♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Doğumdan sonra hemen kalkabildin mi. Ağrıların falan geçti mi? dikişim var diyorsun gerçi onlar ister istemez ağrı yapmıştır. Bir de minik Çağatay kaç kilo doğdu? Kaç kilo olunca epizyotomi uyguluyorlar onun için sordum.

Sa bayanlar bayagidir girmiyorum siteye enson bakiyim hamisler dedim benimde son 8 gun gecen hafta nts de hafif sancilar cikti henuz hic acilma yok bebek yola girmemus dedi beklemedeyim ama ben korkuyom

Stres coktu gun icinde agladim falan hatta baya neye agladigimi bilmeden sonra esim geldi erkenden o gelince konustuk ettik biraz gecti simdide deli gibi heyecan var. Abdest aldim bi yasin okuym istiorum huzur buluym
Allah yardımcın olsun dualarımız yarın senınle sağlıkla kucağına al bebişini bızede musayıt olduğunda haber ver

Kızlar doğum edenler özellikle size sorum olacak doğumdan sonra çok mu karniniz şiş kalıyor bazıları doğum etmemiş gibi oluyorsun diyor da
Yo hicte sis kalmiyor ben toplamda 13 14 kilo almistim ama suan hic dogum yapmamis gibiyim sezeryan olmasina ragmen.. hafif deri fazlaligi var ama cok az Elhamdulillah cok rahatim

Stres coktu gun icinde agladim falan hatta baya neye agladigimi bilmeden sonra esim geldi erkenden o gelince konustuk ettik biraz gecti simdide deli gibi heyecan var. Abdest aldim bi yasin okuym istiorum huzur buluym
Allah yardımcın olsun kuzum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kendini de boşuna strese sokma, keyfini çıkar yarın minik paşan kollarında olacak.

Allah yardımcın olsun kuzum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kendini de boşuna strese sokma, keyfini çıkar yarın minik paşan kollarında olacak.
Amin kuzum cok sagol hepimiz saglikla alalim insallah. Yazarim musait oldugumda detaylari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…