- 2 Ağustos 2017
- 67
- 10
- 1
- 36
Amin inşallah sanırım şu anda doğumdasın Allah yardımcın olsunSağlıkla al kucağına inşallah.biz basımıza gelecekleri bılıyoruz ondan daha çok korkuyoruz Allah yardımcımız olsun inşallah.benım evımle hastane karşılıklı doktorum bu gece nobetcı sabah 11de ayrılıyor o yüzden sabahtan alıcak benı bır aksılık olmazsa
:) ya zaten rahatlik ve strestrn uzak olmakla da dogru orantili bence. Ben nescafe 2 si 1 arada goturdum ha bide bitter cikolata hastane lohusa serbeti kaynatiyordu bizim hastanede ilk lohusa serbetini ictim 2. Olarak kahve ictim yaninda kagit bardaklardan da goturursun. Koridorlarda elektrikli su sebilleri vardi ordan ilik su doldurup kahve yapip iciyordumBende kahve götüreyim o zaman nescafe mi yoksa türk kahvesi mi senden öyle duyunca rahatladim biraz sağol
Korkma canim ya 2.ler daha kolay oluyor bnim ilk seferi felaketti resmen ama buda sanki dogum yapmamisim gibiydi sakinles biraz okuo bitiyor sonucta bak ilk dogumun olmusta gecmis bileYok canım ben genel istiyorum kendıme gelır gelmez yazarım Allah ızın verirse bu ıkıncı Doğum ve çok korkuyorum
Tamam canim sağol:) ya zaten rahatlik ve strestrn uzak olmakla da dogru orantili bence. Ben nescafe 2 si 1 arada goturdum ha bide bitter cikolata hastane lohusa serbeti kaynatiyordu bizim hastanede ilk lohusa serbetini ictim 2. Olarak kahve ictim yaninda kagit bardaklardan da goturursun. Koridorlarda elektrikli su sebilleri vardi ordan ilik su doldurup kahve yapip iciyordum
Senin Doğum ne zaman canım bi biz kaldık heralde herkes doğurdu ?Hayırlısıyla girip bebisinle sağlıkla çıkarsın inşallah spinal mi olacak
Haberlerini bekliyoruz bende pazartesi girecem inşallah heyecanliyim ve korkuyorum biZimle paylaşırsan seviniriz
Benim de haftaya cuma kesinleşti keşke benim de sabahtan olsa ama öğleden sonraya kalmış ben de 2. Sezeryan be bende yine korkuyorum
Benimde haftaya pazartesi canim çok heycan var ve de korku hayırlısı artık bakalimSenin Doğum ne zaman canım bi biz kaldık heralde herkes doğurdu ?
Gözün aydın canim allah bagislasin darısı bizim başımıza inşallah çok ağrın oldu mu doğumdan sonra bide sutum hemen geldi mi benimde pazartesi inşallah korkuyorum heyecanda var tabi kiBen de cuma günü doğum yaptım kızlar ama bir türlü firsat bulamadım yazmaya. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Kızım 50 cm, 2940 gram doğdu. Spinal anesteziyle sezeryan oldum. Dikiş yerlerimde özellikle sağ ve sol köşelerde sızı var ama o kadar da kötü değil. Dün kızımın sağlık ocağında kontrolü vardı, yarın da ilk doktor randevusu var. İnşallah her şey yolunda der doktor amcası. Bu arada yüzünde biraz sarılık var ama gözlerinin içinde ve vücudun da değil, herhalde yarın ölçüm yapılır. bu şekilde bebeğini ilk doktor muayenesine götürenler, bebeğinize ne yapıldı? neyi incelendi yazarsanız sevinirim,çok merak ediyorum çünkü.
Henüz doğum yapmamış olan arkadaşlar da inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Hiçbir şeyle karşılaştırılamayacak, anlatılamıycak bir şeymiş, Allah isteyen herkese nasip etsin.
Benim de haftaya cuma kesinleşti ama günler geçmiyo yaBenimde haftaya pazartesi canim çok heycan var ve de korku hayırlısı artık bakalim
sizin kaç haftalık oluyo alınırken benim 38 hafta 4 günlük oluyorGözün aydın canim allah bagislasin darısı bizim başımıza inşallah çok ağrın oldu mu doğumdan sonra bide sutum hemen geldi mi benimde pazartesi inşallah korkuyorum heyecanda var tabi ki
Benim 38+6 oluyor çok heyecanliyim yaasizin kaç haftalık oluyo alınırken benim 38 hafta 4 günlük oluyor
Hadi gözün aydın canım amin amin 2 3 kişi kaldık zatenKızlar ben Doğum yaptım sabah 9 05dogdu bebiş genel anestezi ile oldum agrılarım var sonra ayrıntılı bir sekılde yazarım Allah hepınızı sağlıkla kurtarsın inşallah
Insallah ya bende sali muayene oldum bu sefer cumaya ertelendik cumada muahene edecek ama yaticakmis gibi hazirlikli gel dedi. Ins kendi sancim gelirInşaallah normal yoldan sağlıkla doğum yaparız canım.bekliyorum bakalim
İnşallah canım benim de cuma hazırlıklı gel.demedi ama ben öyle gidecegim ikimiz2 için de güzel olur cuma günü inşallah:)Insallah ya bende sali muayene oldum bu sefer cumaya ertelendik cumada muahene edecek ama yaticakmis gibi hazirlikli gel dedi. Ins kendi sancim gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?