Mama ne kadar veriyorsun ?sadece 4 kere süt veriyorsan azGünde 4 kere falan 60 ml kendi sütü mü veriyorum cnm tek korkum meme unutacak olması
3 saatte 1 uyandırıp veriyorum doktor öyle dedi ama.bezen kendi uyanıyorMama ne kadar veriyorsun ?sadece 4 kere süt veriyorsan az
İlk gebeliğimde bana 4 saatte bir uyandır emzir dediler bende öyle yapıyordum Çocukta hep ağlıyordu gazı var sanıyordum bir ay sonra kontrole gittik 400 gram almış en az 1 kilo alması gereken çocuk3 saatte 1 uyandırıp veriyorum doktor öyle dedi ama.bezen kendi uyanıyor
Allah yardımcınız olsun. Saglikla alirsin kucağına insallah. Benimde salı günü sonuna geldik artik.Kızlar yarın 11 de doğuma girecem korkuyorum heyecanliyim karmaşık duygular içindeyim bu gece heyecandan uyku girmez gözüme
Salı günü kaçta ya benim gibi öğleden sonra ameliyata girecek olan var mı sabah 7 den sonra bişe yeme dediler 2 de gircem ameliyata ama o kadar saat açlıktan tansiyonum falan düşmez mi sabah 5 ye falan kalkıp kahvaltı mı yapsam bilemedimAllah yardımcınız olsun. Saglikla alirsin kucağına insallah. Benimde salı günü sonuna geldik artik.
Benim sezaryan doktorun isi olmasından dolayı plansz bi gün onceye alındi.Doktorun cagrdigi gun 9 da kahvalti yapmistim.2 de sexaryana aldılar.Cok sukur bisey olmadı.Salı günü kaçta ya benim gibi öğleden sonra ameliyata girecek olan var mı sabah 7 den sonra bişe yeme dediler 2 de gircem ameliyata ama o kadar saat açlıktan tansiyonum falan düşmez mi sabah 5 ye falan kalkıp kahvaltı mı yapsam bilemedim
Sabah 8 de gel dedi. Gece 2 den sonra birşey yemeyecekmişim cnm.Salı günü kaçta ya benim gibi öğleden sonra ameliyata girecek olan var mı sabah 7 den sonra bişe yeme dediler 2 de gircem ameliyata ama o kadar saat açlıktan tansiyonum falan düşmez mi sabah 5 ye falan kalkıp kahvaltı mı yapsam bilemedim
Nasıl hissediyosun saatler kaldı doğumuna canım Allah sağlıkla kurtarsın inşallahSabah 8 de gel dedi. Gece 2 den sonra birşey yemeyecekmişim cnm.
Canim nasilsin nasil gecti dogumun umarim cok agrin sızın yokturKızlar yarın 11 de doğuma girecem korkuyorum heyecanliyim karmaşık duygular içindeyim bu gece heyecandan uyku girmez gözüme
Valla cnm yorgun. Gün boyu ayakta koşturdum son hazırlıklar falan. Şimdi süt çikolata yaptım kuzumun hareketlerini hissetmeyi bekliyorum. Onu da yordum valla.Nasıl hissediyosun saatler kaldı doğumuna canım Allah sağlıkla kurtarsın inşallah
Seninde mi yarın cnm? Sen nasıl hissediyorsun?Nasıl hissediyosun saatler kaldı doğumuna canım Allah sağlıkla kurtarsın inşallah
Benim cuma günü daha 3 günüm var ama heyecanlıyım çokSe
Seninde mi yarın cnm? Sen nasıl hissediyorsun?
İyi geçti heyecan içinde sakinleştirici vurulmak zorunda kaldım evet ağrılarım var ağrı kesici vurulunca geçiyor neyse kiCanim nasilsin nasil gecti dogumun umarim cok agrin sızın yoktur
Hayirli olsun cnm evladin.Selam kızlar çok şükür ben doğum ettim çok tatlı bir kızım oldu maşallah
Ağrılarım oluyor o da ağrı kesici vurulunca hafifliyor zaten doğum anında çok heyecanlandım panik oldum sakinleştirici yaptılar iyi geldi goguslerime bir ay önce lansinoh kullanmaya baslamsitim. Ama pek faydası olmamış çok agiriyor
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :) darısı başımıza ben galiba doğuramayacagım diyorum beklemek zormuş :)Selam kızlar çok şükür ben doğum ettim çok tatlı bir kızım oldu maşallah
Ağrılarım oluyor o da ağrı kesici vurulunca hafifliyor zaten doğum anında çok heyecanlandım panik oldum sakinleştirici yaptılar iyi geldi goguslerime bir ay önce lansinoh kullanmaya baslamsitim. Ama pek faydası olmamış çok agiriyor
Cok sevindim canim Allah anali babali buyutmeyi nasio etsinSelam kızlar çok şükür ben doğum ettim çok tatlı bir kızım oldu maşallah
Evet en son ben doğuracağım :) benim de az kaldı çok şükür amin inşallah2 kisi kaldi heralde dogum yapmayan biri cumaya biride bugun ogleden sonrayaa galiba :) Insallah onlarda saglicakla kucaklarina alir beraber guzel guzel buyuturuz cocuklarimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?