- 29 Kasım 2017
- 74
- 26
- 8
inşallah canım. Emzirmekten şikayetçi değilim endişem acaba bi sıkıntı mı var ki diye. Sizde de durumlar aynıysa o zaman rahatlıyabilirim normal demekki :)Hepsi aynı canım bizde öyleyiz :)çok güzel kolyeler ama :)düzelir düzelir merak etme 40 I çıkınca baya rahatlıyolar
Sağol canim 14 e düştü diye çıkardı doktor artik ben bol bol emzirecemCok gecmis olsin canim simdi nasil bebis iyi mi dustu mu biraz sariligi renginden anlarsin biraz biraz
İlk 15 günde kilo alımı kaç çıktı?sağlık ocağı çağırmıştır ordan da fikir edinebilirsin canım ama dediğim gibi 40ı çıkana kadar çok huy değiştiriyorlar kırkı çıkınca toparlanmaya başlıyo bebeklerinşallah canım. Emzirmekten şikayetçi değilim endişem acaba bi sıkıntı mı var ki diye. Sizde de durumlar aynıysa o zaman rahatlıyabilirim normal demekki :)
O değere nasıl bakıyorlar kızlar? Kandan mıSağol canim 14 e düştü diye çıkardı doktor artik ben bol bol emzirecem
Evet kanda çıkıyorO değere nasıl bakıyorlar kızlar? Kandan mı
On günlükken gittiğimizde 200 gr almıştı. Şu an doğumundan bu yana 450 gr aldıİlk 15 günde kilo alımı kaç çıktı?sağlık ocağı çağırmıştır ordan da fikir edinebilirsin canım ama dediğim gibi 40ı çıkana kadar çok huy değiştiriyorlar kırkı çıkınca toparlanmaya başlıyo bebekler
ayda bir kilo alması lazım diye biliyorum daha bir ay olmamış ama Arada tuhaf sesler çıkarıyor diyosun ya şu anda benimki de öyle :)On günlükken gittiğimizde 200 gr almıştı. Şu an doğumundan bu yana 450 gr aldı
Dikkat ediyim bari beyni sallanmasin cocugumun :)Jöle titremesi gibi sallamanın zararı olmaz deniyor ama bende salladım bi kaç kez belki öyle bari uyur diye
İki topuğu da delik deşik oldu zaten :/inşallah bidaha kana ihtiyaç duymazlar morardı resmen çocuğumun ayağıEvet kanda çıkıyor
Aslında bi yerde okumuştum fazla hızlı olmadan sallamak ileriki yaşlarda felç riskini azaltıyormuşDikkat ediyim bari beyni sallanmasin cocugumun :)
Kakasi cisi bol diyosun demekki ac degil doyuyor canim emmek istiyor olabilir emmek sadece doymak icin degil daha sut kuzusu bebeklerimiz anne ariyorlar bizimkide surekli kuckta uyuyor ben cok zorladigi zaman atletimi cikarip yastiginin yanina koyuyorum benim kokumu alinca uyuyor bide yastiginin icine lavamta kesesi koydum gece en azindan sik uyanmasi kesildi sende emzik deneyebilirsin aliyorsaBayanlar bebeğim uyurken tuhaf tuhaf sesler çıkartıyor sanki nefesi kesiliyor gibi yapıyor sürekli yalanıyor ve sürekli pışpış yapmazsam en fazla on dk uykuda kalabiliyor. Uyanık olduğu her an gögsümde durmak istiyor. Acaba doymuyor mu ki diye mama verdim hala aranıyor. Yorgunluktan mahvoluyorum. Niye böyle yapar ki bu çocuk. Bilgisi olan var mı. sizde durumlar nasıl.
