Amin canım inşallah yatiririz derken suni sancıyı falan kast etti değil mi doktorBenimde daha ne acilma ne sanci var sali gunu dr gel muayene edelim belki yatiriz dedi ama o gun 39+4 oluyorum yine bisey olmazsa cumaya kadar yani tam 40 haftalik oluyo o gune kadar bekleyelim bi sıkıntı yoksa dicem ins kendi gelir hayirlisiyla
Sezeryan şeklınız neydı acaba hangı aneztezı ıle oldunuzMerhaba bende Aralık annesiyiö ve dün sezeryan ile doğum yaptım
Evet ama ins oyle olmazAmin canım inşallah yatiririz derken suni sancıyı falan kast etti değil mi doktor
İnşallah canım bana da ondan bahsetti hala sancim yok benim de çünkü 40 i da geçiririz bir kaç gün daha olması suni dediEvet ama ins oyle olmaz
Senin yine 40 geciririz demis benim 39+4oluyo ama kesin demedi belki dedi kismetİnşallah canım bana da ondan bahsetti hala sancim yok benim de çünkü 40 i da geçiririz bir kaç gün daha olması suni dedi
Spinal oldum canım baya ağrım oldu birde tansiyon sorunum oldu baya çektim yani bugün eve çıkıcaz kısmetse 4 gün oldu ama hala ağrılarım var tabiSezeryan şeklınız neydı acaba hangı aneztezı ıle oldunuz
Inşaallah normal yoldan sağlıkla doğum yaparız canım.bekliyorum bakalimSenin yine 40 geciririz demis benim 39+4oluyo ama kesin demedi belki dedi kismet
Allah anali babali buyutsunMerhaba bende Aralık annesiyiö ve dün sezeryan ile doğum yaptım
Senin nasıl geçti canim ya çok mu ağrın vardı kaç günde iyilestin ben çok korkuyorum haftaya pazartesi inşallah spinal sezeryan olacak nasıl anlatır misin birazAllah anali babali buyutsun
:)
Yo hic sikma kendini canim elhamdulillah benim cok kolaydi stres olmamaya calistim iste ameliyathanede beklerken streslendim birazda soguk oluyor ya ameliyathaneler o yuzden dogumdan sonra baya ellerim falan titredi 2 saate gecti. Agri kesici igneler falan yapiyorlar agriyi hic hissetmedim nerdeyse 12 saat sonra kaldiriyorlar narkozun etkisiyle ilk basta bas donmesi oluyor az az yuruyorsun sonra siklasiyor yurumelerin rahatliyosun zaten. Bende sadece gaz sorunu oldu gazini cikartamadigin zaman agri oluyormus bi ara sag tarafim komple agridi igne yaptilar sicak su torbasi verdiler birazda yuruyunce gecti zaten 24 saat sonra ciktim hastaneden rahat bi sekilde eve geldim 5. Gununde de sargi komple cikti 1 hafta sonra da her isimi kendim cok rahat yapiyordum. Bas agrisi icinde yanimda 1 lt kayisi hosafi 1 lt sut yapici icecek goturdum kahve goturdum bol bol sivi tukettim bas agrisida hic cekmedim elhamdulillah seninkide oyle kolay gecer insallahSenin nasıl geçti canim ya çok mu ağrın vardı kaç günde iyilestin ben çok korkuyorum haftaya pazartesi inşallah spinal sezeryan olacak nasıl anlatır misin biraz
4günmü yattınız hastanede neden o kadar çokSpinal oldum canım baya ağrım oldu birde tansiyon sorunum oldu baya çektim yani bugün eve çıkıcaz kısmetse 4 gün oldu ama hala ağrılarım var tabi
Bende kahve götüreyim o zaman nescafe mi yoksa türk kahvesi mi senden öyle duyunca rahatladim biraz sağolYo hic sikma kendini canim elhamdulillah benim cok kolaydi stres olmamaya calistim iste ameliyathanede beklerken streslendim birazda soguk oluyor ya ameliyathaneler o yuzden dogumdan sonra baya ellerim falan titredi 2 saate gecti. Agri kesici igneler falan yapiyorlar agriyi hic hissetmedim nerdeyse 12 saat sonra kaldiriyorlar narkozun etkisiyle ilk basta bas donmesi oluyor az az yuruyorsun sonra siklasiyor yurumelerin rahatliyosun zaten. Bende sadece gaz sorunu oldu gazini cikartamadigin zaman agri oluyormus bi ara sag tarafim komple agridi igne yaptilar sicak su torbasi verdiler birazda yuruyunce gecti zaten 24 saat sonra ciktim hastaneden rahat bi sekilde eve geldim 5. Gununde de sargi komple cikti 1 hafta sonra da her isimi kendim cok rahat yapiyordum. Bas agrisi icinde yanimda 1 lt kayisi hosafi 1 lt sut yapici icecek goturdum kahve goturdum bol bol sivi tukettim bas agrisida hic cekmedim elhamdulillah seninkide oyle kolay gecer insallah
Hayırlısıyla girip bebisinle sağlıkla çıkarsın inşallah spinal mi olacakKızlar yarın sabah 7:30da yatışım yapılcak 8gibi sezeryana gırcem dualarınızdan benıde eksık etmeyin lütfen
Yok canım ben genel istiyorum kendıme gelır gelmez yazarım Allah ızın verirse bu ıkıncı Doğum ve çok korkuyorumHayırlısıyla girip bebisinle sağlıkla çıkarsın inşallah spinal mi olacak
Haberlerini bekliyoruz bende pazartesi girecem inşallah heyecanliyim ve korkuyorum biZimle paylaşırsan seviniriz
Benim de haftaya cuma kesinleşti keşke benim de sabahtan olsa ama öğleden sonraya kalmış ben de 2. Sezeryan be bende yine korkuyorumYok canım ben genel istiyorum kendıme gelır gelmez yazarım Allah ızın verirse bu ıkıncı Doğum ve çok korkuyorum
Sağlıkla al kucağına inşallah.biz basımıza gelecekleri bılıyoruz ondan daha çok korkuyoruz Allah yardımcımız olsun inşallah.benım evımle hastane karşılıklı doktorum bu gece nobetcı sabah 11de ayrılıyor o yüzden sabahtan alıcak benı bır aksılık olmazsaBenim de haftaya cuma kesinleşti keşke benim de sabahtan olsa ama öğleden sonraya kalmış ben de 2. Sezeryan be bende yine korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?