♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Aynen canim zorla uyandırmasam 5 saat uyur o kadar uykucu süt sağma pompası aldim bende manüel olandan ama sağamadım ya olmadi
Bendemanuel pompalibisey aldim 10 kusur liramiymis neymis esim almaya gittide eczaneden ama cok iyi sagabildim ben acaba seninki farkli bisey mi. Benim oglan gece uyumadigindan saatlerce uyanik kalio gunduzde altini degistirsem bile uyanmio bir iki gerinio gozleri kapatio burun mu skmadik topuk altinimi acitmadik yok uyanmio bende sagip verince icim rahat edio

Ben lansinoh aldim canim 70 liraya dün yapmaya çalıştım bir kaç damla geldi hızlı hızlı yapınca

Benim çok ileri düzey değil canım o yüzden şükrolsun bi sıkıntı yaşamadım belkide. Doğum sancılarım sırasında buscopan iğne vurdu ebem tek. Onun dışında hiç bi ilaç almadım doğuma kadar. Buscopan ı da ne için vurdular bilmiyorum doğumdan sonra araştırdım sanırım sancıları hafifletici özelliği varmış bilmiyordum.

Evet doğru altını açınca uyanıyor sarılık olduğu için sürekli emzirmek istiyorum ama çok uykucu meleğim
ne güzel ilk zamanlar benim oğlum da öyleydi uyandıramıyordum. Şimdi uyutamıyorum sarılık için bende şekerli su kullandım çok şükür atlattı bi haftada bebeğim

Evet doğru altını açınca uyanıyor sarılık olduğu için sürekli emzirmek istiyorum ama çok uykucu meleğim
Ilk zamanlar benim kizim da oyleydi simdi kendisi uyaniyor elhamdulillah
Aynen canim zorla uyandırmasam 5 saat uyur o kadar uykucu süt sağma pompası aldim bende manüel olandan ama sağamadım ya olmadi
Aa a neden sagamadin ki ilkten yavas yavas yap ilkten az geliyor sonra meme ucun alistikca iyice sikarsin zaten hizli hizli yapmana gerek yok hiz fark etmiyor fazla

ne güzel ilk zamanlar benim oğlum da öyleydi uyandıramıyordum. Şimdi uyutamıyorum sarılık için bende şekerli su kullandım çok şükür atlattı bi haftada bebeğim
Öyle mi ne kadar veriyosun suyu. Şeker ne kadar koydun bende yapyim

Ilk zamanlar benim kizim da oyleydi simdi kendisi uyaniyor elhamdulillah

Aa a neden sagamadin ki ilkten yavas yavas yap ilkten az geliyor sonra meme ucun alistikca iyice sikarsin zaten hizli hizli yapmana gerek yok hiz fark etmiyor fazla
Yavaş yavaş deneyim olmazsa sağol canim

Ben lansinoh aldim canim 70 liraya dün yapmaya çalıştım bir kaç damla geldi hızlı hızlı yapınca
Bana esimin aldiginin biberon gibi haznesi yok o yuzden uygun fiyatli soyle soyluyeyim eski tansiyon aletlerinin pompasi gibi pompasi var biraz daha buyukce pompayi sıkıp icindeki havayi bosaltiyorum sıkılı bi vaziyette agiz kismini gogus ucuma ayarliyorum pompayi sıkan elimi gevsettigimde gogus ucumu icine dogru cekio boyle olunca cekili bi vaziyette sut akmaya baslio baya bi icine cekio cunku gogus ucumu . ben hic pompayı sıkıp sıkıp birakmiorum oyle gelmio damla damla gelio cokta yorucu oluo ayari kacinca tekrar ayni seyi yapiorum pompanin icindeki havayi bosaltiyorum wlimle sıkıp sıkılı bi vaziyette gogus ucumu yerlestiriyorum elimle sıkmayı biraktigimda pompa icine hava almak istio agzindada gogsum oldugu icin hava yerine gogus ucumu cekio boylece sut gelmeye baslio cunku baya bi cekio gogsumu boyle hic yorucu olmuyo iyimi kotu mu bilmem ama 2 gogsumden zorlamadan 80 ml sut sagabiliorum buda 2 haftalik bebek.icin yeterliymis bide gunde bir kere falan yapiorum bunu cocugum uzun sure uyudugunda diger zamanlarda zaten kendisi emio

Öyle mi ne kadar veriyosun suyu. Şeker ne kadar koydun bende yapyim
Oranını bilmiyorum canım annem hazırladı her seferinde ama kaynattığını biliyorum. Direk karıştırıp verilmez demişti. İki çay kaşığı sabah iki çay kaşığı da akşam veriyordum. Annem daha da verebileceğimizi söyledi ama ben de o kadarına cesaret edemedim.

