- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
Doğumumu yaptım bayanlar kavuştum peri oğluma hamdolsun.  7.30 da hastaneye yatış yaptım dokuz gibi doktorum geldi jelimi uygulayıp suyumu patlattı. 2 cm açılmam vardı daha sonra 12:40 a kadar sancı cektim bu arada ikinci jel de yapıldı ikinci jelden beş dakika sonra ıkınmalarım başladı ve 13:02 de hamdolsun minik Çağatayımıza kavuştuk. Sütüm de hemen geldi çok şükür
Ilk 5 ayda 5 6 kilo aldim son 2 ayda bi aldigin kadar daha aliyosunToplamda 14 kilo almışsınız ya ilk 5 ayda kaç kilo almıştınız , 14 çok iyi çünkü ben şimdiden 5.5 aldım
Ilk 5 ayda 5 6 kilo aldim son 2 ayda bi aldigin kadar daha aliyosun
Dedigin gibi almio gece tekrar denedim diliyle itio suratini buzusturuoDaha da almaz muhtemelen :)
Ben bi ara sagdim biberona sutumu biraz icti sonra birakti gerikalanini 10 15 dk sonra tekrar denedim agziyla araniodu cunku istemedi biberonu agziyla aranmaya devam.etti ama istemedi bende gogsumle emzirdim. O zamanda zaten ilk gunlerdi uyuyodu sutumde akiodu gogsumden sariligimiz var ya sagiyim da bosa gitmesin demistim o yuzden vermistim sonra bi daha sagmadimBenim kizda hic almiyor hatta biberonda almiyor plastik uc deyince diliyle itiyor zorlarsam midesi bulaniyor oguruyor
Rabbim evlatlarimiza huzuerlu bol rizikli saglikli uzun omurler nasip etsin ayrica sanada saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.Allah hepimizin bebeğini anneli babalı sağlıkla büyütsün inşallah , burda sizin doğum anılarınızı okumak çok heyecanlı nasipse bende mayıs annesi olacağım inşallah
Göğüsleriniz neden kanadı onu merak ettim
Rabbim evlatlarimiza huzuerlu bol rizikli saglikli uzun omurler nasip etsin ayrica sanada saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.
Bilmiorum neden kanadiginida ikinci gun yara olmaya basladi zaten benimki damagiylada cok Sıkıştırıyo acitio ama genelde %90 gogus uclari yara olur kanarmis topugumu yere vura vura aglaya aglaya emziriodum simdi sag tarafin yarasi gecti gogus ucum hassas ilk bir iki emdiginde acio ama yara kalmadi ama sol taraftaki yara kanama hala daha var daha iyilesmedi sol taraf
Bizimki ilk gun 2 kere biberondan emmisti sonra evde de bir iki kere sagip verdim ama simdi almiyor hic bi sekilde. Bebeklerinde tercihleribvar demekki :)Ben bi ara sagdim biberona sutumu biraz icti sonra birakti gerikalanini 10 15 dk sonra tekrar denedim agziyla araniodu cunku istemedi biberonu agziyla aranmaya devam.etti ama istemedi bende gogsumle emzirdim. O zamanda zaten ilk gunlerdi uyuyodu sutumde akiodu gogsumden sariligimiz var ya sagiyim da bosa gitmesin demistim o yuzden vermistim sonra bi daha sagmadim
Cok sagol hayatim bugun gitti 15 e yukselmis doktorumuz atlatamadigi icin idrar ve kan testi istedi cok sukur bisey cikmadi kan uyusmazligimiz falanda yokmus haftaya tekrar gidicezBizimki ilk gun 2 kere biberondan emmisti sonra evde de bir iki kere sagip verdim ama simdi almiyor hic bi sekilde. Bebeklerinde tercihleribvar demekki :)
Gecmis olsun bu arada kac cikti sariligi hala devam ediyor mu gecti mi?
