğu bitti azı kaldı arkadaşlar :)
Son 21 gün o zaman inşallah sizde Şafak kaç kızlar gün sayar oldum:)

Aranızda yine üst solunum yolu enfeksiyonu olan var mı ben yine oldum burnum boğazım bir tuhaf Doğuma kadar iyileşirim inşallah yarın kontrolüm var sizde durumlar nasıl kızlar

Aranızda yine üst solunum yolu enfeksiyonu olan var mı ben yine oldum burnum boğazım bir tuhaf Doğuma kadar iyileşirim inşallah yarın kontrolüm var sizde durumlar nasıl kızlar
Cok gecmis olsun su son zamanlar cok dikkat et cok korkuorum doguma yakin dogum zamaninda hasta olmaktan

Benimde 15 gün hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah

Bugunumle cuma gunumu saymazsak 4 gun :)
En erken sensin bizimle paylaşırsın artik nasıl bir doğum olduğunu çok merak ediyorum çünkü ya çokta heyecanliyim birazda korkuyorum hepsi birbirine karıştı ☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…