♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Aynen bir kaç ay daha sürer o günlerde ağrın olur kanaman falan olmazsa korkma cnm
Tamam tatlim suanlik birsey yok Elhamdullillah. Yerlesme kanamsida cok kisa surdu sukur. Allah buyuktur bakalim

Sağol canim 14 e düştü diye çıkardı doktor artik ben bol bol emzirecem
Canım bişe sorcam ya biz de kontrolden geldik şimdi doktor rengi sarı sarılık bakılsın dedi ama ben yaptırmadan geldim şimdi de pişman oldum gibi topukları mosmor oldu yavrumun yine topuklarından alacaklardır diye düşündüm nerden alıyorlar kanı?kötü mü yaptım bilmiyorum ama kilo almış emzire emzire geçer diye düşündüm

Keşke tahlil yaptirsaydin canim çünkü sarılık ciddi birşey yükselirse iyi değil elinden alıyorlar zaten kani
Bak benim bebegimde var söylemiştim bir gece kuvezde kaldı ışık tedavisi gördü bugün kontrole gittik yine yükselmiş dedi doktor 3 defadır kan alıyorlar o minik ellerinden ağlıyorum artik alırken ama iyi olması için mecbur bence sende yaptır dikkat etmek gerekiyor çünkü

Topuktan kan almalari elinden almalarindan daha iyi tatlim elindeki damari hemen bulamayabiliolar benim bebegimin elindende alindi 2 kez topuktanda alindi 3 kez ben topuktan olani tercih ederim zaten elinden ayrintili birseylere bakildiginda alindi ve okyanus_es dedigi gibi farkinda olmazsin yukselir beyinde kalici hasara kadar birakabiliomus
okyanus_es canim cok gecmis olsun kuzusunada benimkinin yarilamis ama inan bende korkuorum bir anda tekrar yukselebiliomus cunku kurtulsaydik su sarilik illetinden yaaaa (

Ya ne bileyim öyle çok çok sarı değilki ilk oğlumdaki gibi onda hiç kan falan vermedik geçti bolbol emzirmiştim inşallah geçer ya doktor her gelene sarılık testi yaptırıyor gibi geldi bana öyle şeyi sevmem hiç ihtiyaç varsa yapılmalı diye düşündüm o an. Kuzum Allah a emanet yine de çok kötü olursa tekrar götürürüm

Insallah gecer canim dedigin gibi ikinci cocugun yuksek olursa anlarsan goturursun benim ilk sarilik var demese ben anlamazdim bile neyi sari die gecen hafta 15.3 te dusmustur die dusunuoduk 10 dan yukselmis 15 e dusun hic anlamiorum ben bu hafta gittigimdede psikolojik mi bilmem yukselmistir die dusunuodum cocuk artik sari geliodu bana dwmek ki sari die dusune dusune kafayi iyice bozdum yuksekken sari gormeyen ben 7.5 a dusmus artik cocugu sapsari gorur oldum dedigim o ki anlamiorum topuktan kana da yapcak birsey yok ama o damardan alinan kan cok kotu edio beni ilk kan alindiktan sonra ufacik bebek uyurken bile aglar oldu demek istedigimi anlamissindir aglar gibi yuzu burusuo inlio bebegim uykusunda ara ara o zamandan beri

Işık tedavisine başladılar mı?

Merhabalar bende iki gün önce sezeryan la doğum yaptım son Aralık annesi olarak :) sezeryan la doğum yapanlar bebeğiniz ilk günler kac defa kaka çiş yapıyordu. Biz bu sabah hastaneden cıkarken 170 gr kilo kaybetmişti doktor dikkatli olun yarından itibaren günde beş kez çiş yapmazsa mama takviyesi ne baslayın dedi. bebegim cok kuvvetli ve uzun süre emiyor ama sanıyorum daha sütüm pek gelmedi. Siz neler yasamıstınız ilk günler? Ve bu arada emzirirken memeyi ilk aldığında cok kuvvetli alıyor canım cok acıyor acaba yara mı olmaya başlıyor göğüsler. Lansinoh göğüs kremini kullanıyorum inşallah işe yarar sizler neler yaptınız?

