- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 33
Benim hicbir fikrim yok oyle hemen etkilenecegini sanmiyorum vesvese yapmayin kendinize ama dikkatli olun tabiki dalindan bisey yemeyin yikamadan etmeden suan daha dikkatli hareket etmeniz lazimkizlar lutfen bi bakin demin bi yerden kayisi yedi cok canim cekti bolca yedim dogaldi agactan gelmisti ... sonra da ya ilaclysa dedim ilacliysa bebegime bsy olur mu fikir verij
cok tesekkur ederim yapmam aslnda boyle bsy ama neyseBenim hicbir fikrim yok oyle hemen etkilenecegini sanmiyorum vesvese yapmayin kendinize ama dikkatli olun tabiki dalindan bisey yemeyin yikamadan etmeden suan daha dikkatli hareket etmeniz lazim
Bisey olmaz merak etmeyin dusunmeyin artikcok tesekkur ederim yapmam aslnda boyle bsy ama neyseoldu iste
yıkamadanmı yedın canım? Kaç haftalık bebekkizlar lutfen bi bakin demin bi yerden kayisi yedi cok canim cekti bolca yedim dogaldi agactan gelmisti ... sonra da ya ilaclysa dedim ilacliysa bebegime bsy olur mu fikir verij
Ciddi bişey olduğunu sanmıyorum zaten 2li test yaptırdıysan 3lü teste gerek görmüyorlar bile. Ben yaptırmadım şahsen. Öğrenebildiniz mi peki sebebini? Laboratuar hatası da olabilirKızlarrr acil bana yazarmsnzşmdi hastaneden geldm 3 lü tarama test sonucunu aldm risksiz yazıyo sonuçlar ıyı ama düşük hcg sevıyesı şüphelidir dıo bu nedemekk?? Bilenınız varmı ya kafama çok takıldı şmdi..doktorada gösteremedım çok sıra vardı yaa.salı günü gtcem ama kafama takıldı çatlarım salıya kadar ( bileniniz varsa bi cvp verın
Yani.2 lü testım çok iyi çıkmştı.aptal kadın 3 lü testte yaptı anlamadım..3 lü de risksiz bölgededır yazıyo ama hcg seviyesı düşüklüğü şüphelidir dıo onu anlayamadım..pztesı gtcem göstermeye bakalım ne dıcek.kafama taktm kaç gündürCiddi bişey olduğunu sanmıyorum zaten 2li test yaptırdıysan 3lü teste gerek görmüyorlar bile. Ben yaptırmadım şahsen. Öğrenebildiniz mi peki sebebini? Laboratuar hatası da olabilir
İçin rahat etmiyosa netten bak ne anlama geliyor diye. 2Li test normalse boşuna canını sıkma hiç. 3Lü test daha az bilgi verir zaten merak etmeYani.2 lü testım çok iyi çıkmştı.aptal kadın 3 lü testte yaptı anlamadım..3 lü de risksiz bölgededır yazıyo ama hcg seviyesı düşüklüğü şüphelidir dıo onu anlayamadım..pztesı gtcem göstermeye bakalım ne dıcek.kafama taktm kaç gündür
Benn de bir tembel benim ufaklık sanıyordum :)Bende hissetmıyorum yaa 17 haftadaym..ama normalmiş ilk gebelkte 20. Haftada hissesilıyomuş.erken hisseden vardır belki ama bende hissetmıyorum hiçbişey
evet canm ya o anlik bi istekle yikamadan yedim 19 haftaliktikU
yıkamadanmı yedın canım? Kaç haftalık bebek
Bşy olmaz bence yaa takma kafana.zaten gdyosundur kontrollerine sanmıyorm aorun olacağınıevet canm ya o anlik bi istekle yikamadan yedim 19 haftaliktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?