♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Gogus ucu cikartici al zaten onun ucu biberon ucuna benzedigi icin bebegin onu alabikir sonrada emmeye alisir insallah

Ay çok merak etmiştim senı sağlıkla büyüt inşallah bende genel anestezi ıle yaptım çok agrım oldu halada var ıkı gece kaldım hastanede salı sabah Doğum oldu persembe çıktık bugün kontrolde doktor yuzunde sarılık başlamış dedı takıp etcek inş ılerlemez pazartesı yıne bakıcak benım Doğum bır saatten fazla sürmüş Doğum anında tansıyonum 18e cıkmıs mıyomlar vardı onlarıda almıs Dr su agrılarımz biran önce geçer inşallah

Mama ver canım sütün azsa kesinlikle ihmal etme sütünü arttırmak için stil tea dene bol bol su iç bebeği emzir bol bol emdikçe sütün artar hiç mi tutmuyo memeni mamadan korkma benim de sütüm çok azdı oğlum mamayla büyüdü

Merak ettik seni inşallah oğlun da bir an önce iyileşir sende daha iyi olursun inşallah bende pazartesi saat 11 de doğuma girecem korkuyorum heyecanliyim da inşallah dediğin gibi sutum de hemen gelir
Bende korkarak girdim. hicbirsey hissetmiosun yani agri sizi yok ama bazi hareketleri hissediosun bide benim gpgus kafesimin oldugu taraftan bastirdi ebemi artik hemsire mi anlamadim nedenini cok canim yandi bir sure nefesim kesilir gibi hissettim sonra gecti. farkli bir psikoloji ama bebegini cikarip gosterdiklerinde farkinda olmadan agliosun direk. Agrilara gelince illa oluo iste sonucta ameliyat iste yarip kesiolar herkesin bunyesi farkli umarim cabuk atlatirsin insallah bende biran once sapasaglam olurum psikolojim resmen bozuldu ilk agrilardan cocugu emzirmekten emzirmeye kucagina aliosun oda sen degil iste kim bakiosa o verio alamiosun cunku sen buda beni etkiledi mesela cocuguma ben bakamiorum die aglamalar falan gelen gidenin sabahtan gelip gece yarisi gitmesi uzerine her kafadan ayri bir ses cikmasi biri boyle usur oteki bu ona cok sicak der. biri soyle der bir digeri boyle bunaldim anlayacagin belki o yuzdende agrilarimi daha cok takar oldum ama neticede zamanla o bastaki agrilarin kalmio insallah biran oncede eski halime kavusurum. Sanada banada hatta kimseye Rabbim kaldiramayacagimiz acilar vermesin insallah saglikla kucagina alirsin bebisini

benimkindede var sarilik insallah biran once onlar sariligi bizde bu agrilari atlatiriz canim. Benimde cikolata kistim vardi doktoruma sordum kistim duruomuydu die cunku hamileligimin basinda bebek kisti ezebilir kistin yok olabilir demisti sordum iste yoktu kistin dedi bakalim.kendimi iyi hissediyim zaten su kirkiminda cikmasi falan sart baska bir kadin dogumcuya gidicem fazla yada eksik birseyler varmi icimde die haberlerde gore gorw insan korkuo bi baktiriyim iyi hissetmem.lazim psikolojim cok bozuldu :))

Lansinoh kullandimda pek etkisini goremedim gerci evin kalabalikligindan surdukten sonra bir sure beklemek gerekiomus bekleyemiorum o yuzdende ise yaramamis olabilir. Silikon gogus ucu almistim ihtiyacim.olmadi bebegim.tutup emebilince zaten emince uclarim buyuyo onu kullanmaya calissam.ise yarar mi?
Canim 37+2 de 3106 gramdi ultrasonda 38+5 te dogdu iste 3290 gram en son 37+2 de girmistim ultrasona