Beyni su gibi fazla sallamamak gerek hani sarsilmis bebek sendromu var yaAynen oyle galiba bu kadar kucukken sallamanin zarari olur mu acaba gerci cok hafif salliorum ama
Cok sukur cok sevindim gecmis olsun bol bol emzir artik :)Sağol canim 14 e düştü diye çıkardı doktor artik ben bol bol emzirecem
Emzik vermeye çalışıyorum ama çok tutmuyor. Kıyafet koymayı da denedim canım ama olmadı o da bide lavantayı deniym odada kaynatıyordum ben lavantayı koyayım bideKakasi cisi bol diyosun demekki ac degil doyuyor canim emmek istiyor olabilir emmek sadece doymak icin degil daha sut kuzusu bebeklerimiz anne ariyorlar bizimkide surekli kuckta uyuyor ben cok zorladigi zaman atletimi cikarip yastiginin yanina koyuyorum benim kokumu alinca uyuyor bide yastiginin icine lavamta kesesi koydum gece en azindan sik uyanmasi kesildi sende emzik deneyebilirsin aliyorsa
Beyni su gibi fazla sallamamak gerek hani sarsilmis bebek sendromu var ya
Cok sukur cok sevindim gecmis olsun bol bol emzir artik :)
Ohh ne güzel gözünüz aydın 1 aylık oldu dimi biz daha hala adapte olamadık yarın bir haftalık olacak inşallahBiz bugun saglik ocagi haric ilk gezmemize ciktik :) burda hava cok iyiydi :)
Bende yarin cikcam kaynanama gitcem bendede var bir heyecan nedense :)Biz bugun saglik ocagi haric ilk gezmemize ciktik :) burda hava cok iyiydi :)
Gobegide dusmemistir daha onun masallah :) Cok cabuk geciyor merak etme ne zman dogdu ne zaman 1 aylik oldu anlayamadim :) 1 ayi gectik hatta nerdeyse 5 haftaOhh ne güzel gözünüz aydın 1 aylık oldu dimi biz daha hala adapte olamadık yarın bir haftalık olacak inşallah
Acik havaya cikiyor onlarinda bir birey olmaya basladiginin ilk emareleri :)Bende yarin cikcam kaynanama gitcem bendede var bir heyecan nedense :)
İlk 3 ay hatta ilk ayda dahil adetimin geciktiği yani adet olmam gereken tarihte sancım oluyodu bir kaç gün sonra geçiyordu vücudun alışık olduğu düzende o günler geldiğinde hamile de olsam sancım oluyordu daha çok yenisin bulantın falan fazla miktarda var da birden kesildiyse veya koku hassasiyetin birden ortadan kalktıysa kork derim sancılar devamlı ay boyu sürmedi bende Bi kaç gün sürüyordu adetimdeki gibi sonra geçiyordu.inşallah rabbim size de doğmasını nasip etsin.hayırlı olsunKizlar size bisey sormak istiyorum. Ben tup bebekle hamile kaldim. Carsamba gunu transferimin 12.gunuydu kan tahlilim 969.8 cikti. 9.gunude hatta yerlesme kanamasi yasadim ondan sonra hemen kesildi. Doktor bir daha kan testi yaptirmana gerek yok dedi. 2 hafta sonra gelmemi soyledi. Simdi ben test yaptigim gun ve ondan onceki gunler kasik agrisi kasilmalar karnimda dumduz yatamiyordum hemen karnima agrilar giriyordu. Simdi kendimi bi boslukta hissediyorum. Hic agrim sizim kalmadi. Sizce ters giden biseyler olabilirmi. Yani bi anda belirtiler gitti . Normal yolla dusuklerim oldugu icin suan korkuyorum. Hersey Allah tan tabide insan panik oluyor.
Yok canim oyle birsey olmadi sadece agrilar gitti sanirim adet donemini atlattim sivilcede vardi onlarda solduİlk 3 ay hatta ilk ayda dahil adetimin geciktiği yani adet olmam gereken tarihte sancım oluyodu bir kaç gün sonra geçiyordu vücudun alışık olduğu düzende o günler geldiğinde hamile de olsam sancım oluyordu daha çok yenisin bulantın falan fazla miktarda var da birden kesildiyse veya koku hassasiyetin birden ortadan kalktıysa kork derim sancılar devamlı ay boyu sürmedi bende Bi kaç gün sürüyordu adetimdeki gibi sonra geçiyordu.inşallah rabbim size de doğmasını nasip etsin.hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?