♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Amin canım inşallah yatiririz derken suni sancıyı falan kast etti değil mi doktor

Hilal dan da ses yok ya haftaya pazartesi bende doğum edecem inşallah çok merak ediyorum nasıl geçmiş ağrısı çok mu diye

Allah anali babali buyutsun
:)
Senin nasıl geçti canim ya çok mu ağrın vardı kaç günde iyilestin ben çok korkuyorum haftaya pazartesi inşallah spinal sezeryan olacak nasıl anlatır misin biraz

Senin nasıl geçti canim ya çok mu ağrın vardı kaç günde iyilestin ben çok korkuyorum haftaya pazartesi inşallah spinal sezeryan olacak nasıl anlatır misin biraz
Yo hic sikma kendini canim elhamdulillah benim cok kolaydi stres olmamaya calistim iste ameliyathanede beklerken streslendim birazda soguk oluyor ya ameliyathaneler o yuzden dogumdan sonra baya ellerim falan titredi 2 saate gecti. Agri kesici igneler falan yapiyorlar agriyi hic hissetmedim nerdeyse 12 saat sonra kaldiriyorlar narkozun etkisiyle ilk basta bas donmesi oluyor az az yuruyorsun sonra siklasiyor yurumelerin rahatliyosun zaten. Bende sadece gaz sorunu oldu gazini cikartamadigin zaman agri oluyormus bi ara sag tarafim komple agridi igne yaptilar sicak su torbasi verdiler birazda yuruyunce gecti zaten 24 saat sonra ciktim hastaneden rahat bi sekilde eve geldim 5. Gununde de sargi komple cikti 1 hafta sonra da her isimi kendim cok rahat yapiyordum. Bas agrisi icinde yanimda 1 lt kayisi hosafi 1 lt sut yapici icecek goturdum kahve goturdum bol bol sivi tukettim bas agrisida hic cekmedim elhamdulillah seninkide oyle kolay gecer insallah

Kızlar yarın sabah 7:30da yatışım yapılcak 8gibi sezeryana gırcem dualarınızdan benıde eksık etmeyin lütfen

Son düzenleme:
Bende kahve götüreyim o zaman nescafe mi yoksa türk kahvesi mi senden öyle duyunca rahatladim biraz sağol

Kızlar yarın sabah 7:30da yatışım yapılcak 8gibi sezeryana gırcem dualarınızdan benıde eksık etmeyin lütfen
Hayırlısıyla girip bebisinle sağlıkla çıkarsın inşallah spinal mi olacak
Haberlerini bekliyoruz bende pazartesi girecem inşallah heyecanliyim ve korkuyorum biZimle paylaşırsan seviniriz

Hayırlısıyla girip bebisinle sağlıkla çıkarsın inşallah spinal mi olacak
Haberlerini bekliyoruz bende pazartesi girecem inşallah heyecanliyim ve korkuyorum biZimle paylaşırsan seviniriz
Yok canım ben genel istiyorum kendıme gelır gelmez yazarım Allah ızın verirse bu ıkıncı Doğum ve çok korkuyorum

Benim de haftaya cuma kesinleşti keşke benim de sabahtan olsa ama öğleden sonraya kalmış ben de 2. Sezeryan be bende yine korkuyorum
Sağlıkla al kucağına inşallah.biz basımıza gelecekleri bılıyoruz ondan daha çok korkuyoruz Allah yardımcımız olsun inşallah.benım evımle hastane karşılıklı doktorum bu gece nobetcı sabah 11de ayrılıyor o yüzden sabahtan alıcak benı bır aksılık olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…