♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

normal Doğum mu bekliyorsun kaç haftalıksın
Normal doğum yolunda ilerliyordum fakat dün doktor kontrolünde bebeğin hala haftasına göre yeterince asagıya inmemiş oldugunu ve kilosu biraz fazla oldugu için kanala girmekte zorlanıyor olabilecegini ögrendim karnım hakkaten hiç asagıda durmuyor hala yukarıda. doktor sezeryan A da hazırlıklı ol dedi bugun 38+5 deyim. 40 a kadar bekleyeceğiz duruma göre konusacağız dedi biraz moralim bozuldu

Hayırlısı olsun o zmaan normal mi istiyosun peki istemiyorsa bu gün bile alabilirdi doktor

Tecrubeli anneler oglum fiskirtarak resmen tazikli bir sekilde fiskirtarqk kusmalara basladi normal mi bilgisi olan var mi kocaman insan gibi kusar oldu

Hayırlısı olsun o zmaan normal mi istiyosun peki istemiyorsa bu gün bile alabilirdi doktor
Aslında normal istiyordum ama o gün catı muayenesinde cok geniş değil dedi catın bi de bebek dört kilo yu gecerse normal doğumda zorlanırım diye korkuyorum. Ne istediğimi suan bende bilmiyorum artık haftaya kadarki kontrole kadar bekleyim dedim. Ama tam asagıya inmeden suyum gelirse napacagım onu da bilmiyorum kafamda soru işaretleri yani :) senin sezeryan olacak dimi

Benim evet sezeryan olacak ilki de sezeryan olduğu için bana da ilkinde çatın basık demişti zorlamayacağını söyledi normal için bende sezeryanı kabul etmiştim tabi normal Doğum daha iyi ama olmayacaksa da Canını sıkma

Bebişler sağlıklı olsun da takıntı yapmıyorum su olsun diye inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar kaç haftalıkken sezeryan yaptınız benim 38 hafta 4 günlükken olacak ama erken mi acaba ya Çan’ımı sıkacak bir şey buldum yine

Tecrubeli anneler oglum fiskirtarak resmen tazikli bir sekilde fiskirtarqk kusmalara basladi normal mi bilgisi olan var mi kocaman insan gibi kusar oldu
Nirmal canim demekki gazi var ya da cok emiyor olabilir her emmeden sonra gazini cikarmaya calis simdi hicbirsey bilmedikleri icin sik sik memede durmak istiyorlar haliyle fazla fazla emiyolar :)

Nirmal canim demekki gazi var ya da cok emiyor olabilir her emmeden sonra gazini cikarmaya calis simdi hicbirsey bilmedikleri icin sik sik memede durmak istiyorlar haliyle fazla fazla emiyolar :)
Dun yalanci meme verdim agzina emdi emdi bakti sut gelmio agzindan geri atti bir kac kez daha verdim ust uste ayni seyi yapti en son agzini acmadi almadi

Dun yalanci meme verdim agzina emdi emdi bakti sut gelmio agzindan geri atti bir kac kez daha verdim ust uste ayni seyi yapti en son agzini acmadi almadi
Benim kizda hic almiyor hatta biberonda almiyor plastik uc deyince diliyle itiyor zorlarsam midesi bulaniyor oguruyor

Sevindim iyi olmana Rabbim anali babali buyutsun canim. goguslerim benim dogumdan 2 3 gun sonra kanamaya basladi seninde hemen kanadi mi

Allah hepimizin bebeğini anneli babalı sağlıkla büyütsün inşallah , burda sizin doğum anılarınızı okumak çok heyecanlı nasipse bende mayıs annesi olacağım inşallah
Göğüsleriniz neden kanadı onu merak ettim

Yo hicte sis kalmiyor ben toplamda 13 14 kilo almistim ama suan hic dogum yapmamis gibiyim sezeryan olmasina ragmen.. hafif deri fazlaligi var ama cok az Elhamdulillah cok rahatim

Toplamda 14 kilo almışsınız ya ilk 5 ayda kaç kilo almıştınız , 14 çok iyi çünkü ben şimdiden 5.5 aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…