- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Canim ben normalde ac karnina kahvalti niyetine baklavaya serbetli tatlilara bayilirdim ne zaman ki hamile kaldim tatli yiyemez oldum bayramda agzima 1 tane baklava atamadim o kadar yani hep tursu ayran falan yedim ictim durdum midemin bulantisina iyi geliodu ayran ama tatliyla aram.hic yok suan ve erkekmis dun pipisine:) kadar gosterdi doktorumYaa kızlar birşey soracam sizin canınız ne istiyor yemek olarak tatlı mi ekşi mi erkek olacak ya sizin acaba tatlı mi yeriniz sureklibenim canim hicbir şey istemiyor da çok merak ediyorum ya hayırlısıyla cuma olsada ogrensem
Evet ilginçmiş hep ekşi yersen kızın olur derlerdiKi cevremde tatli yiyemez oldugum icin kiz falan diolardi yok neymis ye tatli dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyiymis hurafe hepsi ama dun Beyaztas06 in dedigi gibi cok zor bi 3 aylik donem gecirmedim cok sukur belki erkekte oyle bi etki vardir
Ne dediler sizinkine ogrenebildiniz mi gosterdi mi kendiniBencede hurafe o dedikleri...ilk üç ayın iyi geçip erkek olmasıda bana saçma geliyor. Ablamın iki oğlu var ikisindede bulantısı vardı iştahsizlık vardı hep.. benimde hiç kötü geçmedi devletteki doktor kıza benziyor dedi. Bugün özele randevum var bakalım o ne diyecek.. çatlıycam meraktan.. adını bile buldum...kızsa. Hayırlısı hakkımızda sağlıklı olsunda...
Evet ilginçmiş hep ekşi yersen kızın olur derlerdibenim canim ne ekşi ne tatlı istemiyor ama 3 ayim zor geçmedi hayırlısı artik sağlıklı olsunda cuma günü öğreneceğiz insallah
Haber verirsin bizedeEvet ilginçmiş hep ekşi yersen kızın olur derlerdibenim canim ne ekşi ne tatlı istemiyor ama 3 ayim zor geçmedi hayırlısı artik sağlıklı olsunda cuma günü öğreneceğiz insallah
Allah kucagimizada almayi nasip etsinHepsinin tadı yeri ayrı allah'ım hayırlı evlat nasip eylesin hepimize. Benim ikinci oda erkek
Evet canım öğrendim hiç saklamadı kendini maşallah herşey ortadaydıNe dediler sizinkine ogrenebildiniz mi gosterdi mi kendini
Prenses gelio desenize hayırlısı olsun:)Evet canım öğrendim hiç saklamadı kendini maşallah herşey ortadaydı. kız benimki...
Cnm valla benım canım hiçbşy çekmıyo ya nırmalim yanii.ben ona inanmıyorum zaten,normalde tatlıyla aram pek yoktur yıne aynıyım yanı:)Yaa kızlar birşey soracam sizin canınız ne istiyor yemek olarak tatlı mi ekşi mi erkek olacak ya sizin acaba tatlı mi yeriniz sureklibenim canim hicbir şey istemiyor da çok merak ediyorum ya hayırlısıyla cuma olsada ogrensem
Evet tAbi ki en önemlisi o zaten tek isteğimiz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilDaha çokk alırsın zamanımız var :) allahn iznyle sağlıklı olsunda başka bşy istemem.gerısı kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?