bende 12 sinde istiyorum bastan beri ama bekletmıycek galıbaBenim de haftaya salı son 8 gün :)
bende 12 sinde istiyorum bastan beri ama bekletmıycek galıba
Ben grip oldum cnm. Halsizlik geniz akıntısı burun akıntısı gecede boğazım yanıyor. Portakal suyu sıkıp içtim. Şimdide ıhlamur bal limon içiyorum. Sabah okul var toparlanmak lazimAranızda yine üst solunum yolu enfeksiyonu olan var mı ben yine oldumburnum boğazım bir tuhaf Doğuma kadar iyileşirim inşallah yarın kontrolüm var sizde durumlar nasıl kızlar
Bu konuyu bende düşünüyorum. Bekletiyorum şuan. 1 haftada çıkmaz sanirim. Yada çarşamba gidebilirsin.Kızlar bana yardım edinn haftaya salı Doğumum var sezaryen olacak. Kişisel bakımımı yapmadım henüz ve çok korkuyorum hazırlıksız yakalanırım erken gelir diye. Yarın kuaföre gitsem haftaya kadar tekrar çıkar mı ki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Paylasirim tabiki bende cok korkuyorum bir dikis yerinden 2 sutumun gelmemesinden cunku goguslerimde hala bi belirti yokEn erken sensin bizimle paylaşırsın artik nasıl bir doğum olduğunu çok merak ediyorum çünkü ya çokta heyecanliyim birazda korkuyorum hepsi birbirine karıştı ☺☺☺
Valla ben gecen hafta pazartesi gittim dusun doguma kadar uzeeindwn 12 gun falan gecmis olacak ama yapcak birsey yok yani kalkip son gunlere birakamazdim kaldi ki sanki hamilelikten beri alinan tuyler o kadar hizli uzamiyo gibi gelio banaKızlar bana yardım edinn haftaya salı Doğumum var sezaryen olacak. Kişisel bakımımı yapmadım henüz ve çok korkuyorum hazırlıksız yakalanırım erken gelir diye. Yarın kuaföre gitsem haftaya kadar tekrar çıkar mı ki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Aynen bende korkuyorumPaylasirim tabiki bende cok korkuyorum bir dikis yerinden 2 sutumun gelmemesinden cunku goguslerimde hala bi belirti yok
En erken sensin bizimle paylaşırsın artik nasıl bir doğum olduğunu çok merak ediyorum çünkü ya çokta heyecanliyim birazda korkuyorum hepsi birbirine karıştı ☺☺☺
bende korkuyorum ama 2 hafta önce hastaydım şimdi yine hastayım inşallah ameliyata sağlıklı girerimsalı gün vercek bakalım sonn bir haftam en fazla
Ben grip oldum cnm. Halsizlik geniz akıntısı burun akıntısı gecede boğazım yanıyor. Portakal suyu sıkıp içtim. Şimdide ıhlamur bal limon içiyorum. Sabah okul var toparlanmak lazim
Çok şükür bu hafta işte son cuma bitiyor ne giycem derdi YÖK istediğimde uzanırım artık seninde son dini cnm işte son haftanBen grip oldum cnm. Halsizlik geniz akıntısı burun akıntısı gecede boğazım yanıyor. Portakal suyu sıkıp içtim. Şimdide ıhlamur bal limon içiyorum. Sabah okul var toparlanmak lazim
Aynen çok yavaş uzuyor benimkilerValla ben gecen hafta pazartesi gittim dusun doguma kadar uzeeindwn 12 gun falan gecmis olacak ama yapcak birsey yok yani kalkip son gunlere birakamazdim kaldi ki sanki hamilelikten beri alinan tuyler o kadar hizli uzamiyo gibi gelio bana
Merhaba canım doğum yaptın mı merak ettim nasıl oldu durumunSeninle günümüz aynı canım ben de 39+3 teyim. Benim bebek kanala girmediği için doğum başlamıyor. Sana en son muayenede ne dedi doktor?
Bebek sarılık olur vermemen daha kötü hiç teredddüt etme ver mamayı benim oğlum mamayla büyüdü ayrıca ilk doğduğunda da sütüm gelmedi mama verdiler ver canım dinleme kimseyiArkadaşlar merhaba ben dün öğlen doğum yaptım erken oldu ama çok şükür ikimizde çok iyiz sezeryan oldu ve sütüm gelmiyor hemşireler mama al 3 saat ara ile ver ama arada meme ucunu tutsun bebek dediler sizce mamanin zararı olur mu kafam çok karışık alışmasın diyorlar
Bu Arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün daha 3 haftam var diyodun sancın falan mı geldi nasıl oldu?Arkadaşlar merhaba ben dün öğlen doğum yaptım erken oldu ama çok şükür ikimizde çok iyiz sezeryan oldu ve sütüm gelmiyor hemşireler mama al 3 saat ara ile ver ama arada meme ucunu tutsun bebek dediler sizce mamanin zararı olur mu kafam çok karışık alışmasın diyorlar
Önce memeni ver bir iki çeksin sonra mamayı ver bu aradaArkadaşlar merhaba ben dün öğlen doğum yaptım erken oldu ama çok şükür ikimizde çok iyiz sezeryan oldu ve sütüm gelmiyor hemşireler mama al 3 saat ara ile ver ama arada meme ucunu tutsun bebek dediler sizce mamanin zararı olur mu kafam çok karışık alışmasın diyorlar
Öyle yapıyorum cnm baktım acıkıyor hemen meme veriyorum sar sıvı geliyor biraz memeyi bırakınca mama veriyorum suyum geldi bir anda zamanında gelmişim kordon dolaşmış süpriz oldu bize Rabbim herkese kolaylık versin sezeryan çok zormuş gerçektenÖnce memeni ver bir iki çeksin sonra mamayı ver bu arada
Allah anali babali buyutsun insallah biran oncede bol bol sutun gelirArkadaşlar merhaba ben dün öğlen doğum yaptım erken oldu ama çok şükür ikimizde çok iyiz sezeryan oldu ve sütüm gelmiyor hemşireler mama al 3 saat ara ile ver ama arada meme ucunu tutsun bebek dediler sizce mamanin zararı olur mu kafam çok karışık alışmasın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?