Canim bugun muydu senin dogum benim aklimdan cikmis. Rabbim anali babali buyutsun insallah. Ilk gun hemsire 2 saatte bir emzir dedi ama benim aksam 6 dan 10a kadar uyudu bir ara zor uyandirmistimKızlar ben de doğurdum bitti heralde aralık annelerinde doğuracak kalmadı maşallah çok tatlı bir oğlum oldu Allah sağlık versin 2. Sezeryanımdı ve zor geçti stres yaptım 2 kez tansiyonum düştü şimdi biraz ağrım var ama iyiyim çok şükür ilk gün ne kadar sıklıkla emzirmiştiniz bebişlerinizi?
Hayır ben daha bekliyorum :)))Kızlar ben de doğurdum bitti heralde aralık annelerinde doğuracak kalmadı maşallah çok tatlı bir oğlum oldu Allah sağlık versin 2. Sezeryanımdı ve zor geçti stres yaptım 2 kez tansiyonum düştü şimdi biraz ağrım var ama iyiyim çok şükür ilk gün ne kadar sıklıkla emzirmiştiniz bebişlerinizi?
Sanada gecmis olsun canim insallah biran once atlatirlar. Kuzum ben bildigin 1 haftayi atlattiktan sonra agrilarim azalmaya basladi benim cok agrili gecti yatar pozisyondan oturur pozisyona gecerken annemden destek aliodum bide bi yarim saat resmen dikis yerimin oldugu yerde icten yanmam oluodu alev alev yaniodu canim cok aciodu daha biraz biraz iyi olmaya basladim hala oyle cok iyi hissetmiorum ki normaldede hic nazli biri degilimdir cabuk atlatirim die umuodum ama malesef oyle olmadiGeçmiş olsun canim benim kızım da da çıktı çok şükür yüksek değil emzir bol bol dedi ameliyat yerin. Nasıl bu arada kaç günde iyilestin ben bugün 5 gün oldu bant vardı onu çıkar dedi doktor pansuman yap dedi ama son dikiş yerinde yanma var biraz
Evet canım bu gündü çok şükür biz de kavuştuk ama zor geçti sezaryeniminCanim bugun muydu senin dogum benim aklimdan cikmis. Rabbim anali babali buyutsun insallah. Ilk gun hemsire 2 saatte bir emzir dedi ama benim aksam 6 dan 10a kadar uyudu bir ara zor uyandirmistim
2 defa tansiyonum düştü kalp çarpıntısı oldu .nefes almakta zorlandım akşamda sonda ağrısı ,ameliyat yeri ağrısı,yataktan yardımsız kalkamamak bel ağrısı sırt ağrısı normal Doğum yapın sezeryan yapmayın şimdi de ameliyathanede tutulmuş boynum sırtım onun ağrısı çok acı çekiyorumGözünüz aydın,
Neden zor geçti sezeryanınız
Birde bebeklerinizin sarılık olduğunu merden anlıyorsunuz rutin dr kontrolündemi çıkıyor ortaya siz mi anlıyorsunuz
Cok gecmiş olsun neyse cok şükür bebeğinize kavustunuz ya sağlıkla önemli olan o :)2 defa tansiyonum düştü kalp çarpıntısı oldu .nefes almakta zorlandım akşamda sonda ağrısı ,ameliyat yeri ağrısı,yataktan yardımsız kalkamamak bel ağrısı sırt ağrısı normal Doğum yapın sezeryan yapmayın şimdi de ameliyathanede tutulmuş boynum sırtım onun ağrısı çok acı çekiyorum
Tabi canım orası öyle Allah herkese nasip etsinCok gecmiş olsun neyse cok şükür bebeğinize kavustunuz ya sağlıkla önemli olan o :)
2 defa tansiyonum düştü kalp çarpıntısı oldu .nefes almakta zorlandım akşamda sonda ağrısı ,ameliyat yeri ağrısı,yataktan yardımsız kalkamamak bel ağrısı sırt ağrısı normal Doğum yapın sezeryan yapmayın şimdi de ameliyathanede tutulmuş boynum sırtım onun ağrısı çok acı çekiyorum
Aynen ben mama veriyorum mesela sütüm sanırım yine doyurmuyo oğlumu mama olarak da hip organik aldım sarılık olmasın düzgün kilo alsın en önemlisi o şimdilik günde sadece 1 kez veriyorumkızlar merhabalar ben de pazartesi günü doğum yaptım :) ancak fırsat bulup yazabildim uykusuzluk adaptasyon başta sütüm çok az geldi bebek doymadı falan derkken daha yeni kendime geldim. tam 18 saat normal doğum sancısı çekip en sonunda bebişin kalp atışı zayıflayınca sezeryan oldum. epidural sezeryan oldum bebeğimin doğumunu görmek muhtesemdi :) şimdiii hala doğurmayan kaldı mı ? kalmadıysa doğum sonrası sorunlara geçebiliriz
40. Haftaya girdim normal doğum istediğim için ben daha bekliyorum ama sanırım sezeryan olacak bebek hala asagıya inmemiş sezeryan dan sonra da cok ağrı oluyormus korkuyorum ama hayırlısı olsun sağlıklı doğsun da. sizi de tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallahkızlar merhabalar ben de pazartesi günü doğum yaptım :) ancak fırsat bulup yazabildim uykusuzluk adaptasyon başta sütüm çok az geldi bebek doymadı falan derkken daha yeni kendime geldim. tam 18 saat normal doğum sancısı çekip en sonunda bebişin kalp atışı zayıflayınca sezeryan oldum. epidural sezeryan oldum bebeğimin doğumunu görmek muhtesemdi :) şimdiii hala doğurmayan kaldı mı ? kalmadıysa doğum sonrası sorunlara geçebiliriz
