Benim haftaya cumaay maşallah bu cuma herkes doğuruyor desenizeben hala bekliyorum ya ne bir sancı ne bir ağrı
Gözün aydın canim allah bagislasin darısı bizim başımıza inşallah çok ağrın oldu mu doğumdan sonra bide sutum hemen geldi mi benimde pazartesi inşallah korkuyorum heyecanda var tabi ki
İnşallah canim sagolHadi hayırlısı az kalmış senin de, odama çıkardıklarında bacaklarımı hissetmiyordum ama kendimde olduğum için hemen bebeğimi kucakladım, hemşire geldi, göğsümü sıktı, sütüm geldi sarı, şaşırdım ben de, sezeryanda hemen olmaz diyorlardı. emzir, mama, biberon emzik hiçbir şeye gerek yok dedi hemşire, kızım da hemen emdi. sonraki tutuşlarda zorlanınca hemşireye haber verdik yardımcı oldular. İnşallah senin de her şey yolunda gider, sütün de bol bol gelir.
Insallah hepimiz icin hayirlisiolur cuma gunu mubarek gundur ya Allahin izniyle cok kolaydoguranlardan oluruz bizde insallah:)İnşallah canım benim de cuma hazırlıklı gel.demedi ama ben öyle gidecegim ikimiz2 için de güzel olur cuma günü inşallah:)
Ay inşallah canım mübarek gün yüzü suyu hürmetineInsallah hepimiz icin hayirlisiolur cuma gunu mubarek gundur ya Allahin izniyle cok kolaydoguranlardan oluruz bizde insallah:)
Insallah hepimiz icin hayirlisiolur cuma gunu mubarek gundur ya Allahin izniyle cok kolaydoguranlardan oluruz bizde insallah:)
Sıcak su da doğumu baslatabiliyormus ya doğrudur bende evde her gün sıcağa yakın duş mu alsam diyorum artık haftaları geldi :)Dr sordum hamama gidebilirmiyim bisey ur mu diye gitldebilirsin dedi ben yarin hamama kacar. Dogumu baslatiyomus diye duydum bi sansimi denicem
Ben bir haftadir bildigin kaynar suyla yıkayorum cok severim sicagi hamileligim boyunca ilikla yikandim. Yani su ana kadar tik yok bide hamami denicem hayirlisi artikSıcak su da doğumu baslatabiliyormus ya doğrudur bende evde her gün sıcağa yakın duş mu alsam diyorum artık haftaları geldi :)
hayırlısı olsun galiba sizin de henüz kırk haftayı gecmedi inşallah bu hafta gelir bebiş saglıkla kucağınıza alırsınız :) benimde Otuz sekiz yeni bitti ama sürekli ne zaman gelecek diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi anlıyorum :)Ben bir haftadir bildigin kaynar suyla yıkayorum cok severim sicagi hamileligim boyunca ilikla yikandim. Yani su ana kadar tik yok bide hamami denicem hayirlisi artik
Allah anali babali buyutsun gozun aydin :)Ben de cuma günü doğum yaptım kızlar ama bir türlü firsat bulamadım yazmaya. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Kızım 50 cm, 2940 gram doğdu. Spinal anesteziyle sezeryan oldum. Dikiş yerlerimde özellikle sağ ve sol köşelerde sızı var ama o kadar da kötü değil. Dün kızımın sağlık ocağında kontrolü vardı, yarın da ilk doktor randevusu var. İnşallah her şey yolunda der doktor amcası. Bu arada yüzünde biraz sarılık var ama gözlerinin içinde ve vücudun da değil, herhalde yarın ölçüm yapılır. bu şekilde bebeğini ilk doktor muayenesine götürenler, bebeğinize ne yapıldı? neyi incelendi yazarsanız sevinirim,çok merak ediyorum çünkü.
Henüz doğum yapmamış olan arkadaşlar da inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Hiçbir şeyle karşılaştırılamayacak, anlatılamıycak bir şeymiş, Allah isteyen herkese nasip etsin.
Allah anali babali buyutsun tez zamanda iyiles insallahKızlar ben Doğum yaptım sabah 9 05dogdu bebiş genel anestezi ile oldum agrılarım var sonra ayrıntılı bir sekılde yazarım Allah hepınızı sağlıkla kurtarsın inşallah
Amin canim yarin gidiyorum artik yatirir diye dusunuyorum 40 hafta doluyo bakalim hayirlisihayırlısı olsun galiba sizin de henüz kırk haftayı gecmedi inşallah bu hafta gelir bebiş saglıkla kucağınıza alırsınız :) benimde Otuz sekiz yeni bitti ama sürekli ne zaman gelecek diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi anlıyorum :)
Son günler geçmiyor yaBir de ilk 2 hafta çok fazla göğüs acısı oluyorbebeği normal emziremiyorsunuz. O yüzden lansinoh kremle avent in göğüs kalkanını tavsiye ederim. Ben kalkan almamıştım boşa para diye ama bebeği emzirmek eziyet olunca gidip aldım mecburen. Emzirmeden sonra kremi sürüp bebek uyanana kadar göğüs kalkanının hava alan kısmını takıyordum ve çok çabuk iyileştiriyordu. Ama her emzirme sonrası yapmalısınız. Ben atlete değdikçe acıdan duramıyordum 3.günü. Şimdi geçti ama göğüs acılarım hiçbir şey kalmadı. Kalkan bayağı işe yaradı diye düşünüyorum çünkü oğlum doğalı 2 hafta oldu.
