♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kızlar sancı su nisan hiçbir şey yok gunum de var daha bekliyorum bakalım ne olacak erken gelmeyecek ama o belli inşallah geç kalmaz

Canım binle çok yakınız durumun nedir bu aralar sancı belirti var mi ya da çok kasilma

Kalktım çok şükür canım. İlk gün biraz kasılmalar devam etti rahim toparlandığı için mi yoksa üşüdüm o yüzden mi bilmiyorum. Ama sıcak su torbası vs koydum sabaha kadar dinlendim. Dikişler yanma yapıyor haliyle hala kısmen var ama bu herhangi bi işime engel olmuyor ara sıra otururken gerilip acıtıyor o kadar. Onun dışında hamdolsun iyiyim yani. Darısı sizlerin de başına inşallah

Hilal den ses yok ya çok merak ediyorum nasıl geçti diye ben çok korkuyorum bu aralar çünkü

Selam kızlar bende aralık annesiyim 37+5iz şuan. İlk gebeliğim ve çook sabırsızlanıyorum. 32 haftalıkken erken doğum tehlikem vardı 1 cm açıklık vardı ve bebeğim o zamandan beri doğum pozisyonunda. Riskli haftaları atlattık artık gelebilir derken şimdi de gelesi yok paşanın Hiç bi belirti yok, sizlerde durum nasıl? Hiç bi belirti olmadan aniden doğuma giden oldu mu?

Ağrı sızı gelen gıden uykusuzluk çok normal şuan bızı unutması Allah yardımcısı olsun

Kızlar sancı su nisan hiçbir şey yok gunum de var daha bekliyorum bakalım ne olacak erken gelmeyecek ama o belli inşallah geç kalmaz

Benimde daha ne acilma ne sanci var sali gunu dr gel muayene edelim belki yatiriz dedi ama o gun 39+4 oluyorum yine bisey olmazsa cumaya kadar yani tam 40 haftalik oluyo o gune kadar bekleyelim bi sıkıntı yoksa dicem ins kendi gelir hayirlisiyla

Benim ayakta durunca adet sancısı gibi sancım oluyo başka da bişe yok hareketlerim çok kısıtlandı hiçbişe yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…