Sönmüş balon gibi oluyoKızlar doğum edenler özellikle size sorum olacak doğumdan sonra çok mu karniniz şiş kalıyor bazıları doğum etmemiş gibi oluyorsun diyor da
Doğumdan sonra hemen kalkabildin mi. Ağrıların falan geçti mi? dikişim var diyorsun gerçi onlar ister istemez ağrı yapmıştır. Bir de minik Çağatay kaç kilo doğdu? Kaç kilo olunca epizyotomi uyguluyorlar onun için sordum.Çok teşekkür ederim hepinize. Darısı sizlerin başına inşallah Rabbim tek avazda sağlıkla kurtarsın hepinizi inşallah. Yapılmadı canım kendi sancılarım başladı jelden sonra çok şükür hiç bi ek mudahale gerekmedi hamdolsun tek epizyotemi uyguladı doktor doğum sırasında. Bir kaç dikişim var yani. Onun dışında hamdolsun iyiyim. Muhakkak ki zordu ama sonundaki sevinç mutluluk ve rahatlama paha biçilemez gerçekten
Bazıları karnın doğum etmemiş gibi durur diyor daSönmüş balon gibi oluyo
Yok canım biraz gidiyo sanırım 5 kilo falan sertlik gidiyo işte yumuşak yumuşak oluyo sönmüş balon gibiBazıları karnın doğum etmemiş gibi durur diyor da
Sezaryen mi olacak sizin deSa bayanlar bayagidir girmiyorum siteye enson bakiyim hamisler dedim benimde son 8 gun gecen hafta nts de hafif sancilar cikti henuz hic acilma yok bebek yola girmemus dedi beklemedeyim ama ben korkuyom
Canım senin Doğum bugündü dimi hadi sağlıcakla al yavrunu kucağınaSezaryen mi olacak sizin de
Aminn ama bugun degil kuzum yarin ayin 8indeCanım senin Doğum bugündü dimi hadi sağlıcakla al yavrunu kucağına
Ne kadar zamanda toparlaniyor pekiYok canım biraz gidiyo sanırım 5 kilo falan sertlik gidiyo işte yumuşak yumuşak oluyo sönmüş balon gibi
Onu hatırlamıyorum işteNe kadar zamanda toparlaniyor peki
Canım kontrolden çıktım salı alcak Doğuma o güne kadar bır problem çıkmazsa çıkarsa her Hangı bır durumda hemen gel dedıAminn ama bugun degil kuzum yarin ayin 8inde
Hayirlisi olsun canim hakkindaCanım kontrolden çıktım salı alcak Doğuma o güne kadar bır problem çıkmazsa çıkarsa her Hangı bır durumda hemen gel dedı
Stres coktu gun icinde agladim falan hatta baya neye agladigimi bilmeden sonra esim geldi erkenden o gelince konustuk ettik biraz gecti simdide deli gibi heyecan var. Abdest aldim bi yasin okuym istiorum huzur buluymHilal heycan var mi
Allah yardımcın olsun dualarımız yarın senınle sağlıkla kucağına al bebişini bızede musayıt olduğunda haber verStres coktu gun icinde agladim falan hatta baya neye agladigimi bilmeden sonra esim geldi erkenden o gelince konustuk ettik biraz gecti simdide deli gibi heyecan var. Abdest aldim bi yasin okuym istiorum huzur buluym
Yo hicte sis kalmiyor ben toplamda 13 14 kilo almistim ama suan hic dogum yapmamis gibiyim sezeryan olmasina ragmen.. hafif deri fazlaligi var ama cok az Elhamdulillah cok rahatimKızlar doğum edenler özellikle size sorum olacak doğumdan sonra çok mu karniniz şiş kalıyor bazıları doğum etmemiş gibi oluyorsun diyor da
Allah yardımcın olsun kuzum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kendini de boşuna strese sokma, keyfini çıkar yarın minik paşan kollarında olacak.Stres coktu gun icinde agladim falan hatta baya neye agladigimi bilmeden sonra esim geldi erkenden o gelince konustuk ettik biraz gecti simdide deli gibi heyecan var. Abdest aldim bi yasin okuym istiorum huzur buluym
Cok sagolun stresliyim suan niye boyleyim hem guluyorum hem endiseliyim tuhaf mutlaka musait oldugumda yazarimAllah yardımcın olsun dualarımız yarın senınle sağlıkla kucağına al bebişini bızede musayıt olduğunda haber ver
Amin kuzum cok sagol hepimiz saglikla alalim insallah. Yazarim musait oldugumda detaylariAllah yardımcın olsun kuzum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kendini de boşuna strese sokma, keyfini çıkar yarın minik paşan kollarında olacak.
Hilal n’aptın ?Amin kuzum cok sagol hepimiz saglikla alalim insallah. Yazarim musait oldugumda detaylari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?