- 24 Eylül 2016
- 289
- 352
- 48
- 33
hayırlısı neyse o olsun diye dua et canım inan ki bebeğine bir şey olur dedikleri anda gözün kendini görmüyor zaten aman ona bir şey olmasın da ben çekerim diyorsun. bu arada gözünde büyütme sezeryanı inan ki her bünye bir değil ve öyle atlatılmayacak bir acısı da yok, bu hayatta her şey bizim için ve bütün fiziksel acılar illa ki geçiyor bak benim 6 gün oldu elhamdülillah baya acısı azaldı tamam hala yatıp kalkamıyorum dikişlerimden dolayı ama oturarak uyuyorum ve ağrım olmuyor dolaşıyorum evde basit işlerimi yapabiliyorum kendime yemek ısıtıyorum etrafı topluyorum çok şükür tabii bir normal doğum gibi değil ama abartılan kadar da zor değil.40. Haftaya girdim normal doğum istediğim için ben daha bekliyorum ama sanırım sezeryan olacak bebek hala asagıya inmemiş sezeryan dan sonra da cok ağrı oluyormus korkuyorum ama hayırlısı olsun sağlıklı doğsun da. sizi de tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah
caım ben yaptırmadım benim doktorum tavsiye etmedi
Evet bence de bebegi kucağına alınca insan tüm acılarını unutur gibi geliyor. Allah razı olsun moral verdiniz burdaki herkes doğum yaptıkça bende bebegimi kucağıma almak istiyorum :) eşim de madem okadar bekledik bari ocağı bekleyelim Ocak doğumlu olsun diyor okul acısından küçük olmasın diye. ama benim artık bekleyecek halim de sabrım da kalmadı gibi :)hayırlısı neyse o olsun diye dua et canım inan ki bebeğine bir şey olur dedikleri anda gözün kendini görmüyor zaten aman ona bir şey olmasın da ben çekerim diyorsun. bu arada gözünde büyütme sezeryanı inan ki her bünye bir değil ve öyle atlatılmayacak bir acısı da yok, bu hayatta her şey bizim için ve bütün fiziksel acılar illa ki geçiyor bak benim 6 gün oldu elhamdülillah baya acısı azaldı tamam hala yatıp kalkamıyorum dikişlerimden dolayı ama oturarak uyuyorum ve ağrım olmuyor dolaşıyorum evde basit işlerimi yapabiliyorum kendime yemek ısıtıyorum etrafı topluyorum çok şükür tabii bir normal doğum gibi değil ama abartılan kadar da zor değil.
tahmin edebiliyorumEvet bence de bebegi kucağına alınca insan tüm acılarını unutur gibi geliyor. Allah razı olsun moral verdiniz burdaki herkes doğum yaptıkça bende bebegimi kucağıma almak istiyorum :) eşim de madem okadar bekledik bari ocağı bekleyelim Ocak doğumlu olsun diyor okul acısından küçük olmasın diye. ama benim artık bekleyecek halim de sabrım da kalmadı gibi :)
Bebiş aşağıya inmediği sürece sancı gelmesinin faydası olur mu bilmiyorum :/ benim karnım hala cok yukarda hayırlısını istiyorum ama zor sabrediyorum zaman gecmiyor sanki :)tahmin edebiliyoruminan ki benim son haftamda gelsin diye neler yapmadım ki her gün bugün gelecek hadi gelsin diye her şeyi denedim insanın sabrı da kalmıyor merakı zaten ele geçiriyor bünyeyi, öyle zararlı şeyler yapma ama sakın gelsin diye bence. ama ben son zamanlarda her gün böğürtlen çayı içmiştim iki bardak kadar her gün ananas yedim sancım başlasın diye bence etkili de oldu aklında bulunsun
Kuzum bende uyandiramiorum.gece full ayakta gunduz 5 saat biraksan yatio resmen bende sagip biberondan veriorum agzina tikiyorum napiyim biberondan kendisi aktigindan emmek icin cok caba sarfetmediginden kapali gozlerle emio uyumaya devam edioYa kızlar bebisiniz gündüz çok uyuyor mu benim ki bütün gündüz uyuyor sarılık olduğu için doktor 2 saatte bir mutlaka uyandır emzir dedi zor uyandiriyorum
Benim doktorum benden istemedi canim belki risk gormediginden bilemiorum ama hic konusunu bile acmamistiŞeker yüklemesi yaptırdınızmı anneler tavsiye edermisiniz ben pek istekli değilimde
Ayy kucuk gelmeye basladilar mi masallah darisi basima insallahBiz bugun tam 1 aylik olduk yeni dogan kiyafetlerini kaldirdik artik kucuk geliyorlar :) bi anda nasil gecti zaman anlayamadim valla :)
Benim doktorum benden istemedi canim belki risk gormediginden bilemiorum ama hic konusunu bile acmamisti
Benim doktorum benden istemedi canim belki risk gormediginden bilemiorum ama hic konusunu bile acmamisti
