♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

kizlar lutfen bi bakin demin bi yerden kayisi yedi cok canim cekti bolca yedim dogaldi agactan gelmisti ... sonra da ya ilaclysa dedim ilacliysa bebegime bsy olur mu fikir verij
Benim hicbir fikrim yok oyle hemen etkilenecegini sanmiyorum vesvese yapmayin kendinize ama dikkatli olun tabiki dalindan bisey yemeyin yikamadan etmeden suan daha dikkatli hareket etmeniz lazim

Benim hicbir fikrim yok oyle hemen etkilenecegini sanmiyorum vesvese yapmayin kendinize ama dikkatli olun tabiki dalindan bisey yemeyin yikamadan etmeden suan daha dikkatli hareket etmeniz lazim
cok tesekkur ederim yapmam aslnda boyle bsy ama neyse oldu iste

U
kizlar lutfen bi bakin demin bi yerden kayisi yedi cok canim cekti bolca yedim dogaldi agactan gelmisti ... sonra da ya ilaclysa dedim ilacliysa bebegime bsy olur mu fikir verij
yıkamadanmı yedın canım? Kaç haftalık bebek

Kızlarrr acil bana yazarmsnz şmdi hastaneden geldm 3 lü tarama test sonucunu aldm risksiz yazıyo sonuçlar ıyı ama düşük hcg sevıyesı şüphelidir dıo bu nedemekk?? Bilenınız varmı ya kafama çok takıldı şmdi..doktorada gösteremedım çok sıra vardı yaa.salı günü gtcem ama kafama takıldı çatlarım salıya kadar( bileniniz varsa bi cvp verın

Bende yeni geldim hastaneden doktor büyük ihtimalle kız dedi ama siz yinede 5 inci aydan önce alışveriş yapmayın dedi belli olmuyor bazen dedi üçlü teste gerek yok dedi

Ozaman bence kız senınki canım çünkü erkeklerın pipisi hemen belli oluyormuş. Oyuzden bizimki gözüktü..alışverişe daha erken zaten ya,,3 teste gerek yok bencede ama işte doktor yaptryo devlette.

11 inci haftada erkeğe benziyor pipisi var demişti şimdi kız dedi hayırlısı artik bir ay sonrA ayrıntılı ultrason var o zaman kesin belli olur dedi

Ciddi bişey olduğunu sanmıyorum zaten 2li test yaptırdıysan 3lü teste gerek görmüyorlar bile. Ben yaptırmadım şahsen. Öğrenebildiniz mi peki sebebini? Laboratuar hatası da olabilir

Ciddi bişey olduğunu sanmıyorum zaten 2li test yaptırdıysan 3lü teste gerek görmüyorlar bile. Ben yaptırmadım şahsen. Öğrenebildiniz mi peki sebebini? Laboratuar hatası da olabilir
Yani.2 lü testım çok iyi çıkmştı.aptal kadın 3 lü testte yaptı anlamadım..3 lü de risksiz bölgededır yazıyo ama hcg seviyesı düşüklüğü şüphelidir dıo onu anlayamadım..pztesı gtcem göstermeye bakalım ne dıcek.kafama taktm kaç gündür

İçin rahat etmiyosa netten bak ne anlama geliyor diye. 2Li test normalse boşuna canını sıkma hiç. 3Lü test daha az bilgi verir zaten merak etme

Baktmda netten bşy yazmıyo. Neyse pztesı gtcem bakalım..sağol canım yorumun için..

Kızlar merhaba,
Birşey soracağım ben 18+2 yim. Bebeğin hareketlerini daha hissetmiyorum. Hisseden var mı aramızda?

Bende hissetmıyorum yaa 17 haftadaym..ama normalmiş ilk gebelkte 20. Haftada hissesilıyomuş.erken hisseden vardır belki ama bende hissetmıyorum hiçbişey

bende 19+6 yim haa dogru duzgun hissemedim bazan segirme gibi oluyor ama bazende hic olmuyor ama hareketliymste bilemedim ki kizlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…