♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Hadi yaa işte büyük de olacak 40tan sonra yapma ihtimali yüksek oluyor. Galiba ben doktora eğer bebek inmemişse sezeryan istiyorum diyeceğim ya. Kendim için değil de bebeğe bir şey olur diye korkuyorum. Ay normalde çok sakin bir yapım var ama şimdi ne yapacağımı bilemedim panik oldum. :)

Tamam insallah hersey guzel giderde hemen girer tatli tatli cok iyiyim bebegim.iyi sutumde geldi yazarim :))

kızlar günaydın :) öncelikle doğum yapanları tek tek kutluyorum ne güzel kavuştunuz meleklerinize darısı başımıza inşallah bu hafta çok doğum var desenize ben de dün gittim kontrole 37 + 3 deyim yarım cm açılman var dedi normal olacak inşallah çatın müsait doğuma zaten minik de bir bebek kolayca doğurursun dedi ( 2650 gr ) 3 kiloyu yakalar mı bilmiyorum ama sağlıklı olsun da doğunca da kilo alır diyorum artık takmicam napalım. zaten eşim de 1600 doğmuş biraz genetik de olabilir belki. ama en son doğuracaklardan biriyim heralde ben de doktor nerden baksan daha 10 gün gelmez bu çok heveslenme dedi aman 10 güne razıyım ben ama daha fazla da sabredemicem zaten 40 ın içinde olcak 10 gün sonra meleğimi çok merak ediyorum size de böyle oluyor mu ya? böyle karnıma ayağını dayıyor ya artık o ayağı görmek dokunmak öpmek istiyorum içim gidiyor yetmiyor hareketleri bana

şimdilik en son ben doğuracağım gibi görünüyor nasip tabi erken gelmezse

Hayır canım jel yapcaz dedi nasıl oluyor bende bilmiyorum onun sayesinde başlıycakmış doğumum. Bende merak içindeyim bugün uyku haram artık bana
Ay çok merak ediyorum ben de şu jel işini. Müsait olunca yazıver Canım. Hayırlısıyla bir avazda kucağına alırsın inş

Bende de bu aralar sütüm Gelmicek diye korku var çünkü göğüslerim küçük ve hic bir değişiklik yok
Bide bisey soracam kızlar pijamalarınızı lohusa seti diye mi aldınız normal pijama takımı olarak mi
Ben 3 tane normal pijama takımı aldim birinin sahanlığı da var

Bende de bu aralar sütüm Gelmicek diye korku var çünkü göğüslerim küçük ve hic bir değişiklik yok
Bide bisey soracam kızlar pijamalarınızı lohusa seti diye mi aldınız normal pijama takımı olarak mi
Ben 3 tane normal pijama takımı aldim birinin sahanlığı da var

ben normal pijama takımı aldım canım ilk çocuktan olanı şimdi giyiyorum onu götürmüycem bi tanesi önden düğmeli penye,bitanesi polar sabahlıklı takım bitanesi de biraz daha kalın penyeden hatta bi de kadife mavi alt aldım yedek çünkü kan faln olabiliyo hepsini de valizime koydum bi de polar çorap koydum sezeryandan onra ayaklarım çok üşümüştü çünkü

önü düğmeli değilse eğer emzirme atleti kesinlikle koy valizine yoksa sırtın üşür normal atletle

süt konusuna gelince hiç tereddüt etme hatta göğsü küçük olanların daha çok sütü olduğunu duydum benim öyle değil ama sütüm çok az geldi oğlum 1 yazşına geldiğinde kesildi hatta ama tanıdıklarım vardı maşallah bol bol sütleri oldu minicik göğüsle

İnşallah canim ya
Pijamalarım önden düğmeli değil o zaman iki tane emzirme atleti almalıyım

Ben ilk giymeye tek gecelik aldim onden dugmeli canim onun disinda 3lu lohusa pijama seti aldim alt ust sabahligi var annem normal pijama takimi hediye aldi bide gectigimiz cumartesi kayinvalidem lohusa pijama takimi hediye aldi alt ust. Hastanede 1 gece kalicam geceligi bide lohusa takimlarini goturucem hastaneye annemin aldigi takimi evde degerlendiricem lastigi yukarda gerci gobek deligimin ustunde kalio ama lastikli die goturmek istemiorum

Bende 3takım pıjama koydum bırı sabahlıklı gecelık almadım ılk Doğumda da ihtıyacım olmamıştı sonda çıkana kadar hastane gecelıgı kalıyor üstünde Zaten ayağa kaldıracakları zaman sonda çıkıyor pıjamanı gıydırıyorlar bu Arada sezeryan için hastanede yatılacak gece sayısı iki dedı dün Dr kendı istegıyle bır gece kalıp cıkanlar var ama ben tavsıye etmıyorum dedım

Canim tek gecelik koymadin mi sonda monda taktiklarinda gecelik daha iyi die diymustum sen tecrubelisin ilkinde ihtiyac duymadin mi
Götürdüm ama kullanmadım çünkü ameliyattan çıktığımda baya titriyordum alta battaniye gibi bişey örttüler sonda çıkana kadar sonra da pijama giydim öyle hatırlıyorum benim lohusa pijamam kremdi ped falan belli oluyodu bi de kan lekesi olur diye onu da rahat giyemedim onun için yeni aldım mavili mavili

Şimdi de koymadım yani gecelik .normal Doğumda iyi oluyo diyorlar ama

Hadi banada mutlaka 1 tane gecelik al demislerdi bende aldim onu dugmeli. Lohusa pijamalariminda bir takimi mavi digeri kirik beyaz pudra karisik yani kirik beyaz ama gogus kisminin altindan pudra dantel gecio serit tarzi bide puantiyeleri var pudra bide kol uclari pudra oyle bisey. Aldim artik geceligide yapcak bisey yok gecelikte mavi. Peki ne bilim kanaman var mi diyr bakiolarmis falan o sadece normal.dogumda mi gerci ben zaten geceligi aldigimda normal dogum yapcagimi dusunerek almistim sezaryendede isine yarar sonda falan takili olcak diolardi neyse artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…