Emzirmeden once gogusunu sık bak süt geliyomu?
Mayali sıvı yiyecekler ye su bol ic artar ins.
Gogus ucu acimayan insan olmadigini dusunuyorum. Bebek emdikce duzelcek biraz sabir.

Ben lansinohta kullandim 3 farkli sey kullandim gene 15 20 gun arasi cektim o aciyi kaniodu goguslerim hala ucunu tuttugunda agzina tam almadiginda acitio tam veeriorum agzina Allah sabir versin cok kotu bi agri emzirme zamani geldiginde canindan can gidio daha emmeye baslamadan cocuk ama mecbur aglaya aglaya topuklarimi yere vura vura verdim insallah cabuk atlatirsin. Benimde bebegim.ilk 120 gram kaybetmisti 3. Gun tartildiginda sonra kilo almaya basladi. Humananin stell tea cayi var oda bende sut yapti sivi beslen bol bol yarma corbasi falan yap ye

canım senin daha beyaz sütün gelmeye başlamamıştır kolostrumla doyan çocuk da duymadım ben açıkcası ben 12 gün önce sezeryan oldum ilk 5 gün sadece kolostrum geldi ve mama verdim doktor tavsiyesiyle sonra beyaz sütüm indi göğüslerime doymaya başladı oğlum mamayı bıraktık. duş al mutlaka çok faydası oluyor süte bir de o acı mecbur çekilcek benimki hafifledi biraz artık emzirirken ağlamyorum ama yine de acıyo lanolin kullanıyorum ben de. Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah

Sütüm geldi ama çok değil canım 2 buçukta doğdu ben o sabah 6 da mama verdim 30 ml 2. Günde verdim bu gün 8 günlük ben günde birdefa 30 ml 4 gün vermişimdir çişi kakası az olunca verdim

Allah anali babali buyutsun:) bebekler zatrn ilk dogdugu gun biraz kilo kaybeder sonucta vucutta sislik var onu atiyor 2 3 gun icindede geri aliyor zaten hic endise etme gunde 4 5 kez kaka yapiyosa tamamdir zamanla sende toolarsin emzirmen duzene girer ben ilk emzirmeye baslayinca disimle birsey isiriyodum o zaman daha az aci hissediyorum gibi geliyodu ama 1 1bucuk haftaya o aci geciyor hassas sonucta vucudunun neresini emsen bi sure sonra acir ee defalarca yapmaya kalkinca yara oluyor sonra alisiyor.

Ya hanimlar dogumdan beri 2 3 tane stell tea aldik eczaneden hep 35 sattilar internette 20 tl ymis ben daha yeni fark ediyorum internetten siparis verdim nerdeyse yari fiyati. Bide prima premium care kullanan varsa happy.com da indirim var 360li paket 120 tl ben siparis verdim 2 gun sonra sorunsuz geldi

Aralık anneleri nasıl gidiyor bebişli hayat. Bizde oğlumla yeni hayatımıza adapte olmaya çalışıyoruz. Bugün 11 günlük olduk. Aynı sarılık derdi bizi de buldu. Hastaneden 1 gün geç taburcu olduk bu yüzden . 2. Gün erken arttı sariligimiz. Hemen yeni doğan ünitesinde mavi ışık verdiler 2 gün. Enfeksion değerimizde 6 cikti. Çok şükür hemen kontrol altına alındı. Bebiş öyle olunca insan zaten bütün ağrılarını unutuyor. Şimdi daha iyiyiz. Sarılığın tam olarak vücuttan atılması 1 ayı bulabilir dedi dr muz. Burnumuz tıkalı bizim. Ortribebe ile temizliyoruz ama yine tıkanıyor. Emme konusunda ise sağ göğsümü tutuyor sol göğsümü tutamıyor kuzucuk.onuda sağıp biberonla veriyorum. Sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…