♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Canim ben normalde ac karnina kahvalti niyetine baklavaya serbetli tatlilara bayilirdim ne zaman ki hamile kaldim tatli yiyemez oldum bayramda agzima 1 tane baklava atamadim o kadar yani hep tursu ayran falan yedim ictim durdum midemin bulantisina iyi geliodu ayran ama tatliyla aram.hic yok suan ve erkekmis dun pipisine:) kadar gosterdi doktorum

Ki cevremde tatli yiyemez oldugum icin kiz falan diolardi yok neymis ye tatli dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyiymis hurafe hepsi ama dun Beyaztas06 in dedigi gibi cok zor bi 3 aylik donem gecirmedim cok sukur belki erkekte oyle bi etki vardir

Ki cevremde tatli yiyemez oldugum icin kiz falan diolardi yok neymis ye tatli dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyiymis hurafe hepsi ama dun Beyaztas06 in dedigi gibi cok zor bi 3 aylik donem gecirmedim cok sukur belki erkekte oyle bi etki vardir
Evet ilginçmiş hep ekşi yersen kızın olur derlerdi benim canim ne ekşi ne tatlı istemiyor ama 3 ayim zor geçmedi hayırlısı artik sağlıklı olsunda cuma günü öğreneceğiz insallah

Bencede hurafe o dedikleri...ilk üç ayın iyi geçip erkek olmasıda bana saçma geliyor. Ablamın iki oğlu var ikisindede bulantısı vardı iştahsizlık vardı hep.. benimde hiç kötü geçmedi devletteki doktor kıza benziyor dedi. Bugün özele randevum var bakalım o ne diyecek.. çatlıycam meraktan.. adını bile buldum...kızsa. Hayırlısı hakkımızda sağlıklı olsunda...

Ne dediler sizinkine ogrenebildiniz mi gosterdi mi kendini

Evet ilginçmiş hep ekşi yersen kızın olur derlerdi benim canim ne ekşi ne tatlı istemiyor ama 3 ayim zor geçmedi hayırlısı artik sağlıklı olsunda cuma günü öğreneceğiz insallah
Haber verirsin bizede

Hepsinin tadı yeri ayrı allah'ım hayırlı evlat nasip eylesin hepimize. Benim ikinci oda erkek

Sonunda kız da var bununla birlikte 2 arkadaşın kız oldu sanırım :) Erkek daha yoğunlukta. Bir de kucağımıza alsaydık hayırlısıyla.
Bir de özele giden arkadaşlar siz her gittiğinizde doktor bak bu kafası bak bu bacakları diye konuşuyor mu? Doktorum iyi bir kadın ama açıklamaları çok yeterli değil sanki. Ultrasonda kendisi bakıyor ben de ekrana bakmaktan soru sormuyorum bişiy kaçırırım diye değiştiricem sanırım size de soruyum dedim.

Cnm valla benım canım hiçbşy çekmıyo ya nırmalim yanii.ben ona inanmıyorum zaten,normalde tatlıyla aram pek yoktur yıne aynıyım yanı:)

Bende inşallah yarın öğrenecem sizler ilk öğrendiğinizde birşeyler aldınız mi bebislere ben dayanamam yarın alırım heralde

Öğrenirsn canım inşallah. Belki senınde erkektr:) bebişe bşy almadımda kendıme aldımm :))) daha erken ya almak istemıyorm bi kaç ay snra alırm

benim bir arkadaşın kızı olmuştu ona almıştım bir hediye. sabah acaba benim kıza mı kalsa diye düşündüm:):) onun dışında bende daha başlamadım alışverişe.

Daha çokk alırsın zamanımız var :) allahn iznyle sağlıklı olsunda başka bşy istemem.gerısı kolay

Daha çokk alırsın zamanımız var :) allahn iznyle sağlıklı olsunda başka bşy istemem.gerısı kolay
Evet tAbi ki en önemlisi o zaten tek isteğimiz sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

kizlar lutfen bi bakin demin bi yerden kayisi yedi cok canim cekti bolca yedim dogaldi agactan gelmisti ... sonra da ya ilaclysa dedim ilacliysa bebegime bsy olur mu fikir verij

Ben bisey almadim daha benim annem bana firsat birakmaz cok alir o yuzden ben almak istemiyorum ben sadece bebek arabasi ve besigi bakmak icin hevesleniyorum model arastiriyorum simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…