♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Maşallah herkes bi şekilde doğumunu yaptı ve yapmak üzere son günleri :) benim de otuz sekizinci hafta henuz bişey yok merakla bekliyorum ne zaman olacak diye... Allah hepimizin yardımcısı olsun bebekleri sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

kızlar ben de 38 + 3 deyim dün kontrolüm vardı bebeğin başı kanala girmiş ama hiç sancım çıkmadı doktor beklicez sen doğuma gelene kadar müdahale etmicem şimdilik dedi eğer ayın 25 ine kadar doğurmazsan ( 40 +2 ) o zaman suni sancı vercem dedi. sizde ne zaman kanala girdi bebek kanala girdikten ne kadar süre sonra doğdu ? inşallah suni sancıyı beklemez bebişim ya

Amin inşallah sanırım şu anda doğumdasın Allah yardımcın olsun

Bende kahve götüreyim o zaman nescafe mi yoksa türk kahvesi mi senden öyle duyunca rahatladim biraz sağol
:) ya zaten rahatlik ve strestrn uzak olmakla da dogru orantili bence. Ben nescafe 2 si 1 arada goturdum ha bide bitter cikolata hastane lohusa serbeti kaynatiyordu bizim hastanede ilk lohusa serbetini ictim 2. Olarak kahve ictim yaninda kagit bardaklardan da goturursun. Koridorlarda elektrikli su sebilleri vardi ordan ilik su doldurup kahve yapip iciyordum

Yok canım ben genel istiyorum kendıme gelır gelmez yazarım Allah ızın verirse bu ıkıncı Doğum ve çok korkuyorum
Korkma canim ya 2.ler daha kolay oluyor bnim ilk seferi felaketti resmen ama buda sanki dogum yapmamisim gibiydi sakinles biraz okuo bitiyor sonucta bak ilk dogumun olmusta gecmis bile

Tamam canim sağol

Hayırlısıyla girip bebisinle sağlıkla çıkarsın inşallah spinal mi olacak
Haberlerini bekliyoruz bende pazartesi girecem inşallah heyecanliyim ve korkuyorum biZimle paylaşırsan seviniriz
Senin Doğum ne zaman canım bi biz kaldık heralde herkes doğurdu ?

Benim de haftaya cuma kesinleşti keşke benim de sabahtan olsa ama öğleden sonraya kalmış ben de 2. Sezeryan be bende yine korkuyorum

Benimde bugün kontrolüm vardı. Haftaya salı normalde. Ins bekler salıyı dedi dr um. Kafayı yerleştirmiş bizimki bayağı

Ben de cuma günü doğum yaptım kızlar ama bir türlü firsat bulamadım yazmaya. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Kızım 50 cm, 2940 gram doğdu. Spinal anesteziyle sezeryan oldum. Dikiş yerlerimde özellikle sağ ve sol köşelerde sızı var ama o kadar da kötü değil. Dün kızımın sağlık ocağında kontrolü vardı, yarın da ilk doktor randevusu var. İnşallah her şey yolunda der doktor amcası. Bu arada yüzünde biraz sarılık var ama gözlerinin içinde ve vücudun da değil, herhalde yarın ölçüm yapılır. bu şekilde bebeğini ilk doktor muayenesine götürenler, bebeğinize ne yapıldı? neyi incelendi yazarsanız sevinirim,çok merak ediyorum çünkü.
Henüz doğum yapmamış olan arkadaşlar da inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Hiçbir şeyle karşılaştırılamayacak, anlatılamıycak bir şeymiş, Allah isteyen herkese nasip etsin.

Gözün aydın canim allah bagislasin darısı bizim başımıza inşallah çok ağrın oldu mu doğumdan sonra bide sutum hemen geldi mi benimde pazartesi inşallah korkuyorum heyecanda var tabi ki

Gözün aydın canim allah bagislasin darısı bizim başımıza inşallah çok ağrın oldu mu doğumdan sonra bide sutum hemen geldi mi benimde pazartesi inşallah korkuyorum heyecanda var tabi ki
sizin kaç haftalık oluyo alınırken benim 38 hafta 4 günlük oluyor

Kızlar ben Doğum yaptım sabah 9 05dogdu bebiş genel anestezi ile oldum agrılarım var sonra ayrıntılı bir sekılde yazarım Allah hepınızı sağlıkla kurtarsın inşallah

Insallah ya bende sali muayene oldum bu sefer cumaya ertelendik cumada muahene edecek ama yaticakmis gibi hazirlikli gel dedi. Ins kendi sancim gelir
İnşallah canım benim de cuma hazırlıklı gel.demedi ama ben öyle gidecegim ikimiz2 için de güzel olur cuma günü inşallah:)

Merhaba kızlar çok oldu yazmayalı. Benim bebiş de gelmiyor 40+2 şeyiz. Dr Cuma suni sancı verecek olmazsa en son sezeryan. Hem endişeli hem mutluyum. Çok dua istiyorum kızlar sizden.

ay maşallah bu cuma herkes doğuruyor desenize ben hala bekliyorum ya ne bir sancı ne bir ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…