- 5 Ekim 2015
- 457
- 69
- 48
- 36
evet çok hareket edıyolarmş bebişler içimzde ama bunun hepsını hissetmemiz mümkün değilmş.bende hiçnşy hissetmıyorm sanki hamile değilimbende 19+6 yim haa dogru duzgun hissemedim bazan segirme gibi oluyor ama bazende hic olmuyorama hareketliymste bilemedim ki kizlar...
bende senin gbiyik canm surekli gormek istyorym ama isteevet çok hareket edıyolarmş bebişler içimzde ama bunun hepsını hissetmemiz mümkün değilmş.bende hiçnşy hissetmıyorm sanki hamile değilimendişe ediyorum 18 haftaya gryorm yarın..bence normal hissetmememiz,daha biraz güçlensinde bebişimz ozaman hissederz allahn iznyle..hergun ultrasona giresim var hep endişeliyim
Bana 11+2 de erkek gibi ama kesin olarak diger kontrolunde soyleyebilirim dedi 16+1 dede organina kadar gosterdi kesin erkek dedi iyi bi cihazla tecrube sahibi doktorlar nerdeyse yanilma payi olmadan soyleyebiliyorlar bende 11+2 de soylediginde daha cok erken degil mi diye dusunmustum Allah saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsinMerhabalar :) aranıza yeni katıldım ben de. Su an 15. haftadamdayim :) bizim ufaklık için doktorum 13.haftada kesin erkek dedi. Bu kadar erken soylemesı ya da belli olması ilginç geldi bana. Tam olarak ne zaman belli oluyor acabasevgiler iyi geceler
Cok sukur benim hic olmadi canım yoksa endiseden ölürdüm heralde suan seni okuynca bile icim cız etti cok dikkat et nolur kendini yormamaya calis dikkatli ol genelde pembe veya kahverengiyse korkulacak bisey yok tutunma lekesi vs denio kipkirmiziysa korkulucak bisey oluomuskizlar sabah nokta kadar kanamam oldu daha once de olmustu dojtor bsy yok deyip gonderyo bugun yne oldu basina gelen var mi
Amin inşallah sağlıkla doğsunlar da cinsiyeti geç ya da erken öğrenelim farketmezBana 11+2 de erkek gibi ama kesin olarak diger kontrolunde soyleyebilirim dedi 16+1 dede organina kadar gosterdi kesin erkek dedi iyi bi cihazla tecrube sahibi doktorlar nerdeyse yanilma payi olmadan soyleyebiliyorlar bende 11+2 de soylediginde daha cok erken degil mi diye dusunmustum Allah saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
18+5 de hissetmeye başladım ve şahane bir duygu bağırsak hareketı olmadığını hemen çözüyorsun zaten canımevet çok hareket edıyolarmş bebişler içimzde ama bunun hepsını hissetmemiz mümkün değilmş.bende hiçnşy hissetmıyorm sanki hamile değilimendişe ediyorum 18 haftaya gryorm yarın..bence normal hissetmememiz,daha biraz güçlensinde bebişimz ozaman hissederz allahn iznyle..hergun ultrasona giresim var hep endişeliyim
Kızınız mi olacakKızlar merhaba,
Birşey soracağım ben 18+2 yim. Bebeğin hareketlerini daha hissetmiyorum. Hisseden var mı aramızda?
Benimde ilk bebegim 16 haftalık doktor yüzde 80 kız dedi ama bende rüyamda erkek görüyordum ve erkek diye hissediyordum ama kızmış minigimBenimde kızım olacak ikinci kızım üstelik 17 haftalık ama ben hep rüyamda erkek bebek görüyorum acaba diyorum yanıldımı benim doktor
Benimde ilk bebegim 16 haftalık doktor yüzde 80 kız dedi ama bende rüyamda erkek görüyordum ve erkek diye hissediyordum ama kızmış minigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?