♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

HAyırlısı olsun canım. Darısı başıma. Suni sancı mı verecekler peki ?

yukardaki mesajı dün yazdım ama göndermemişim:)) bugün kontrolüm vardı, cuma gününe ayın 8. gün verdi doktorum. bugün 37+6 günlük ve 2900 gram dedi, 3 kilo doğmayacak herhalde kızım
Sizin sezeryan olacak sanırım.

yukardaki mesajı dün yazdım ama göndermemişim:)) bugün kontrolüm vardı, cuma gününe ayın 8. gün verdi doktorum. bugün 37+6 günlük ve 2900 gram dedi, 3 kilo doğmayacak herhalde kızım
Aaaa sizlede ayni gunuz cuma bende sabah 6.30 hastanede olucam 8.30 dada alcaz dedi

sizi erken çağırmış, bana 9-10 gibi gel öğlen 1-2 gibi olur dedi, hayırlısı olsun
Amin hepimiz icin hayirlisi olsun. Saat kactan sonra bisey yeme icme dedi. Bide bu bisey icmeye suda dahil dimi ben napicam gece cok su tuketiyorum icim deli gibi yanio

Kızlar iyi akşamlar. Birşey soracağım; ben 39+2 deyim şuan. 38+6 da kontrole gittiğimde daha kanaldan 3,5 cm yukarıda demişti. Önümüzdeki c.tesi ayın 9 unda 40.hafta doluyor. Eğer gelmezse pazartesi suni sancı veririm daha inmezse sezeryana alacağım dedi. Suni sancı ile doğum yapan var mı aranızda? Normal sancıdan çok daha fazla diyorlar. Tecrübesi olan var mı bu konuda?

Hayır canım jel yapcaz dedi nasıl oluyor bende bilmiyorum onun sayesinde başlıycakmış doğumum. Bende merak içindeyim bugün uyku haram artık bana
Açılmayı hızlandırıyormuş sanırım kuzum. Çok sevindim senin için hayırlısı olsun. Sağlıkla doğurursun inşallah canım.

Açılmayı hızlandırıyormuş sanırım kuzum. Çok sevindim senin için hayırlısı olsun. Sağlıkla doğurursun inşallah canım.
Bende öyle diye biliyorum ama sancı kısmını nasıl olcak bilmiyorum suni sancı vermiycem dedi çünkü jel yapcak dedi..normal doğum yapıcaksın deyince bana kendimi kaybettim sevinçten detaylı soramadım yarın görcem bakalım nasıl bişeymiş sizinle de paylaşırım inşallah. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin yavrularımızı sağlıkla aldırsın inşallah kucaklarımıza.

O zaman gonlunden gecen neyse oyle olsun insallahh saglikla kucagina al yavrunu :)
Allah hayırlısı neyse hangı gun
O zaman gonlunden gecen neyse oyle olsun insallahh saglikla kucagina al yavrunu :)
amin canım ben korkudan sanırım tarıh ne kadar uzarsa o kadar ıyı modundayım ama kaçış yok sağlıkla alalım inşallah sende Doğumdan hemen sonra gir ve haber ver beklıyor olucaz ben hemen giremem sanırım genel anestezi istiyorum cunku

Bu konuyla ilgili bi arkadaşımdan duyduğum kadarıyla sancı aniden geldiği için daha zor oluyormuş hem anne için hem bebek için. Normal doğum sancısı kademe kademe şiddeti arttığı için bebek onları tolere ederken zorlanmıyormuş. Suni sancıda o kademenin tutturulması zormuş galiba. Bu yüzden bebek korkup kakasını anne karnında yapabiliyormuş. İnşallah iner de hiç birine gerek kalmaz canım

Amin inşallah canım. İnşallah jele bile gerek kalmadan doğum yaparsın hemen. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…