Cok sagol canim insallah. Aminnn. Canin yanmasina ragmen emdikce oyle bir mutluluk yasiosun ki anlatamam sende tadarsin insallahÇok geçmiş olsun inşallah çabuk geçer , Allah çocuklarımızla birlikte sağlıklı huzurlu güzel ömürler nasip etsin. Kimbilir ne güzel bir duygudur o kuzuyu emzirmek Allahım banada nasip etsin
Canim sen aldigin kilolari verebildin miIlk 5 ayda 5 6 kilo aldim son 2 ayda bi aldigin kadar daha aliyosun
Ay evet elhamdulillah direk gittiler ama ben vermek istemiyodum kendimi cok zayif hissediyorum kilo almaya ugrasanlardanim ben ama vucut almiyorCanim sen aldigin kilolari verebildin mi
Bende 3 kilo.gitti eve geldim tartildim Allahim dedim 3300 cocuk dogurdum geldim 3 kilo gitmis hani bunun plasentasi suyu cartu curtu vardi dedim sok oldum sadece 3 kiloyu gorunce simdi 15 gunde toplamda 9 kilo verdim ama her isimi annem.yapio ben bi cocugu emxiriom arada altini degistirip kusunca ustunu degistiriom gece uykusuzlugu bide emzirme verdirdi bu kiloyu annem yarin gidecek tek kalacam hic hazir hissetmiorum benimde kilolar asil o zaman gitmeye basliyacak heraldeSelam kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür. Ederim hepinize bugün 5 günlük oldum ameliyatim sizli yor biraz bebeğim de de sarılık çıktı ona üzülüyorum inşallah hemen atlatırız
Doğuma girerken tam 70kilo gittim 14 kilo almıştım sadece 5 buçuk kilo gitmiş doğumda sizde kaç kilo gitti
Senin bunye direk atio demek iste alamayanlardada sorun veremeyenlerdede bende keske esimle tanistigim kiloya geri donsem simdi hareketsizlikle bile 9 kilo gidince 15 gunde bi umudum geldi veririm heralde die dusunmeye basladimAy evet elhamdulillah direk gittiler ama ben vermek istemiyodum kendimi cok zayif hissediyorum kilo almaya ugrasanlardanim ben ama vucut almiyor
Kuzum bizim sarilikta 15 e cikti dunku konrrolde 15 ti 1 hafta sonra tekrar gidicez insallah biter gider yaaSelam uykusuz anneler bugun itibari ile 10 günlük olduk dün göbeğimiz düştü sarılık sevıyemız 12cıktı 18sınırmıs bende 82 kg ıle hamıle kalmıştım 96ıle Doğuma gördük suan 89um nasıl gıdıcek bu kg bılmıyorum
İnşallah canım valla kendı agrılarımı unuttum sarılık yuzunden sureklı emzır canım ben saat bası uyanıp emzırıyırım baska türlü geçmez dıyorlar bırde sekerlı su dedıler ver dıye ama ben cesaret edemedımKuzum bizim sarilikta 15 e cikti dunku konrrolde 15 ti 1 hafta sonra tekrar gidicez insallah biter gider yaa
Ya benim oglum gece uyumak bilmio.surekli memede surekli emio kusuo emio kusuo gunduzde uyanmak bilmio 5 saat uyuyo resmen uyandiramiorum hic ortasi yok doktor ne zaman isterse o zaman emcek uyursada 3 saatte 1 uyandir dedi de genede yukseldi iste sariligimiz kan tahlilleri idrar tahlili falan yapti Allahtan iyi cikti sonuclar haftaya tekrar gidicez tekrar topuktan sarilik bakcaklar insallah duser artik yaİnşallah canım valla kendı agrılarımı unuttum sarılık yuzunden sureklı emzır canım ben saat bası uyanıp emzırıyırım baska türlü geçmez dıyorlar bırde sekerlı su dedıler ver dıye ama ben cesaret edemedım
Geçmiş olsun canim benim kızım da da çıktı çok şükür yüksek değil emzir bol bol dedi ameliyat yerin. Nasıl bu arada kaç günde iyilestin ben bugün 5 gün oldu bant vardı onu çıkar dedi doktor pansuman yap dedi ama son dikiş yerinde yanma var birazYa benim oglum gece uyumak bilmio.surekli memede surekli emio kusuo emio kusuo gunduzde uyanmak bilmio 5 saat uyuyo resmen uyandiramiorum hic ortasi yok doktor ne zaman isterse o zaman emcek uyursada 3 saatte 1 uyandir dedi de genede yukseldi iste sariligimiz kan tahlilleri idrar tahlili falan yapti Allahtan iyi cikti sonuclar haftaya tekrar gidicez tekrar topuktan sarilik bakcaklar insallah duser artik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?