Ben yaptırdım ve o haftalarda bir iki kilo ancak almıstım kiloya bakmadan doktor direk yaptırdı. Zaten seker yüklemesi denilen şey bir bardak kola ya denk şekerli bir suyu içmek öyle abartılacak kadar seker verilmiyor doktor da aynen böyle dedi eger ki sonuc kötü cıkarsa ikinci testte daha cok seker veriliyor sanırım medya da gündeme gelen de bu kısım. Ama şu var eğer ki gebelik şekeri varsa ve bunu ögrenmezse hamile bayan işte o çok tehlikeliymiş tabi ki herkesin kendi tercihi siz bilirsiniz :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahŞeker yüklemesi yaptırdınızmı anneler tavsiye edermisiniz ben pek istekli değilimde
Ben yaptırdım ve o haftalarda bir iki kilo ancak almıstım kiloya bakmadan doktor direk yaptırdı. Zaten seker yüklemesi denilen şey bir bardak kola ya denk şekerli bir suyu içmek öyle abartılacak kadar seker verilmiyor doktor da aynen böyle dedi eger ki sonuc kötü cıkarsa ikinci testte daha cok seker veriliyor sanırım medya da gündeme gelen de bu kısım. Ama şu var eğer ki gebelik şekeri varsa ve bunu ögrenmezse hamile bayan işte o çok tehlikeliymiş tabi ki herkesin kendi tercihi siz bilirsiniz :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ilk zamanlarda uyuyordu simdi ne zaman yemege otursam uyaniyorYa kızlar bebisiniz gündüz çok uyuyor mu benim ki bütün gündüz uyuyor sarılık olduğu için doktor 2 saatte bir mutlaka uyandır emzir dedi zor uyandiriyorum
Masallah ilk hafta dolmus:) bende 1 aylik oldum inan ilk hafta bitince cok daha cabuk geciyor benim yaram kapandi bilehayırlısı neyse o olsun diye dua et canım inan ki bebeğine bir şey olur dedikleri anda gözün kendini görmüyor zaten aman ona bir şey olmasın da ben çekerim diyorsun. bu arada gözünde büyütme sezeryanı inan ki her bünye bir değil ve öyle atlatılmayacak bir acısı da yok, bu hayatta her şey bizim için ve bütün fiziksel acılar illa ki geçiyor bak benim 6 gün oldu elhamdülillah baya acısı azaldı tamam hala yatıp kalkamıyorum dikişlerimden dolayı ama oturarak uyuyorum ve ağrım olmuyor dolaşıyorum evde basit işlerimi yapabiliyorum kendime yemek ısıtıyorum etrafı topluyorum çok şükür tabii bir normal doğum gibi değil ama abartılan kadar da zor değil.
Ocagi beklemek cok mantikli zaten kac gun kaldi ama anneler cik heyecanlaniyor son haftalarda hic beklenmiyor artik ama ne kadar hec dogarsa senin karninda o kadar beslenmis olacakEvet bence de bebegi kucağına alınca insan tüm acılarını unutur gibi geliyor. Allah razı olsun moral verdiniz burdaki herkes doğum yaptıkça bende bebegimi kucağıma almak istiyorum :) eşim de madem okadar bekledik bari ocağı bekleyelim Ocak doğumlu olsun diyor okul acısından küçük olmasın diye. ama benim artık bekleyecek halim de sabrım da kalmadı gibi :)
İnşallah sağlıkla sıhhatle alırsınız yavrunuzu kucağınıza. Benim de astımım vardı. Şükrolsun bi sıkıntı olmadı inşallah sizin de hayırlısıyla normal olurAllah anneli babalı büyütsün, ne güzel 20 dk da doğum bitmiş darısı başımıza. Bende normal doğumu çok istiyorum ama astım hastasıyım korkuyorumda
Ben toplamda 12 kilo aldim canimKaç kilo almıştın canım sen azmıydı kilon ondanmı hiç düşünmedi bile acaba
Evet doğru altını açınca uyanıyor sarılık olduğu için sürekli emzirmek istiyorum ama çok uykucu meleğimIlk zamanlarda uyuyordu simdi ne zaman yemege otursam uyaniyoruyandirmak icin altini acabilirsin once altini degistirrirsin sonra emzirirsin baktin altini acinca uyanmadi bacaklariyla bisiklet hareketi yaptirabilirsin
Masallah ilk hafta dolmus:) bende 1 aylik oldum inan ilk hafta bitince cok daha cabuk geciyor benim yaram kapandi bile
Ocagi beklemek cok mantikli zaten kac gun kaldi ama anneler cik heyecanlaniyor son haftalarda hic beklenmiyor artik ama ne kadar hec dogarsa senin karninda o kadar beslenmis olacak
İnşallah sağlıkla sıhhatle alırsınız yavrunuzu kucağınıza. Benim de astımım vardı. Şükrolsun bi sıkıntı olmadı inşallah sizin de hayırlısıyla normal olur
Aynen canim zorla uyandırmasam 5 saat uyur o kadar uykucu süt sağma pompası aldim bende manüel olandan ama sağamadım ya olmadiKuzum bende uyandiramiorum.gece full ayakta gunduz 5 saat biraksan yatio resmen bende sagip biberondan veriorum agzina tikiyorum napiyim biberondan kendisi aktigindan emmek icin cok caba sarfetmediginden kapali gozlerle emio uyumaya devam edio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?