♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

Kizlar ben 2 gundur hastalandim ateslendim oksuruk bademcik falan bugunde bebegim oksurmeye baslqdi napabilirim

Kizlar ben 2 gundur hastalandim ateslendim oksuruk bademcik falan bugunde bebegim oksurmeye baslqdi napabilirim
Çok geçmiş olsun Hilalcim aman dikkat et kendine. Önce kendini tedavi et canım sen iyi olursan bebiş de iyi olur.
Bizde bugün doktora gidiyoruz bakalım kilo aldı mı kızım? Kalça çıkığı için de ultrason yapılacak inşallah bir sorun çıkmaz

Cok gecmis olsun canim bebegi emzir birak fazla kucagina alma yastik kiliflarinizi sik sik degistir yani usutme falansa gecmezde gripbtarzi biseyse dikkat et ayaklarini usutme hem kendinin hem.bebisin bal sarimsak sogan tuket bol bol aklima bunlar geldi canim bebisi de sakin usutme

Canım ben soğan sarımsak yemiyorum gaz yapar diye yapmaz mı? Ne yiyeceğimi şaşırdım. İnternette neredeyse her şey gaz yapar yazıyor ama diğer taraftan iyi de beslenmemiz lazım

merhaba canım sana doktorun verdiği jelin adı neydi?

Canım ben soğan sarımsak yemiyorum gaz yapar diye yapmaz mı? Ne yiyeceğimi şaşırdım. İnternette neredeyse her şey gaz yapar yazıyor ama diğer taraftan iyi de beslenmemiz lazım
Cok gecmis olsun, ben de bir gün sogan yedim sadece bebek iki gün gazdan kıvrandı hastanelik olduk.aman dikkat

Sagol canim. Nasil gecti bebis kilo almis mi bizimde yarin var 1.30 a randevumuz kalca cikigi icinde babasi goturmesek mi dio hastalanmasin kas yaparken goz cikarmayalim dio daha sonra goturelim dio

Cok sagol canim. Grip degilim muhtemelen ne burun akintim var nede hapşırma gerci bir kac kez hapsirdim ama ondada sagolsun esim atesim dussun die kisa kollu larla kaprilerle balkonlara mi cikarmadi ustumu basimi cibildak edipte ustume bi carsaf mi atmadi atesim dussun die az daha zature etcekti beni simdi gogsum yerinden cikcak gibi oksuruyom sirtim bile agrio oksururken gogsum sanki parcalanio oksururken. Dunden beri evde maskeyle dolaniorum cocuga bulastirmiyim die ama genede oksurmeye basladi oda hapsirmada varda o arada oluo du tabi simdi hapsirigida artti

Hilalcim aynı durum bende de var. Eşimin ailesi bebeği ilk günden beri öperek ve acayip sıkarak seviyor. Resmen onlar gelince ya da bizonlara gidince içim sıkılıyor. Daha ben doğru düzgün öpmedim. bnlar elleriyle mıncıklıyorlar ya günlük bebek öyle sevilmez diyorum eşimle arama yansıyor acayip derecede.

Sagol canim. Nasil gecti bebis kilo almis mi bizimde yarin var 1.30 a randevumuz kalca cikigi icinde babasi goturmesek mi dio hastalanmasin kas yaparken goz cikarmayalim dio daha sonra goturelim dio
Kontrolümüz iyi geçti canım 3800 kıyafetlerini düşünce kilosuna doktor normal dedi ama bana az gibi geliyor mama vereyim mi dedim verme dedi doktor anne sütüne devam dedi. Kilolu bir çocuk olmayacak sanırım. Ultrason da oldu 5 dakika anca sürdü o da normal çıktı çok şükür. Bir daha istediğiniz zaman getirin dedi doktor, gün vermedi ona da şaşırdım.
İyi örtünce üstünü bir şey olmuyor aslında hatta dönüşte kızım çok güzel uyudu, temiz hava almak onlar da iyi geliyor belki de

Kızlar sarılığı hala devam eden var mı benimkinin sarılığı hala geçmedi

Canım ben sagmsak yemiyorum gaz yapar diye yapmaz mı? Ne yiyeceğimi şaşırdım. İnternette neredeyse her şey gaz yapar yazıyor ama diğer taraftan iyi de beslenmemiz lazım
Him hic bilmiyorum ya ben baya ne bulursam yiyorum hatta gecende dayanamadim kola ictim 1 bardak bebege cok yansimiyor sanki benim yediklerim
Ayy cok geçmiş olsun aklima baska bisi gelmiyor

Kızlar sarılığı hala devam eden var mı benimkinin sarılığı hala geçmedi
Geçmiş olsun canim geçer geçer merak etme eltimin kızında 3 ay geçmedi ama geçer sabırlı ol çok şükür bizim baya düştü güneşte yatırdım bol bol emzirdim bide benim hayvansal gıdalardan olmuştu 20 gün et süt yumurta tüketmedim öyle ise yaradı

Kaç günlük oldunuz canim bizde bugün bir aylık olduk 3 400 kilosu doktor az demişti mamaya başladım sabah ve akşam veriyorum

Kaç günlük oldunuz canim bizde bugün bir aylık olduk 3 400 kilosu doktor az demişti mamaya başladım sabah ve akşam veriyorum
Kac kilo dogdu ki bebeginiz 3400 e az dedi doktor? Benim bebegim bir aylık oldu 3700 e coook iyi dedi doktor ya doktordan doktora degisiyor ya da dogum kilosuna göre heralde

Kac kilo dogdu ki bebeginiz 3400 e az dedi doktor? Benim bebegim bir aylık oldu 3700 e coook iyi dedi doktor ya doktordan doktora degisiyor ya da dogum kilosuna göre heralde
3 100 gr doğdu sonra sarılık olunca kuvezde kaldı mavi ışık tedavisi gördü kilo verdi 2900 e düştü şimdi çok şükür 3400 oldu doktora gittiğimizde 3000 gramdı 20 günlüktü doktor mama basla dedi başlayınca kilo almaya başladı çok şükür

Bugün 42 günlük, kontrol dündü. 41 günlük 3800 iyi dedi doktor bana da az geliyor ama özellikle mama için sordum gerek yok dedi. Bu arada tam bir aylıkken aşı için sağlık ocağında tartıldı 3900 gelmişti tartılar arasında bu kadar fark olur mu bilmiyorum. Doğum kilosu da 2940. Doktor demeden de mamaya başlamak istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…