- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Gecti mi peki sariligi canimSarılık için şekerlı su vercek olanlar her sefer taze yapın kucuk boy cay bardağıyla bır bardak su kaynatın kaynayınca içine bir çay kaşığı şeker koyup karıştırın sabah aksam beş kaşık verin ben çok terettüt ettim ama annem dinlemedi verdi iki gün verdik
Çarşamba kontrol var bana gectı gibi gelıyor ama bakalım doktor ne dıycek ama ben sekerlı su olayı na pek inanmıyorum ama herkes sarılık deyınce sekerlı su dıyor aıle diş hekimim var o gecmıs olsun dıye aradı ona sogledım ver zararı olmaz dedı bılmıyorum açıkcası ama baya ıyı geldı yazanlar var facede 2017 2018 annelerı dıye grup var ordada çok yapan varGecti mi peki sariligi canim
Bana karisik caylar alerji yapiyor malesef rezene ve stell tea kullaniyorum ama bu civan percemini de denicem insallahRahmin temizlenmesine toplanmasına da yardımcı oluyor kendinin kullanmanı da tavsiye ederim inşallah fayda görürsün.Ben rezeneyi daha çok gaz problemi için kullanıyorum süt için ziya dede diye bi markanın süt çayı var onu kullanıyorum
Benimde persembe komtrolum.var bakalim insallah dusmustur sariligi yavrularimizinÇarşamba kontrol var bana gectı gibi gelıyor ama bakalım doktor ne dıycek ama ben sekerlı su olayı na pek inanmıyorum ama herkes sarılık deyınce sekerlı su dıyor aıle diş hekimim var o gecmıs olsun dıye aradı ona sogledım ver zararı olmaz dedı bılmıyorum açıkcası ama baya ıyı geldı yazanlar var facede 2017 2018 annelerı dıye grup var ordada çok yapan var
Geçmiş olsun kaçıncı gün kontrolünde farkedildi benimki de başladı sararmaya emziriyorumda ama çok uyuyoBenim kızım da 17.7 çıktı sarılık sınırın üstünde dün kuveze aldılar ışık tedavisi uyguluyorlar dünden beri ağlamaktan ne hale geldim
dördüncü gün fark ettim cuma günü doktora götürdüm hafif var dedi pazartesi kontrole gidince artmış olduğunu gördü yatırdı ama çok şükür bugün çıktıkGeçmiş olsun kaçıncı gün kontrolünde farkedildi benimki de başladı sararmaya emziriyorumda ama çok uyuyozor oluyo uyandırmak
Cok gecmis olsin canim simdi nasil bebis iyi mi dustu mu biraz sariligi renginden anlarsin biraz birazdördüncü gün fark ettim cuma günü doktora götürdüm hafif var dedi pazartesi kontrole gidince artmış olduğunu gördü yatırdı ama çok şükür bugün çıktık
Cok gecmis olsun canim bizimde 15 e cikmisti persembe bakalim bu persembe tekrar gidicez hala sari yuzunden belli oluo bakalim kac olmusBenim kızım da 17.7 çıktı sarılık sınırın üstünde dün kuveze aldılar ışık tedavisi uyguluyorlar dünden beri ağlamaktan ne hale geldim
Genel olarak aralik bir iki kisi var kasim sonuna denk gelenSelam kızlar 2 Aralık’ta epidural sezeryanla Doğum yaptım.sizin de aralık mı Doğum lar?
Doymuyor olabilir bi de bazı çocuklarda emme refleksi fazla oluyormuş çiş ve kakasını çok yapıyorsa emzik ver bence kaç günlük bebeğin?Bayanlar bebeğim uyurken tuhaf tuhaf sesler çıkartıyor sanki nefesi kesiliyor gibi yapıyor sürekli yalanıyor ve sürekli pışpış yapmazsam en fazla on dk uykuda kalabiliyor. Uyanık olduğu her an gögsümde durmak istiyor. Acaba doymuyor mu ki diye mama verdim hala aranıyor. Yorgunluktan mahvoluyorum. Niye böyle yapar ki bu çocuk. Bilgisi olan var mı. sizde durumlar nasıl.
Doyamadığından olabilir mi bilmiyorum gögsüme ne zaman gelse uyuyor canım çıkıyor uyandırmak için uyanmıyor bi türlü heralde doydu diye tam beşiğe koyuyorum arkamı dönmeden uyanıp çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. Bi haftalıktan beri böyleyiz zamanla düzelir mi ki dedim ama düzeltmek şöyle dursun daha da ilerledi. Kolye gibi takılı duruyor çocuk sürekliDoymuyor olabilir bi de bazı çocuklarda emme refleksi fazla oluyormuş çiş ve kakasını çok yapıyorsa emzik ver bence kaç günlük bebeğin?
Sanırım kırkları çıkana kadar kırk defa huy değiştircekler.20 gunluk bebegimi ayagimda sallayarak ve muzik dinleterek uyutabiliorum kafayi yicem ne guzel memede uyuyodu her 3 4 gunde bir huy degistirio resmen
Aynen oyle galiba bu kadar kucukken sallamanin zarari olur mu acaba gerci cok hafif salliorum amaSanırım kırkları çıkana kadar kırk defa huy değiştircekler.
Jöle titremesi gibi sallamanın zararı olmaz deniyor ama bende salladım bi kaç kez belki öyle bari uyur diyeAynen oyle galiba bu kadar kucukken sallamanin zarari olur mu acaba gerci cok hafif salliorum ama
Hepsi aynı canım bizde öyleyiz :)çok güzel kolyeler ama :)düzelir düzelir merak etme 40 I çıkınca baya rahatlıyolarDoyamadığından olabilir mi bilmiyorum gögsüme ne zaman gelse uyuyor canım çıkıyor uyandırmak için uyanmıyor bi türlü heralde doydu diye tam beşiğe koyuyorum arkamı dönmeden uyanıp çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. Bi haftalıktan beri böyleyiz zamanla düzelir mi ki dedim ama düzeltmek şöyle dursun daha da ilerledi. Kolye gibi takılı duruyor çocuk sürekli23 günlük oldu inşallah bugün. Çişini bol yapıyor maşallah kakayı da günde üç defa filan ama çok uğraşıyo yapana kadar
Olmaz bişe korkma cnmAynen oyle galiba bu kadar kucukken sallamanin zarari olur mu acaba gerci cok hafif salliorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?