İnşallah canim sende bir an önce eski sağlığına kavuşursun ama evet bencede senin evine gelenler psikolojini bozmuş olabilir zaten ağrın var yetmiyor bide üstüne o kadar insanın kahrını çek ben normalde bile kalabalıkta her ağızdan bir ses çıkınca kötü olurdum tansiyonum düşerdi. Şimdi bu durumda düşünemiyorum inşallah sende bir an önce atlatırsın tüm bunları Bebisin de iyi olur inşallah

Göğüs ucu değil canım göğüs kalkanı delikli oluyo hava alıyo göğüs uçları benim göğüslerim yara olduğunda doktor yazmıştı çok faydasını gördüm ben umarım sende faydasını görürsün ben de 38+4 ye doğurcam erken gelmezse bakalım kaç kilo olur

Okyanus Doğum ne zaman belli mi tarih ne durumdasın bende alta çok baskı yapmaya başladı korkuyorum erken gelecek diye

Tamam canim google dan baktim simdi olmadi esime aldiriyim geccek gibi durmuyo cunku. Senin en sonki ultrasonda kacti kilosu benim cok oynamadi cunku nerdeyse ultrasona gore dogmus oldu haftada zaten 225 230 gram falan aliodu ortalama son haftalar hep oyle aldi

Amin canim umarim benim cektigim su gereksiz bos kalabalikligi sende cekmezsin uzerine bide cocuk uyurken sirf sevebilmek icij uyandircaz demeleri suratlarini yapistirip koklayip durmalari aradada kacamak yapip opmeleri Allahim gordugum yetmio bide dusunup dusunup daha kotu oluyorum

Maşallah güzel doğmuş benimki en son 37 +0 haftalıkken 3 kiloydu ama çok almıyo ben çok yemediğim için doktor 3 kilo 100 gram falan doğar dedi çok iri olmayacak dedi işte bakalım

Hiç tutmuyor cnm çekiyor kendini biberona alışti galiba çok mama vermekte zararlı mı olur bilmiyorum kakasını zor yapıyor bazen doktor 3 saatte uyandır mama ver dedi ama 2 saat sonra kendi uyanıyor

Hiç tutmuyor cnm çekiyor kendini biberona alışti galiba çok mama vermekte zararlı mı olur bilmiyorum kakasını zor yapıyor bazen doktor 3 saatte uyandır mama ver dedi ama 2 saat sonra kendi uyanıyor
Olmaz cnm kuzenim ikizlerine o kadar çok mama verdi ki çocuklar her ağladığında diyebilirim biraz tombiş bebektiler ama şimdi normaller 1 yaşındalar maşallah vermezsen de aç kalacak bebek mama tercihini iyi yap iyi araştır

O zaman sen de olan sütünü biberona sağ madem biberonla alsın Anne sütünü

Maşallah güzel doğmuş benimki en son 37 +0 haftalıkken 3 kiloydu ama çok almıyo ben çok yemediğim için doktor 3 kilo 100 gram falan doğar dedi çok iri olmayacak dedi işte bakalım
Benimkiyle ayni iste benimkide 37+2 de 3106 ydi aralarinda fark yok seninkide en az benimki kadar dogar tosun degiller ama cok sukur zayifta degiller seninkide 3100 u gecer canim

Kısmet olursa saat 11 de doğuma girecem ben çok heyecanliyim korkuyorum da bakalım artik dua edin lütfen
Allah yardimcimiz olsun bende pazartesi gidicem bakalim belki benide yatirir bisey demedi ama hayirlisiyla sagsaglim aliriz kucagimiza ins.

Allah yardimcin olsun acil sifalar versin. Gercekten zor durumda kalmissin bende dogumu kimseye haber vermeyi dusunmuyorum bu yuzden sadece annemler ve kaynanamlara biraz kendime gelirim oyle soylerim diyorum ama ne kadar mudahale edebilirim bilmiyorum. Hayirlisi olsun sen kimseye bakma al bebegini gec odana ne derlerse desinler senin psikolojin daha onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…