Merak ettik seni inşallah oğlun da bir an önce iyileşir sende daha iyi olursun inşallah bende pazartesi saat 11 de doğuma girecem korkuyorum heyecanliyim da inşallah dediğin gibi sutum de hemen gelirC Canan7954 Y Yaramazardaokyanus_es
Kizlar beni merak etmissiniz cok tesekkur ederim. Kusura bakmayin dogumdan sonra ilk birkac gun telefonum kapaliydi resmen agrilardan teli elime almak aklima gelmiodu malesef cok agrilarim oldu su son iki üc gundur iyiyim birkac gundurde yazicam.firsat bulamiorum. Cuma gunu saba 9.13 te oglum dogdu 3290 gram 52 cm dogdu kizlar ertesi sabah ta hastaneden cikip evimize geldik. Oglusumun biraz sariligi var gidip geliyoruz bunla ilgili gectigimiz pazartesi 9 kusurdu saliyi carsambaya baglayan gece oglum kanli kahverengili kustugu icin korktuk hastaneye gittik sariligi 12 bucuga yukselmis kanli.kusmasinin nedenide goguslerimden kanli emmesiymis goguslerimin halini dusunun yani persembe gunu tekrar 10 a dustu doktorumuz 1 hafta sonraya randevu verdi umarim tamamen kaybolmus olur dua edin lutfen . Benim hala agrilarim var biran once eski halime donmek istiyorum. Evime gelip gidenden bunalmis durumdayim her kafadan ayri bir ses bir ara esyalarimi toplayip cocugu alip gitmeyi dusundum o derece zaten dogumdan birkac gun oncede duygusallik baslamisti aglayip duruodum suan tamamen bitmis bunalmis bir haldeyim. Okyanuscum goguslerimizde hicbir belirti yok die sut konusunda endiselerimiz vardi ya sakin endiselenme cidden denilen gibi bebek emdikce geliomus hic mama falan vermeme gerek kalmadi cok sukur umarim seninde gerek kalmaz.
Y Yaramazarda sende dogum yapmissin Rabbim hepimize saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin
canım evet merak ettik çok çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün.göğüslerin kötü durumdaysa aventin göğüs Kalkan’ı var ondan al hava alınca iyileşir göğüslerinin de her emzirmeden sonra lansinoh sür canın çok acıyordur kimseyi takma kafana giderler inşallah zamanındaC Canan7954 Y Yaramazardaokyanus_es
Kizlar beni merak etmissiniz cok tesekkur ederim. Kusura bakmayin dogumdan sonra ilk birkac gun telefonum kapaliydi resmen agrilardan teli elime almak aklima gelmiodu malesef cok agrilarim oldu su son iki üc gundur iyiyim birkac gundurde yazicam.firsat bulamiorum. Cuma gunu saba 9.13 te oglum dogdu 3290 gram 52 cm dogdu kizlar ertesi sabah ta hastaneden cikip evimize geldik. Oglusumun biraz sariligi var gidip geliyoruz bunla ilgili gectigimiz pazartesi 9 kusurdu saliyi carsambaya baglayan gece oglum kanli kahverengili kustugu icin korktuk hastaneye gittik sariligi 12 bucuga yukselmis kanli.kusmasinin nedenide goguslerimden kanli emmesiymis goguslerimin halini dusunun yani persembe gunu tekrar 10 a dustu doktorumuz 1 hafta sonraya randevu verdi umarim tamamen kaybolmus olur dua edin lutfen . Benim hala agrilarim var biran once eski halime donmek istiyorum. Evime gelip gidenden bunalmis durumdayim her kafadan ayri bir ses bir ara esyalarimi toplayip cocugu alip gitmeyi dusundum o derece zaten dogumdan birkac gun oncede duygusallik baslamisti aglayip duruodum suan tamamen bitmis bunalmis bir haldeyim. Okyanuscum goguslerimizde hicbir belirti yok die sut konusunda endiselerimiz vardi ya sakin endiselenme cidden denilen gibi bebek emdikce geliomus hic mama falan vermeme gerek kalmadi cok sukur umarim seninde gerek kalmaz.
Y Yaramazarda sende dogum yapmissin Rabbim hepimize saglikla sihhatle buyutmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?