Doğum oldu galiba Hilalden ses yok :)Hilal n’aptın ?
Bakalım senin kız ne zaman gelecek☺☺Doğum oldu galiba Hilalden ses yok :)
Buralarda kimse kalmadı ya :)Doğum oldu galiba Hilalden ses yok :)
Yarın mı acabaBakalım senin kız ne zaman gelecek☺☺
Canım binle çok yakınız durumun nedir bu aralar sancı belirti var mi ya da çok kasilmaDoğumdan sonra hemen kalkabildin mi. Ağrıların falan geçti mi? dikişim var diyorsun gerçi onlar ister istemez ağrı yapmıştır. Bir de minik Çağatay kaç kilo doğdu? Kaç kilo olunca epizyotomi uyguluyorlar onun için sordum.
Kalktım çok şükür canım. İlk gün biraz kasılmalar devam etti rahim toparlandığı için mi yoksa üşüdüm o yüzden mi bilmiyorum. Ama sıcak su torbası vs koydum sabaha kadar dinlendim. Dikişler yanma yapıyor haliyle hala kısmen var ama bu herhangi bi işime engel olmuyor ara sıra otururken gerilip acıtıyor o kadar. Onun dışında hamdolsun iyiyim yani. Darısı sizlerin de başına inşallahDoğumdan sonra hemen kalkabildin mi. Ağrıların falan geçti mi? dikişim var diyorsun gerçi onlar ister istemez ağrı yapmıştır. Bir de minik Çağatay kaç kilo doğdu? Kaç kilo olunca epizyotomi uyguluyorlar onun için sordum.
Hilal Bebişe daldı bizi unuttu kızlar:)şaka bir yana inşallah iyidirlerBende hilal i merak edıyorum valla salı sabahta ben sezeryana gıricem 39.hafta 2.sezeryan
Yok canim sezaryen demedi dr suanlikSezaryen mi olacak sizin de
Kızlar sancı su nisan hiçbir şey yok gunum de var daha bekliyorum bakalım ne olacak erken gelmeyecek ama o belli inşallah geç kalmaz
Benim ayakta durunca adet sancısı gibi sancım oluyo başka da bişe yok hareketlerim çok kısıtlandı hiçbişe yapamıyorumSelam kızlar bende aralık annesiyim37+5iz şuan. İlk gebeliğim ve çook sabırsızlanıyorum. 32 haftalıkken erken doğum tehlikem vardı 1 cm açıklık vardı ve bebeğim o zamandan beri doğum pozisyonunda. Riskli haftaları atlattık artık gelebilir derken şimdi de gelesi yok paşanın Hiç bi belirti yok, sizlerde durum nasıl? Hiç bi belirti olmadan aniden doğuma giden oldu mu?
Hoşgeldin bu Arada :)Benim ayakta durunca adet sancısı gibi sancım oluyo başka da bişe yok hareketlerim çok kısıtlandı hiçbişe yapamıyorum
Kaç günde iyileşiyor peki sen bilirsin bide çok mu kötü ağrısıBende hilal i merak edıyorum valla salı sabahta ben sezeryana gıricem 39.hafta 2.sezeryan
Canım sonuçta amelıyat böyle düşün ayağa kalkınca bol bol yürüyüş yatarsan zor ıyılesırsın ben 14yıl önce yaptım ilk doğumu bu bıraz sürpriz oldu bizeKaç günde iyileşiyor peki sen bilirsin bide çok mu kötü ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?