Çok sevindim.saglikla kucağınıza almışsınız bebeğinizi. Darısı bizlerin başınaCanım sezeryandan hep korkuyordum ama oğlumu hemen görebilmek için spinal seçtim. Anestezi uzmanı da doğru karar dedi.
Ameliyat çok kolay geçti hiçbir şey hissetmedim. İğnesi de canımı neredeyse hiç yakmadı. Sondayı da hiç hissetmedim takarken de sonra çıkarırken de. Oğlumu gösterdikten sonra bana bi rahatlık geldi uyuyakalmışım arada sırada uyandım. Vakit nasıl geçti bilemedim.
Akşama doğru yürüme zamanı gelince biraz zor oldu tabii ama yürüdüm. Zaten sadece o gece ağrı çektim. Sadece bir tane ağrı kesici iğne yaptılar başka vermediler nedense. Ertesi gün olduğunda çok daha rahattım. Tabii sık sık yürümek gerekiyor ama aynı zamanda bebeği de emzirmek zorundayız o yüzden ilk gece kolay geçti diyemem. Neyse ki hemşireler ve annem çok yardımcı oldular. Gazımı da ertesi gün öğlen gibi çıkarabilip yemek yiyebildim.
Bazen canım yanıyordu dikişin düğüm olduğu yer bazen yanma yaparmış ama o da bi süre sonra geçti. Bölük pörçük yazabildim hala kafamı toparlayamıyorum uykusuzluktan :)
Oo masallah bebise annesi iyi beslenmis :)Evet canım iri gözüktüğünü söylüyor fakat kendi de emin olmadığını aslında bu kadar iri bi bebek olduğuna inanmadığını söylüyor. 22 yıllık deneyimim bana burda 3200-3400 arası bi bebek olduğunu söylüyor fakat başını ölçemiyorum büyüklükten hata veriyor çok şaşkınım diyor. Hatta o kadar büyük gözüküyor ki ben işaretlemeyi içerden yaptığım halde 42 cm gösteriyor dedi. Ama sezeryan isteme sebebi bu olsa beş gün içinde açılman başlamazsa diye şartlı değil direk sezeryane alması gerekmez mi
gözünüz aydın masallah size, sizin de bebeğin de iyi olmasına çok sevindimCanım sezeryandan hep korkuyordum ama oğlumu hemen görebilmek için spinal seçtim. Anestezi uzmanı da doğru karar dedi.
Ameliyat çok kolay geçti hiçbir şey hissetmedim. İğnesi de canımı neredeyse hiç yakmadı. Sondayı da hiç hissetmedim takarken de sonra çıkarırken de. Oğlumu gösterdikten sonra bana bi rahatlık geldi uyuyakalmışım arada sırada uyandım. Vakit nasıl geçti bilemedim.
Akşama doğru yürüme zamanı gelince biraz zor oldu tabii ama yürüdüm. Zaten sadece o gece ağrı çektim. Sadece bir tane ağrı kesici iğne yaptılar başka vermediler nedense. Ertesi gün olduğunda çok daha rahattım. Tabii sık sık yürümek gerekiyor ama aynı zamanda bebeği de emzirmek zorundayız o yüzden ilk gece kolay geçti diyemem. Neyse ki hemşireler ve annem çok yardımcı oldular. Gazımı da ertesi gün öğlen gibi çıkarabilip yemek yiyebildim.
Bazen canım yanıyordu dikişin düğüm olduğu yer bazen yanma yaparmış ama o da bi süre sonra geçti. Bölük pörçük yazabildim hala kafamı toparlayamıyorum uykusuzluktan :)
Ben 2aydır sol ayağım ve kasıgımın agrısından ölüyorum yürüyemıyorum çok zorluyorKızlar yürüyemiyorumavm ye geldik arabadan içeri girene kadar bütün enerjim bitti ya geçseydi şu günler evde iş de yapamıyorum artık sizde öyle misiniz ?
Ben 2aydır sol ayağım ve kasıgımın agrısından ölüyorum yürüyemıyorum çok zorluyor
Bende çok yorgun hissediyorum artik. Ara ara iyi ağrı oluyor alt tarafta sonra geçiyor allahtan. Normal sanirim artık.Kızlar yürüyemiyorumavm ye geldik arabadan içeri girene kadar bütün enerjim bitti ya geçseydi şu günler evde iş de yapamıyorum artık sizde öyle misiniz ?
Benim ayaklarım çok şişti birde bebeğim ters makat oldugu icin aşağı baskı yapıyor zor yürüyorum allah herkese kolaylık versin çoğu bitti azı kaldı arkadaşlar :)Bende çok yorgun hissediyorum artik. Ara ara iyi ağrı oluyor alt tarafta sonra geçiyor allahtan. Normal sanirim artık.
Son 21 gün o zaman inşallah sizde Şafak kaç kızlar gün sayar oldum:)Benim ayaklarım çok şişti birde bebeğim ters makat oldugu icin aşağı baskı yapıyor zor yürüyorum allah herkese kolaylık versin çoğu bitti azı kaldı arkadaşlar :)
Şafak 17 cnmSon 21 gün o zaman inşallah sizde Şafak kaç kızlar gün sayar oldum:)
52 ile başladım 67 oldum canım. İnşallah iyi bakabilmişizdir kuzularımıza. Herşey onlar içinOo masallah bebise annesi iyi beslenmis :)
Benimde 3 hafta net tarih yok şuanŞafak 17 cnm
Sezeryan mı normal Doğum mu ?Benimde 3 hafta net tarih yok şuan
Sezeryan cnmSezeryan mı normal Doğum mu ?
Cok gecmis olsun su son zamanlar cok dikkat et cok korkuorum doguma yakin dogum zamaninda hasta olmaktanAranızda yine üst solunum yolu enfeksiyonu olan var mı ben yine oldumburnum boğazım bir tuhaf Doğuma kadar iyileşirim inşallah yarın kontrolüm var sizde durumlar nasıl kızlar
En erken sensin bizimle paylaşırsın artik nasıl bir doğum olduğunu çok merak ediyorum çünkü ya çokta heyecanliyim birazda korkuyorum hepsi birbirine karıştı ☺☺☺Bugunumle cuma gunumu saymazsak 4 gun :)
En erken sensin bizimle paylaşırsın artik nasıl bir doğum olduğunu çok merak ediyorum çünkü ya çokta heyecanliyim birazda korkuyorum hepsi birbirine karıştı ☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?