♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Pijamayı sonda falan çıkınca giyiyorsun zaten ki o da akşamı buluyor akşam da yürütüyorlar seni o zaman giyiyorsun canım sen koy yine de ne olur ne olmaz yanında bulunsun

Ay çok merak ediyorum ben de şu jel işini. Müsait olunca yazıver Canım. Hayırlısıyla bir avazda kucağına alırsın inş
Doğumumu yaptım bayanlar kavuştum peri oğluma hamdolsun.  7.30 da hastaneye yatış yaptım dokuz gibi doktorum geldi jelimi uygulayıp suyumu patlattı. 2 cm açılmam vardı daha sonra 12:40 a kadar sancı cektim bu arada ikinci jel de yapıldı ikinci jelden beş dakika sonra ıkınmalarım başladı ve 13:02 de hamdolsun minik Çağatayımıza kavuştuk. Sütüm de hemen geldi çok şükür

Çok sevindim Canım güle güle sağlıkla büyütün bebeğinizi

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün...

Gözün aydın canımmmm :) Normal doğurdun demek ne güzel. Suni sancı falan verdiler mi?

maşallah çok kısa sürmüş doğum, bebek de siz de iyisiniz değil mi? Sağlıkla büyütün Çağatay'ı:)

Gözün aydın canımmmm :) Normal doğurdun demek ne güzel. Suni sancı falan verdiler mi?
Çok teşekkür ederim hepinize. Darısı sizlerin başına inşallah Rabbim tek avazda sağlıkla kurtarsın hepinizi inşallah. Yapılmadı canım kendi sancılarım başladı jelden sonra çok şükür hiç bi ek mudahale gerekmedi hamdolsun tek epizyotemi uyguladı doktor doğum sırasında. Bir kaç dikişim var yani. Onun dışında hamdolsun iyiyim. Muhakkak ki zordu ama sonundaki sevinç mutluluk ve rahatlama paha biçilemez gerçekten

ne mutlu, normal doğuma büyükler öyle der ya hep o an zor, Allah kimseyi o durumda oyalamasın ama bitince de bıçakla kesilmiş gibi biter her şey diye, tekrar gözünüz aydın

Tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün evladin jel o niçin sürüyorlar acaba

Oyy masallah Allah gule gule buyutmeyi nasip etsin :)

Ne guzel bi duygu okurken bile insanin ici huzur doluyor

Ayy ne mutlu sana Allah anali babali buyutsun insallah :)

Çok teşekkür ederim hepinize jel sancıları başlattı sanırım canım ve üzerinde yazdığına göre ıkınma sırasında yırtılmayı en aza indiriyormuş

Kızlar doğum edenler özellikle size sorum olacak doğumdan sonra çok mu karniniz şiş kalıyor bazıları doğum etmemiş gibi oluyorsun diyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…