♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

bende 19+6 yim haa dogru duzgun hissemedim bazan segirme gibi oluyor ama bazende hic olmuyor ama hareketliymste bilemedim ki kizlar...
evet çok hareket edıyolarmş bebişler içimzde ama bunun hepsını hissetmemiz mümkün değilmş.bende hiçnşy hissetmıyorm sanki hamile değilim endişe ediyorum 18 haftaya gryorm yarın..bence normal hissetmememiz,daha biraz güçlensinde bebişimz ozaman hissederz allahn iznyle..hergun ultrasona giresim var hep endişeliyim

Bide devlet hastanesinde öyle özel gbı ayrıntılı uzun bakamıyosun.razı oluyosun mecburen ne derse off hiç doyasıya göremedim yani

bende senin gbiyik canm surekli gormek istyorym ama iste

kizlar sabah nokta kadar kanamam oldu daha once de olmustu dojtor bsy yok deyip gonderyo bugun yne oldu basina gelen var mi

Merhabalar :) aranıza yeni katıldım ben de. Su an 15. haftadamdayim :) bizim ufaklık için doktorum 13.haftada kesin erkek dedi. Bu kadar erken soylemesı ya da belli olması ilginç geldi bana. Tam olarak ne zaman belli oluyor acaba sevgiler iyi geceler

Bana 11+2 de erkek gibi ama kesin olarak diger kontrolunde soyleyebilirim dedi 16+1 dede organina kadar gosterdi kesin erkek dedi iyi bi cihazla tecrube sahibi doktorlar nerdeyse yanilma payi olmadan soyleyebiliyorlar bende 11+2 de soylediginde daha cok erken degil mi diye dusunmustum Allah saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

kizlar sabah nokta kadar kanamam oldu daha once de olmustu dojtor bsy yok deyip gonderyo bugun yne oldu basina gelen var mi
Cok sukur benim hic olmadi canım yoksa endiseden ölürdüm heralde suan seni okuynca bile icim cız etti cok dikkat et nolur kendini yormamaya calis dikkatli ol genelde pembe veya kahverengiyse korkulacak bisey yok tutunma lekesi vs denio kipkirmiziysa korkulucak bisey oluomus

Ben hissediyorum kizlar ya böyle yılan gibi hafiften dönüo gibi hissediyorum bildigin hissediyorum onu gaz sksmasi falan degil yani bildigin yavrum ama cok hafiften cok derinden hissediom daha erken diodum ama benim.karnim oyle bir sisti ki kac aylik gibi duruyorum belki icim genis degil dar ona fazla yerim yok o yuzden hissediyorum diyorum fikir yurutuyorum iste kendimce

Amin inşallah sağlıkla doğsunlar da cinsiyeti geç ya da erken öğrenelim farketmez

18+5 de hissetmeye başladım ve şahane bir duygu bağırsak hareketı olmadığını hemen çözüyorsun zaten canım
parmaklarını gezdir bebeği hissettiğn yerde yavaş yavaş kıpırdadığını farkedebilirsin belki

Kızlar merhaba,
Birşey soracağım ben 18+2 yim. Bebeğin hareketlerini daha hissetmiyorum. Hisseden var mı aramızda?
Kızınız mi olacak
Kız çocukları daha geç hareket eder diyorlar çünkü bende daha hissedemedim

Burada tek kızı olacak olan benim galiba
Herkesin oğlu oluyor

Benimde kızım olacak ikinci kızım üstelik 17 haftalık ama ben hep rüyamda erkek bebek görüyorum acaba diyorum yanıldımı benim doktor

Benimde kızım olacak ikinci kızım üstelik 17 haftalık ama ben hep rüyamda erkek bebek görüyorum acaba diyorum yanıldımı benim doktor
Benimde ilk bebegim 16 haftalık doktor yüzde 80 kız dedi ama bende rüyamda erkek görüyordum ve erkek diye hissediyordum ama kızmış minigim

Yanılma da oluyor tabi 20. Haftada kesin belli olur ama özellikle ayrıntılı ultrasonda

Kizlar ayrintili ultrason icin randevu almamiz gerekiomus alaniniz var mi kacinci haftaniza denk getiriolar

20.hafta gibi doktor zaten söylüyor.16.haftada söyledi bana ayrıntılı ultrasona göndericem seni diye

Benim doktorum da 20. Haftada kendisi bakıyor zaten ayrıntılı ultrason oyuzden bir yere göndermedi bir Ay Sonra randevum tam denk geliyor

Hmm o yuzden benim doktor bisey demedi demek ondada var cihazı. Bi arkadaşım bahsettide devlete gidiyo kendisi doktoru devlet hastanesinde cihaz yokmus heralde diye universute hastanesine yonlendirmis universite hastanesi randevular dolu deyip gun vermemis izmire yonlendirmis oda izmire gidicegime burdan ozelden alirim randevu demis 8 eylul hastanesi var manisada ozel hastane ordan almis randevu 200 liraymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…