Ben de 2.sezaryanimi oldum.Ilki cok rahatti.Ikincisinde aynen sen gibi oldum.1 haftada anca kendime geldim.Boyun ve sirt agrsi mahvetti beni2 defa tansiyonum düştü kalp çarpıntısı oldu .nefes almakta zorlandım akşamda sonda ağrısı ,ameliyat yeri ağrısı,yataktan yardımsız kalkamamak bel ağrısı sırt ağrısı normal Doğum yapın sezeryan yapmayın şimdi de ameliyathanede tutulmuş boynum sırtım onun ağrısı çok acı çekiyorum
Oo gider o zaman bi sure sonra mecbur hareket edeceksin ama sutum olsum diye her buldugunu yemeSenin bunye direk atio demek iste alamayanlardada sorun veremeyenlerdede bende keske esimle tanistigim kiloya geri donsem simdi hareketsizlikle bile 9 kilo gidince 15 gunde bi umudum geldi veririm heralde die dusunmeye basladim
Ben ilk dogudugun da verdim agiz sutunu emdi sonrasinda sekerli su verdim 2 cay kasigi falan bana ebe hemsire soylemisti ilk dogumda saglik bakanligi sadece anne sutu dedigi icin acik acik oneremiyoruz ama vermek iyi falan demistiİnşallah canım valla kendı agrılarımı unuttum sarılık yuzunden sureklı emzır canım ben saat bası uyanıp emzırıyırım baska türlü geçmez dıyorlar bırde sekerlı su dedıler ver dıye ama ben cesaret edemedım
Cok sukur gecmis canim Allah anali babali buyutsun bebisin saglikli olmasi her aciyi geciriyor :) ilk gun 2 saatte bir esim getirmisti ben emzirmistim ilk hafta oyle gecti simdi gunduz aciktikca emziriyorum geceleri uyandikcaKızlar ben de doğurdum bitti heralde aralık annelerinde doğuracak kalmadı maşallah çok tatlı bir oğlum oldu Allah sağlık versin 2. Sezeryanımdı ve zor geçti stres yaptım 2 kez tansiyonum düştü şimdi biraz ağrım var ama iyiyim çok şükür ilk gün ne kadar sıklıkla emzirmiştiniz bebişlerinizi?
Topuk kani alindiginda sarilik testi yaoiliyor oradan anlasiliyor ama sarilik olan bebegin tenine parmakla bastirilir parmagi cektiginde sarariyorsa sariliktir beyazsa degildir zaten ileri derecede sarikik olan cocugun gozunun beyazi bile sari olurGözünüz aydın,
Neden zor geçti sezeryanınız
Birde bebeklerinizin sarılık olduğunu merden anlıyorsunuz rutin dr kontrolündemi çıkıyor ortaya siz mi anlıyorsunuz
Stresten olmus sanirim gecmis olsun agri kesici almiyor musun? Sabret cok kisa sure sonra gececek2 defa tansiyonum düştü kalp çarpıntısı oldu .nefes almakta zorlandım akşamda sonda ağrısı ,ameliyat yeri ağrısı,yataktan yardımsız kalkamamak bel ağrısı sırt ağrısı normal Doğum yapın sezeryan yapmayın şimdi de ameliyathanede tutulmuş boynum sırtım onun ağrısı çok acı çekiyorum
Allah anali babali buyutsun :) stell tea ve rezene cayi cok sut yaoiyor aklinda olsunkızlar merhabalar ben de pazartesi günü doğum yaptım :) ancak fırsat bulup yazabildim uykusuzluk adaptasyon başta sütüm çok az geldi bebek doymadı falan derkken daha yeni kendime geldim. tam 18 saat normal doğum sancısı çekip en sonunda bebişin kalp atışı zayıflayınca sezeryan oldum. epidural sezeryan oldum bebeğimin doğumunu görmek muhtesemdi :) şimdiii hala doğurmayan kaldı mı ? kalmadıysa doğum sonrası sorunlara geçebiliriz
Sen yine de mama vermeden oncede emzir emzirdikten sonra mama ver ne kadar sut alirsa o kadar iyi bide ne kadar emerse o kadar sut olur zamanla duzene girebilirAynen ben mama veriyorum mesela sütüm sanırım yine doyurmuyo oğlumu mama olarak da hip organik aldım sarılık olmasın düzgün kilo alsın en önemlisi o şimdilik günde sadece 1 kez veriyorum
doktor bana günde 3 kez 30 ml mama ver dedi ben de 2 gündür veriyorum evolvia aldım şekr ilavesi yokmuş ve peynr altı suyu varmış diye şükür düşmüş bugün sarılığıAynen ben mama veriyorum mesela sütüm sanırım yine doyurmuyo oğlumu mama olarak da hip organik aldım sarılık olmasın düzgün kilo alsın en önemlisi o şimdilik günde sadece 1 kez veriyorum
caım ben yaptırmadım benim doktorum tavsiye etmediŞeker yüklemesi yaptırdınızmı anneler tavsiye edermisiniz ben pek istekli değilimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?