Aynen cnm. Valla hasta hasta geldim bugün. Zaten giyim kuşamı dert etmiyorum bir kaç haftası alıştım sanirim aynı formaları giymeye.Çok şükür bu hafta işte son cuma bitiyor ne giycem derdi YÖK istediğimde uzanırım artık seninde son dini cnm işte son haftan
bebeğinin boyu kilosu falan nasıl?Aynen cnm. Valla hasta hasta geldim bugün. Zaten giyim kuşamı dert etmiyorum bir kaç haftası alıştım sanirim aynı formaları giymeye.
3100 du en son gittiğimizde 35+6 da...51 cm dedi. Ama çok bu ölçülere güvenemiyorum. Sağlıklı olsun da ins. Masallah kuzularımızabebeğinin boyu kilosu falan nasıl?
Senin ne kadar cnm? Aramızda fazla yok .bebeğinin boyu kilosu falan nasıl?
maşallah canım benimki çok iri bir bebek değil dedi doktor ama ölçüler alttakiyle uyumlu boyu 48 cm normal diyo 3 hafta daha var inşallah uzar biraz daha ama benim iştahım çok yok3100 du en son gittiğimizde 35+6 da...51 cm dedi. Ama çok bu ölçülere güvenemiyorum. Sağlıklı olsun da ins. Masallah kuzularımıza
benim doktorda bugün 23 üne tarih verdi ben tarih veriyorum ama hastalarım hep o tarihten önce geliyor dedi bakalım nolcak verdiği taih 38+5 oluyoKızlar doktor kontrolümüze gittik bugün. 37+1 gün 2900 gr geldi oğlum. Haftaya Perşembe’ye sezaryen günü aldık sabah 9 da olacak nasipse. Tabii o zamana kadar doğurmazsam :))
benim doktorda bugün 23 üne tarih verdi ben tarih veriyorum ama hastalarım hep o tarihten önce geliyor dedi bakalım nolcak verdiği taih 38+5 oluyo
Masallah ne güzel. Sağlıkla al kucağına insallah. Darısı basimizaKızlar doktor kontrolümüze gittik bugün. 37+1 gün 2900 gr geldi oğlum. Haftaya Perşembe’ye sezaryen günü aldık sabah 9 da olacak nasipse. Tabii o zamana kadar doğurmazsam :))
Hayirlisi olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)Bayanlar çok sevinçliyim bugün doktor kontrolüme gittim ve yarın yedi buçuğa normal doğum yapacağım inşallah. Önceki doktorumun dediği herşey yanlışmış nerdeyse ne haftasından ileriymiş ne sıvısı yetersizmiş. Ne de eşi yaşlıymış. Açılmam da olunca yarın gel jelle doğurtalım dedi
Şimdi kontrolden çıktım persembe yenıden kontrol dedı cuma alabılırım dedı bebek 3300olmus bu Arada sanırım senle aynı anda olabılır Doğum:)Hayirlisi olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)
Canım benim oğlumda öyleydi.2850 doğdu şimdi masallah sınıfının en uzunu. Hiç takma kiloyu boyu. Genlerinde varsa kocaman oluyorlar.maşallah canım benimki çok iri bir bebek değil dedi doktor ama ölçüler alttakiyle uyumlu boyu 48 cm normal diyo 3 hafta daha var inşallah uzar biraz daha ama benim iştahım çok yok
Masallah ne güzel. Sağlıkla al kucağına insallah. Darısı basimiza
Amin canım cümlemize inşallahHayirlisi olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)
Ya abisi kadar olsa iyi ben çok iri değilim ama babası uzun boylu iri:)ilk oğlumda maşallah güzel doğdu 52 cm di bu da öyle olur inşallahCanım benim oğlumda öyleydi.2850 doğdu şimdi masallah sınıfının en uzunu. Hiç takma kiloyu boyu. Genlerinde varsa kocaman oluyorlar.
Evet canım 29 Kasımda sancım geldi doktora gittim açılmam da vardı ama bebeğim ters döndüğü için sezeryan oldumMerhaba canım doğum yaptın mı merak ettim nasıl oldu durumun
Arkadaşlar merhaba ben dün öğlen doğum yaptım erken oldu ama çok şükür ikimizde çok iyiz sezeryan oldu ve sütüm gelmiyor hemşireler mama al 3 saat ara ile ver ama arada meme ucunu tutsun bebek dediler sizce mamanin zararı olur mu kafam çok karışık alışmasın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?