♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

3 saatte 1 uyandırıp veriyorum doktor öyle dedi ama.bezen kendi uyanıyor
İlk gebeliğimde bana 4 saatte bir uyandır emzir dediler bende öyle yapıyordum Çocukta hep ağlıyordu gazı var sanıyordum bir ay sonra kontrole gittik 400 gram almış en az 1 kilo alması gereken çocuk hemen mama başlattılar sonra her ses çıkarmasında emzirdim gece sabah mama verdim öyle toparladı zaten sütüm de çok olmadı 1 yaşında sütüm kesildi inşallah bu bebeğimde bol sütüm olur

Kızlar yarın 11 de doğuma girecem korkuyorum heyecanliyim karmaşık duygular içindeyim bu gece heyecandan uyku girmez gözüme

Allah yardımcınız olsun. Saglikla alirsin kucağına insallah. Benimde salı günü sonuna geldik artik.
Salı günü kaçta ya benim gibi öğleden sonra ameliyata girecek olan var mı sabah 7 den sonra bişe yeme dediler 2 de gircem ameliyata ama o kadar saat açlıktan tansiyonum falan düşmez mi sabah 5 ye falan kalkıp kahvaltı mı yapsam bilemedim

Benim sezaryan doktorun isi olmasından dolayı plansz bi gün onceye alındi.Doktorun cagrdigi gun 9 da kahvalti yapmistim.2 de sexaryana aldılar.Cok sukur bisey olmadı.

Sabah 8 de gel dedi. Gece 2 den sonra birşey yemeyecekmişim cnm.

Selam kızlar çok şükür ben doğum ettim çok tatlı bir kızım oldu maşallah
Ağrılarım oluyor o da ağrı kesici vurulunca hafifliyor zaten doğum anında çok heyecanlandım panik oldum sakinleştirici yaptılar iyi geldi goguslerime bir ay önce lansinoh kullanmaya baslamsitim. Ama pek faydası olmamış çok agiriyor

Hayirli olsun cnm evladin.
Agrısa da aman emzirmeyi sakın bırakma sabret gececek zamanla.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :) darısı başımıza ben galiba doğuramayacagım diyorum beklemek zormuş :)

Cok sevindim canim Allah anali babali buyutmeyi nasio etsin

2 kisi kaldi heralde dogum yapmayan biri cumaya biride bugun ogleden sonrayaa galiba :) Insallah onlarda saglicakla kucaklarina alir beraber guzel guzel buyuturuz cocuklarimizi :)

2 kisi kaldi heralde dogum yapmayan biri cumaya biride bugun ogleden sonrayaa galiba :) Insallah onlarda saglicakla kucaklarina alir beraber guzel guzel buyuturuz cocuklarimizi :)
Evet en son ben doğuracağım :) benim de az kaldı çok şükür amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…