İyi aksamlar kizlar yarin spinal anesteziyle sezaryen olucam benim gibi olan var mi cok zor mu geciyo bana dua edin lutfennn :)
Allah yardımcın olsun canım ben oldum bu gün 3. Günüm ve 2. Spinalli sezeryanımdı 2. Si zordu ilki kolay geçmişti .ilacı belinden iğneyle yapıyolar öyle korkulacak bişe değil sonra ayaklarında sıcaklık hissediyorsun uyuşmaya başlıyo ondan sonra işte ben de ikisinde de tansiyonum düştü miden bulanıyo kusacak gibi oluyorsun nefes alış-verişin kalp atışın değişiyo işte orda korkma ben her ikisinde de çok korktum ama şükür bişe olmadı sadece çekiştirmeleri hissediyorsun sonra bebeği gösteriyorlar ondan sonrası rahat taki uyuşukluğun geçene kadar ondan sonrası acı bu gün 3. Günüm yavaş yavaş azalıyo ağrılarım baya net anlattım sanırım :/

İyi aksamlar kizlar yarin spinal anesteziyle sezaryen olucam benim gibi olan var mi cok zor mu geciyo bana dua edin lutfennn :)
Simdiden Allah kolaylik versin umarim hafif atlatirsin benij biraz zor gecti anca 1 haftaya agrilarim rahatsiz etmeyecek boyuta gelmisti ondan oncesi kabustu ama daha hafif atlatan cok insan duydum sende onlardan olursun insallah. Rabbim.hepimizize şifa versin. Ama dedikleri gibi ne kadar agrin olsada bebegini kucqgina alip onu besledigin an unutuosun tabi bebek kucaktan inince hopp gene baslio agri :)) ben bide cocugumla kendim ilgilenemiorum diede psikolojiyi bozmus agliodum :) ama sonra gecio en azindan gececegini bilmek sabretmeyi kolaylastirio saglikla al insallah kucagina yavrunu suan en onemlisi ikinizindr iyi bir sekilde evinize donmeniz Allah yavrunu sana babasina senide onlara bagislasin anali babali buyutsun insallah

Ben bebegime zinco gaz damlasi aldim baska alan var mi araniz da herhangi hisey kullanan?

Ben bebegime zinco gaz damlasi aldim baska alan var mi araniz da herhangi hisey kullanan?
Canım ben civan perçemi kullanıyorum hem kendime hem bebeğime iki üç kaşık her emzirme öncesi içiriyorum fakat bebeğiminkinin acılık oranı epey düşük içer içmez gag guk başlıyor maşallah benimki bazen çok sancı çekerse emzirmeden de verdiğim oluyor. Ayrıca kendim rezene çayı da içiyorum günde iki defa

Civanpercemini duymamistim bi arastirayim sagol bende rezene iciyorum bol bol sut olsun diye

Civanpercemini duymamistim bi arastirayim sagol bende rezene iciyorum bol bol sut olsun diye
Rahmin temizlenmesine toplanmasına da yardımcı oluyor kendinin kullanmanı da tavsiye ederim inşallah fayda görürsün.Ben rezeneyi daha çok gaz problemi için kullanıyorum süt için ziya dede diye bi markanın süt çayı var onu kullanıyorum

Sarılık için şekerlı su vercek olanlar her sefer taze yapın kucuk boy cay bardağıyla bır bardak su kaynatın kaynayınca içine bir çay kaşığı şeker koyup karıştırın sabah aksam beş kaşık verin ben çok terettüt ettim ama annem dinlemedi verdi iki gün verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…